- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.901
Benim kadın sıkıntı ozaman :) yumurtalıklarda kist varmı diye alttan bakarken eşime siz dişarda bekleyin biz bakalım dedi :SYok tatlım ediyorlar, beni hazırladılar, üzerimi örttüler, odada baba sandalyesi var oraya da eşimi aldılar.
İnşallah sekerimAllah razi olsun. Kesildi artik kanamam. insallahda olmaz bir daha :)
Bana çin takvimi erkek diyor ama kesem yuvarlak
Bakalım allahım ne nasip edecek
Benim de Çin takvimi kız diyor, kese uzun :)
Benimde erkek dio kese yuvarlak kızımdada yuvarlakmışBenim de Çin takvimi kız diyor, kese uzun :)
Çin takvimi çoğu kişiye kız dedi bu topikte bana erkekBenim de Çin takvimi kız diyor, kese uzun :)
Çin takvimi çoğu kişiye kız dedi bu topikte bana erkek
Aman sağlıklı olsunlarda ne olursa olsun
Kendini cok zorlamadan keyfince gez guzel vakit gecir bence :) 2 hafta sonra bende gidecegim yurtdisina sorun olacagini sanmiyorumKızlar günaydın, biz haftaya cumartesi tatil ve gezi icin Saraybosnaya gidiyoruz. Önceden ayarlanmıştı ama biraz tedirginim. 13 aylık oğlum var bide. Çok mu yorulurum nasıl gećer ya da bunlari düsünmeyip gezmeyimi düsüneyim. Yarın kese için gideceğiz ama kalp atısı artık tatil dönüsüne kalacak.
Bende 4+6yim cok yakiniz ama ben persembe gunu gidicem ilk muaynemr.kesecikler demissin ikiz mi yoksaKızlar günaydın benle aynı haftada olanlar el kaldırsın ben 4+5 im.Pzt gittik kesecikleri gördük bu pzts tekrar çağırdı bakalım gidecez.
Kalp atisi icin degeri bilmiyorum canim ama genelde 7.haftadan itibaren dinlenebiliyor. O yuzden keseyi gordukten sonra 2 hafta sonrasinda kalp atisi dinleniyor. Ama ilk hamileligimde benim daha erken duyulmustu.ne güzel .. kalp atışı için değerin kaç olması lazım acaba? inşallahhh
Benim bugün 6+1 di canım duydum kalbini şükürler olsun...Kalp atisi icin degeri bilmiyorum canim ama genelde 7.haftadan itibaren dinlenebiliyor. O yuzden keseyi gordukten sonra 2 hafta sonrasinda kalp atisi dinleniyor. Ama ilk hamileligimde benim daha erken duyulmustu.
Bendede baya bi ağrı oluyor.bende çok endişeleniyorm.ama bugün kalp atışını duydum çok mutluyumOh tek ben değilmişim kimsede bel kasık ağrısı yok korkmaya başlamıştım
Kaç haftalıksın cnmBendede baya bi ağrı oluyor.bende çok endişeleniyorm.ama bugün kalp atışını duydum çok mutluyum
Maşallah canim, kisiden kisiye değişiyor, dollenme durumuna bagli olarak.. darisi bizim basimiza inşallahBenim bugün 6+1 di canım duydum kalbini şükürler olsun...
Senin de mi belde ve kasikta agri oluyor canim? Kasik normal diyorlar ama bel agrisi normal mi kafama takip duruyorumBendede baya bi ağrı oluyor.bende çok endişeleniyorm.ama bugün kalp atışını duydum çok mutluyum
Normalmiş cnm arkadaşım 20 haftalık gebe ondada çok olmuş başlardaSenin de mi belde ve kasikta agri oluyor canim? Kasik normal diyorlar ama bel agrisi normal mi kafama takip duruyorum
Sagol canim, bunu duymak rahatlatti. O kadar olumsuz sey yazılıyor ki insan endiseleniyor olumsuz bir durum mu var diye.Normalmiş cnm arkadaşım 20 haftalık gebe ondada çok olmuş başlarda
Maşallah darısı bizlere olsunBenim bugün 6+1 di canım duydum kalbini şükürler olsun...