2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hamilelik esnasında eşinin iltifatını alan oldu mu benimki yüzün aydınlandı baya cekici geliyorsun bana diyor farklılaşmışım bir güzelleşmişim :KK70:
Esim de oyle diyordu ama ben de cirkinlestigimi hissediyorum
Cuma günü git cnm bayramı rahat geçirirsin
Ben de öyle düşünüyorum canim inşallah. Duyariz inşallah kalp atislarini da :)

15 mayıs canım.senın?
ınsalah canım ınsalah bı duysak kalp atıslarınıda.

benim de 10 mayıstı canım..
ay çok heyecanlıyım. hem çok seviniyorum hem de biraz temkinliyim :işsiz: ekim ayında bi düşük geçirdim o yüzden..
inşallah kalp atışını sağlıklı sıhhatli duyarız :nazar::nazar:

ben salı günü sadece kese mi görürüm acaba :işsiz:

ay çok heyecanlıyım. hem çok seviniyorum hem de biraz temkinliyim :işsiz: ekim ayında bi düşük geçirdim o yüzden..

bende canım bı ıcten sevınemıyorum benım ılk gebelıgım hıc kalamadım sımdıye kadar.ınsalah saglıkla alırız kucaklarımıza.
bence sadece kese gorunur.kalp atısı ıcın erken sanırım

Canim benim 9 mayiati, pazartesi gunu kese gormuslerdi. Belki senin kesenin içinde bebel de gorunur, kalbini de vajinal baktiginda duyma olasiligi var sanki

Merhaba ben de dün eraly test ile ögrendim silik cizgi cikti reglime 4 gün var. Muhtemel dogum tarihi 28 subat-1 mart görünüyor

Merhaba ben de dün eraly test ile ögrendim silik cizgi cikti reglime 4 gün var. Muhtemel dogum tarihi 28 subat-1 mart görünüyor

Canim benim 9 mayiati, pazartesi gunu kese gormuslerdi. Belki senin kesenin içinde bebel de gorunur, kalbini de vajinal baktiginda duyma olasiligi var sanki

yaa .. ay hadi inşallah :nazar::nazar:

sizin değerler nasıldı acaba.. yakınsa belki bizde görürüz.. dr salı gel görelim bebişi dedi :nazar::anne:

X