- 28 Mart 2017
- 16.517
- 68.215
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.541
Bende bir tane hamilelik gunlugu aldim onu yazacagim :)Evde son testim kalmıştı onuda yaptım bugün foto cektim hatıra olarak saklıycam :) bir albüm yapıcam telde kızımın testleri ve bu bebegimin testlerini depolayıycam :)
Günaydın.. benim ağrılarım ilk haftalara göre baya azaldı çok denecek gibi çok nadir arada giriyor gidiyorGünaydın kızlar kasık ağrılarınız varmı benim gün içinde sağ sol kasıgım sızlama şeklinde ağrıyor
Bende de aynı sorun var erken yaşta tam tepemde beyazlarım var iyice belli oluyorlar artık kimileri iyi değil diyor kimileri boyuyor bilemedim bendeGünaydın kızlar, hamilelikte klasikleşmiş bir soru ama saç boyatmak durumunda olanınız var mı? Oğlumda 3 Aydan sonra bitkisel boyayla boyamıştım ama bu sefer felaket saçlarım. Beyazlarım çok çıktı. Önümüz bayram. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum
Benimde ilk öğrendiğim zamana göre azaldı fakat tam geçmedi mide bulantınız başladımıGünaydın.. benim ağrılarım ilk haftalara göre baya azaldı çok denecek gibi çok nadir arada giriyor gidiyor
Ben geçen ay boyamıştım diplerim daha çıkmadı 3 ay idare eder beni 3 aydan soonra boyanabiliyor sanırım doktoruna danış istersenGünaydın kızlar, hamilelikte klasikleşmiş bir soru ama saç boyatmak durumunda olanınız var mı? Oğlumda 3 Aydan sonra bitkisel boyayla boyamıştım ama bu sefer felaket saçlarım. Beyazlarım çok çıktı. Önümüz bayram. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum
Yok daha başlamadı ben de şükür.. sadece olunca ekstra midem kazınıyor midemi boş bırakamıyorumBenimde ilk öğrendiğim zamana göre azaldı fakat tam geçmedi mide bulantınız başladımı
Bende de aşırı iştahsızlık var hiç birşey istemiyor cnmYok daha başlamadı ben de şükür.. sadece olunca ekstra midem kazınıyor midemi boş bırakamıyorum
Bazı şeyleri benimde canım istemıyor su aralar.. sizin kaç haftalık bebişBende de aşırı iştahsızlık var hiç birşey istemiyor cnm
Adete göre 5+2 cnm kesemizi gördük haftaya cuma tekrar gidicem siz kalp atışını duydunuz muBazı şeyleri benimde canım istemıyor su aralar.. sizin kaç haftalık bebiş
Sanırım normal cnm bendede oluyorbenım arada sol tarafım sızı seklınde agrıyor. batar kramp falan olmuyo ama.bulantı da yok.
Bende birsey yiyemiyorum. Ara ara batma şeklinde ağrım var sadece onun dışında iyiyim çok şükür.Bende de aşırı iştahsızlık var hiç birşey istemiyor cnm
bende de öyle yersem bile çıkarıyorum. su bile içmiyorum desem yeridir.Bende de aşırı iştahsızlık var hiç birşey istemiyor cnm
Benimde sağ tarafım da evet sızı gibi 5 sn falan sürüyor gidiyor çok nadir oluyor ama. Bazende karnımın yan tarafına doğru çekilme gibi oluyorbenım arada sol tarafım sızı seklınde agrıyor. batar kramp falan olmuyo ama.bulantı da yok.
Kalp atısını alırsinız bence haftaya bir program indirdim ona göre 5 haftadan sonra kalp oluşuyor 6.hafta sonuna dogru duyulmaya başlıyorAdete göre 5+2 cnm kesemizi gördük haftaya cuma tekrar gidicem siz kalp atışını duydunuz mu
Aynı durumdayım cnm dinlenelim bol bolBende birsey yiyemiyorum. Ara ara batma şeklinde ağrım var sadece onun dışında iyiyim çok şükür.
Hmm o haftalar agrılar vs olmaya devam edebilir ozaman biz de 6+5 olduk bugün geçen pazartesi duyduk kalp atışlarını :)Adete göre 5+2 cnm kesemizi gördük haftaya cuma tekrar gidicem siz kalp atışını duydunuz mu
İnş cnm onun streside var üstümde sevinemiyorum bileKalp atısını alırsinız bence haftaya bir program indirdim ona göre 5 haftadan sonra kalp oluşuyor 6.hafta sonuna dogru duyulmaya başlıyor