2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayyy insalah canım son olsun insalah bidaha gelmesin leke falan.

ben şimdi doktordan geldim, 5 haftalık dedi ve kesesini gördük kasık ağrılarım çok fazla, doktor bebek düşmek istiyor gibi dedi, ilaç verdi 1 hafta yatıp dinleneceğim ve ağır kaldırmayacağım, moralim bozuldu ama nasip bakalım bekleyip göreceğim

Dikkat et canım ağır is yapma dinle iyice bol bol su iç. Seninle tarihlerimiz aynıymış bende cuma günü gideceğim keseye görmeye aslında doktor cumartesi dedi ama cuma gitmek zorundayım inşallah görünür

Kızlar merhaba yine ben Doktor progestan yazmıştı çok şükür düşük tehlikem YÖK ama çok az sarımsı bi leke olduğu için ben doktora yazmasını istedim söz aşırı derecede han etki yapıyor progestan ı kullandıktan yaklaşık 1 saate kadar kafamı kaldıramıyorum sarhoş gibiyim sizde bu ilacı kullanıp bu denli yan etki yaptığı oldunu.Bu arada doktoru mu aradım kanamam olursa kullan yoksa kullanma dedi

Geçmiş olsun. Progestanın yan etkisi bu yazıyor zaten merak etme. Insaaallah sag salim alırız kucagımıza. Ben ilk gebelikte kullandım kanama bitince bırakmıştım.

Canım ben de progestan kullaniyorum sabah akşam. Bende de çok baş dönmesi yapıyor ama sabretmemiz gerek rahim kasilmalarini önlüyor ve bebegin kolay tutunmasini sağlıyor.

İğneye başladım hemen Hayır hiç bir şey kullanmadım folik asiti bile icnemistim bikmistim çünkü doktora da yaz sonuna kadar gitmeyecegim diyordum zaten kısmet ya aynen olmaz derken oldu
Allah şağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin canım çok sevindim.Çok şey soruyorum ama bu sonuncu.Kaç ml iğne kullanmaya başladın peki.Çünkü hatırladığım kadarıyla sende az pıhtılaşma vardı ama aşılamada 0.6 ml sulandırıcı iğne verilmişti,şimdi nekadar verildi

Evet canım sorun değil sorabilirsin yine 0.6 verdi ama benim içim hic rahat değil genetik doktoruna konuştum senin pıhtılaşman çok az hiç bir şey kullanmana gerek bile yok dedi ama önceden bir gebelik kaybı olduğu için iğne kullan zararı yok ignenin dedi dozunu sordum onu kadın doğumcun ayarlar dedi

O nasil bir doktor yahu benimde kasik agrilarim var doktorum normal oldugunu soyledi. Hatta agrimasi yerine yerlestigi icinmis agrimazsa kork dedi. Ancak kivrancaksin agridan olceksin ki sorun var diyelim dedi.. sen icini ferah tut yolundadir hersey

O nasil bir doktor yahu benimde kasik agrilarim var doktorum normal oldugunu soyledi. Hatta agrimasi yerine yerlestigi icinmis agrimazsa kork dedi. Ancak kivrancaksin agridan olceksin ki sorun var diyelim dedi.. sen icini ferah tut yolundadir hersey
Ben yazacaktım şimdi. Bebek düşmek istiyor diye bir durum olmaz dedi benim doktorumda. Ciddi kanama ve dayanılmaz ağrı olmadikça korkma dedi.

Merhaba arkadaslar ben klomen ve catlatma ignesi oldum igne olali bugun 8. Gun test pozitif sizce erkenmi sevinmek icin igne etkisimidir hala ole diyenler var

Eklentiler

• 20170614_183139.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arkadaslar ben klomen ve catlatma ignesi oldum igne olali bugun 8. Gun test pozitif sizce erkenmi sevinmek icin igne etkisimidir hala ole diyenler var
Bence biraz bekleyin. 8 gün erken ama net gebelik var demek için ben sizin yerinizdr olsam 3 4 gün bekler kan verirdim. Bende iğne etkisi olduğunu okumustum ama temennim vardır insaallah

Bence biraz bekleyin. 8 gün erken ama net gebelik var demek için ben sizin yerinizdr olsam 3 4 gün bekler kan verirdim. Bende iğne etkisi olduğunu okumustum ama temennim vardır insaallah
19unda zaten kan vericem cnm doktorum gel demisti benim kan pihtilasmasi var erken ogrenmemde gerek hemde 2 yildir ugrasiorum 3 kere hamile kaldim 3unude kaybettim inss bu sefer olurr igne etkisi degildir

19unda zaten kan vericem cnm doktorum gel demisti benim kan pihtilasmasi var erken ogrenmemde gerek hemde 2 yildir ugrasiorum 3 kere hamile kaldim 3unude kaybettim inss bu sefer olurr igne etkisi degildir
Insaallah yani 8 gün çok uzun etkisi olsa bile coktan gećmiştir ama kesin diyemedigim icin öyle yazdın. Hadi güzel haberler alda aramıza katıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…