- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.841
Vallahi ben o 30 kiloyu nasıl aldım anlamadım ama 3 aylıkken bebeğim hepini vermiştimBen kızımda 10 kilo aldım bunda dahada dikkat edicem inş :)
Ee eşler ögle vallahi üzülmeyelim diye bişi demiyorlar
Bende cuma 6+4 olucam doktora görede 6+0 olacak heraldeGörürsün kuzum çarşamba akşamı kalbini diycez bizde ozaman 7+1 olucaz
6+4 kalbini duyarmısım bilmem ama doktora göre 6+0 sa bebekte görülmeyebilir canımBende cuma 6+4 olucam doktora görede 6+0 olacak heralde
:) bakalım bunlara kaçar kilo alıcazVallahi ben o 30 kiloyu nasıl aldım anlamadım ama 3 aylıkken bebeğim hepini vermiştim
Benimde sol kasığım ben burdayım diyor :)Oh tek ben değilmişim kimsede bel kasık ağrısı yok korkmaya başlamıştım
Benim ki dedi ki aynen yazıyorum " aşkoooo sen şimdi tosun gibi olursun "Hamilelik esnasında eşinin iltifatını alan oldu mu benimki yüzün aydınlandı baya cekici geliyorsun bana diyor farklılaşmışım bir güzelleşmişim
Demekki normalBenimde sol kasığım ben burdayım diyor :)
Aslında başka doktor 6+0 demişti ona göre 7 haftalık olacagım o haftaya gel bebeği görelim dedi o yüzden gidicem6+4 kalbini duyarmısım bilmem ama doktora göre 6+0 sa bebekte görülmeyebilir canım
Bi ben 30 kilo almışım nasıl becerdim acabaBen ilkinde 10 kilo aldım doğum normaldi çıkınca doğurmamış gibiydim. Ama sanki bunda cok alacagım hissi var icimde.
Ama vermişsin hemen. Ben 30 kilo alsam düsünemiyorim nasıl verirdim. Bu arada bebek görünür belki ama vajinal alınır kalp atisı o yüzden belli olmaz sen git yinede.Bi ben 30 kilo almışım nasıl becerdim acaba
Ben günlük gibi birsey tutmustum oğlumda onu cikardim. Kasıklarım hep ağrımış 11 hafta civari gećmiş.Demekki normal
Aynen gidicem inş kuruntu yapacağım şeylerle karşılaşmam çarşamba bhch 3500 dü kese gözüktüAma vermişsin hemen. Ben 30 kilo alsam düsünemiyorim nasıl verirdim. Bu arada bebek görünür belki ama vajinal alınır kalp atisı o yüzden belli olmaz sen git yinede.
A ne güzel olmuş ben kızımdekileri hep unuttumBen günlük gibi birsey tutmustum oğlumda onu cikardim. Kasıklarım hep ağrımış 11 hafta civari gećmiş.
Ozaman ona git tatlım inş görürsün bebeginiAslında başka doktor 6+0 demişti ona göre 7 haftalık olacagım o haftaya gel bebeği görelim dedi o yüzden gidicem
İnş cnm hepimiz bayramı güzel geçirelimOzaman ona git tatlım inş görürsün bebegini
Ben şuanda tosunum ozaman ne olurum allah bilirBenim ki dedi ki aynen yazıyorum " aşkoooo sen şimdi tosun gibi olursun "
Agrılar kesinlikle normal emin oldum okuyunca. Keseyi gördüğümde karından 3000 mis değerim. Kalp atısını tam 1 hafta sonra vajinal almısız ondna bir hafta sonrada karindan görünmüş:)A ne güzel olmuş ben kızımdekileri hep unuttum
Canım ağrılar normalse ben çekmeye razıyım kötü birşeyse diye korkuyorum ben
A çok güzel cnm sen oradan bilgilendir bizi demekki bende vajinal görebilirim bayramdan sonrada karından net görülür inşAgrılar kesinlikle normal emin oldum okuyunca. Keseyi gördüğümde karından 3000 mis değerim. Kalp atısını tam 1 hafta sonra vajinal almısız ondna bir hafta sonrada karindan görünmüş:)