-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.881
gözün aydın sonuc gayet guzel benım
cumartesı 112
pazartesı 327
çarsamba 846 ydı.doktor 23 une randevu verdı kese ıcın
Esim de oyle diyordu ama ben de cirkinlestigimi hissediyorumHamilelik esnasında eşinin iltifatını alan oldu mu benimki yüzün aydınlandı baya cekici geliyorsun bana diyor farklılaşmışım bir güzelleşmişim
Ben de öyle düşünüyorum canim inşallah. Duyariz inşallah kalp atislarini da :)Cuma günü git cnm bayramı rahat geçirirsin
bir kaç kere tekrarlamanı ister. düzenli artış olur inşallah. bata daha var canım. belki yeni karışıyordur hcg . geç döllenmedir4 gün önce battan cnm
inşallahh öledirrrrbir kaç kere tekrarlamanı ister. düzenli artış olur inşallah. bata daha var canım. belki yeni karışıyordur hcg . geç döllenmedir
15 mayıs canım.senın?ay maşallah değerlerimiz yakın
bende salı günü gideceğim , inşallah hayırlı haberlerle döneriz
son adet tarihi ne sizin?
15 mayıs canım.senın?
ınsalah canım ınsalah bı duysak kalp atıslarınıda.
bende canım bı ıcten sevınemıyorum benım ılk gebelıgım hıc kalamadım sımdıye kadar.ınsalah saglıkla alırız kucaklarımıza.benim de 10 mayıstı canım..
ay çok heyecanlıyım. hem çok seviniyorum hem de biraz temkinliyimekim ayında bi düşük geçirdim o yüzden..
inşallah kalp atışını sağlıklı sıhhatli duyarız
ben salı günü sadece kese mi görürüm acaba
Benim ögle büyük küçük düşügüm yok kimyasal gebeligim oldu hiç keseyi görüpte düşürmedim allaha şükür allahta korusun yavrularımızı kanama kesildiyse korkma dualarım seninle
Canim benim 9 mayiati, pazartesi gunu kese gormuslerdi. Belki senin kesenin içinde bebel de gorunur, kalbini de vajinal baktiginda duyma olasiligi var sankibenim de 10 mayıstı canım..
ay çok heyecanlıyım. hem çok seviniyorum hem de biraz temkinliyimekim ayında bi düşük geçirdim o yüzden..
inşallah kalp atışını sağlıklı sıhhatli duyarız
ben salı günü sadece kese mi görürüm acaba
bende canım bı ıcten sevınemıyorum benım ılk gebelıgım hıc kalamadım sımdıye kadar.ınsalah saglıkla alırız kucaklarımıza.
bence sadece kese gorunur.kalp atısı ıcın erken sanırım
Hayirli olsun, tebrik ederim. Inşallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin RabbimMerhaba ben de dün eraly test ile ögrendim silik cizgi cikti reglime 4 gün var. Muhtemel dogum tarihi 28 subat-1 mart görünüyor
Canim benim 9 mayiati, pazartesi gunu kese gormuslerdi. Belki senin kesenin içinde bebel de gorunur, kalbini de vajinal baktiginda duyma olasiligi var sanki
aynen duyaydık ıyıydı cıfte bayram yapardık.bayrama kalp atışını duyup girseydik iyiydi.. ama olsun geç olsun da yeterki sağlıklı olsunlar
Amin cnm inş allagım nasip ederEsim de oyle diyordu ama ben de cirkinlestigimi hissediyorum
Ben de öyle düşünüyorum canim inşallah. Duyariz inşallah kalp atislarini da :)
Pazartesi gunu 2022 cikmiati, karindan gordu keseyi. 2 gun once de 866 idi.yaa .. ay hadi inşallah
sizin değerler nasıldı acaba.. yakınsa belki bizde görürüz.. dr salı gel görelim bebişi dedi
Hayirli olsun, tebrik ederim. Inşallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Pazartesi gunu 2022 cikmiati, karindan gordu keseyi. 2 gun once de 866 idi.
Inşallah bayram girmeden duyariz, annelik duygusu kabariyor evham yapiyor insan
Kız vajinal olunca doktor da bayan eşimi kabul etmez ki