- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.821
Benide 28 ine çağırdı ama ben cuma bebek varmı diye gideceğimBende kese gordum doktorum 2 hafta sonra kalp duyacagiz dedi.
Hamilelik gercekten kisiye gore cok degisiyor. Bazilarinin bulantisi oluyor, bizde de demek ki kasik ve bel agrisi. Inşallah saglikli bebekler olsun da bunlara degerOh tek ben değilmişim kimsede bel kasık ağrısı yok korkmaya başlamıştım
6+3 tüm dün duyulmadı duyulmaz canım belki kesenin gelişimi için çagırmıştıryok bana zaten kalp atışı duymak için erken geliyor. benim sat 9 mayıstı şuan 5 haftalık hamileyim. haftaya daha 6 hafta olacak. duyulması zor değil mi.
Bayramdan sonra gel dedi cnm ama cuma gidip bebegi gmrürüm belki 6+4 olacagızKeseyi gordukten sonra ne zaman gel dedi doktor sana canim. Ben pazartesi gordum keseyi, doktor 2 hafta sonra gel dedi
İnş cnm saglıklı olsunda ben razıyımHamilelik gercekten kisiye gore cok degisiyor. Bazilarinin bulantisi oluyor, bizde de demek ki kasik ve bel agrisi. Inşallah saglikli bebekler olsun da bunlara deger
Sen bebeği gördün ama degilmi cnm6+3 tüm dün duyulmadı duyulmaz canım belki kesenin gelişimi için çagırmıştır
Belki kalp atisini da duyarsin canim. Ben oglumda kalp atisini karindan cok erken duymuatum. Araya bayram girmeseydi keske, beklemek cok zor. Insan hep vesvese yapip duruyor :)Bayramdan sonra gel dedi cnm ama cuma gidip bebegi gmrürüm belki 6+4 olacagız
Ben banada diyor eşim ama ben çirkinleştiğimi hissediyorumHamilelik esnasında eşinin iltifatını alan oldu mu benimki yüzün aydınlandı baya cekici geliyorsun bana diyor farklılaşmışım bir güzelleşmişim
Cuma günü git cnm bayramı rahat geçirirsinBelki kalp atisini da duyarsin canim. Ben oglumda kalp atisini karindan cok erken duymuatum. Araya bayram girmeseydi keske, beklemek cok zor. Insan hep vesvese yapip duruyor :)
Benim de var sırtım belim kopuyor. Benim lekelenmem de var bol bol yatıp dinleniyorum.Kızlar bel ağrınız var mı
Beimki şimdi uzanınca hafifledi sende dinlen cnm faydası oluyor progestan kullanıyormusunBenim de var sırtım belim kopuyor. Benim lekelenmem de var bol bol yatıp dinleniyorum.
Evet canım kullanıyorum. Sabah ağızdan akşam yatarken fitil olarak alıyorumBeimki şimdi uzanınca hafifledi sende dinlen cnm faydası oluyor progestan kullanıyormusun
Banada günde 1 al dedi sabah kullanıyorumEvet canım kullanıyorum. Sabah ağızdan akşam yatarken fitil olarak alıyorum
Doktor net degil dedi kordonu nu net görmüş ama :)Sen bebeği gördün ama degilmi cnm
Sivilcelerim oluştu ve gözlerimin altı coktu nasıl cekici olduysam bu halde adamaBen banada diyor eşim ama ben çirkinleştiğimi hissediyorum
Ben sadece kese gördüm cnm cumya bizde görürüz inşDoktor net degil dedi kordonu nu net görmüş ama :)
Ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım o yüzden çok korkuyorum o zaman bile çok güzelsin diyordu cnm kpcam mutsuz etmemek için bu sefer temkinli olacağımSivilcelerim oluştu ve gözlerimin altı coktu nasıl cekici olduysam bu halde adama
Görürsün kuzum çarşamba akşamı kalbini diycez bizde ozaman 7+1 olucazBen sadece kese gördüm cnm cumya bizde görürüz inş
Ben kızımda 10 kilo aldım bunda dahada dikkat edicem inş :)Ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım o yüzden çok korkuyorum o zaman bile çok güzelsin diyordu cnm kpcam mutsuz etmemek için bu sefer temkinli olacağım