- 10 Ocak 2014
- 884
- 557
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.521
kürtaj canım. gelişimi geriydi kalbi durdu. kan pıhtılaşması çıktı bende.
şimdi iğne kullanıyorum.
Hayir doktor dedigin sakinlestir bu tam aksine stress yaratiyor..Ben yazacaktım şimdi. Bebek düşmek istiyor diye bir durum olmaz dedi benim doktorumda. Ciddi kanama ve dayanılmaz ağrı olmadikça korkma dedi.
Canım ben de progestan kullaniyorum sabah akşam. Bende de çok baş dönmesi yapıyor ama sabretmemiz gerek rahim kasilmalarini önlüyor ve bebegin kolay tutunmasini sağlıyor.
Prospektusunu atmisim canim ama bunu düşük riski olan her hamile kullaniyor icin rahat olsun. Kasilmaları önlemek ve rahat tutunmayi saglamak için.Biraey sormak istiyorum, ilacin prospektusunde hamileler icin dusunulmemistir yaziyor mu?
Aynen öyle. Benim doktorum keseyi tam göremedi ama normal hersey tekrar gel meraklanma dedi. Ilk doğumuda onunla yapmıştim, cok yavas ilerlediği halde hep moral vermişti bana sayesinde doğurdum. Annemlere sakin olmasını sağlayın demoş hep sağolsun. Ki bence doktorlar hastanın psikolojisini düsünmeliHayir doktor dedigin sakinlestir bu tam aksine stress yaratiyor..
Her brans icin anlayis onemli ama soz konusu kadin dogumsa ayri bir onem kazaniyor. Ustelik moral bozdugunuz hasta 2 kalp taşıyor, bunu dusunmelilerAynen öyle. Benim doktorum keseyi tam göremedi ama normal hersey tekrar gel meraklanma dedi. Ilk doğumuda onunla yapmıştim, cok yavas ilerlediği halde hep moral vermişti bana sayesinde doğurdum. Annemlere sakin olmasını sağlayın demoş hep sağolsun. Ki bence doktorlar hastanın psikolojisini düsünmeli
Prospektusunu atmisim canim ama bunu düşük riski olan her hamile kullaniyor icin rahat olsun. Kasilmaları önlemek ve rahat tutunmayi saglamak için.
Her brans icin anlayis onemli ama soz konusu kadin dogumsa ayri bir onem kazaniyor. Ustelik moral bozdugunuz hasta 2 kalp taşıyor, bunu dusunmeliler
Benim lekelenmem oldu, acile gittim, hamileligi erken ogrenmissin, adet gecikmesinden aonra 2 hafta bekleyip gel deyip gonderdiler. Azarliyorlar resmen. Doktor secimi coook onemliKesinlikle, ilk hamileligimde bir doktor (!) bana kanaman var duser bu bebek dedi. hemen baska doktora gittim. O kadin dedi ki, oyle bile olsa bu bu sekilde soylenmez. Dinlenmen lazim, ilac kullanmaya baslayalim felan denir dedi. Zaten bu moralle dusurursun dedi. Kesinlikle moral cok onemli
Insallah duyarsin hayırlısıyla kalp atislarini da canim..Saatler kaldı kontrolume inş bebegimi görürüm belkide kalbinide duymak nasip olur :)
Saatler kaldı kontrolume inş bebegimi görürüm belkide kalbinide duymak nasip olur :)
Paylaşırım yarın akşam canım erken biliyorum belki bir ümit duyarız :)Kalbimi duymak icin cok erken duyamazsan panikleme sakin :) bol sans dilerim sana :) bizimlede paylas sonucu lutfen :)
İnş canımInsallah duyarsin hayırlısıyla kalp atislarini da canim..
Evde son testim kalmıştı onuda yaptım bugün foto cektim hatıra olarak saklıycam :) bir albüm yapıcam telde kızımın testleri ve bu bebegimin testlerini depolayıycam :)Kalbimi duymak icin cok erken duyamazsan panikleme sakin :) bol sans dilerim sana :) bizimlede paylas sonucu lutfen :)
ay canım ben zaten daha öğrenmeden ekşi filan yiyorum hiç tatlı aramıyom sadece arada çok nadir şeker ihtiyacım oldugu için çikolata yiyom ay acaba ben çok kız istiyom kızımmı olcak acaba ya işaretler onu gösteriyor tabi saglıklı hayırlı olsun hiç farketmez:)içimden hep kız geçiyor mesela önceki gebeliğimde erkek geçiyordu ve tatlı filan yiyodum sürekli ama nasip tabi
Bende bir tane hamilelik gunlugu aldim onu yazacagim :)Evde son testim kalmıştı onuda yaptım bugün foto cektim hatıra olarak saklıycam :) bir albüm yapıcam telde kızımın testleri ve bu bebegimin testlerini depolayıycam :)