- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.561
Kaç haftalık sizin bebişbende de öyle yersem bile çıkarıyorum. su bile içmiyorum desem yeridir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık sizin bebişbende de öyle yersem bile çıkarıyorum. su bile içmiyorum desem yeridir.
Maşallah size inş bizde duyarız dua edin bizleredeHmm o haftalar agrılar vs olmaya devam edebilir ozaman biz de 6+5 olduk bugün geçen pazartesi duyduk kalp atışlarını :)
Erken daha en az 1 hafta var duymanızaİnş cnm onun streside var üstümde sevinemiyorum bile
Evet haftaya cuma inş bayram şekerimizi görürüz çifte bayram olurErken daha en az 1 hafta var duymanıza
Duyarsınız tabiki neden olmasın içiniz rahat olsun. Vallahi ben gram endişe etmıyorum hiç bişey için öyle rahatım ki şükür stres yasatmayalım bebişlerimize :)Maşallah size inş bizde duyarız dua edin bizlerede
İnşallah ne güzel :)Evet haftaya cuma inş bayram şekerimizi görürüz çifte bayram olur
İnş cnm benim hamileliğim zor olduğu için endişemDuyarsınız tabiki neden olmasın içiniz rahat olsun. Vallahi ben gram endişe etmıyorum hiç bişey için öyle rahatım ki şükür stres yasatmayalım bebişlerimize :)
Allah yardımcınız olsun tabiki ama annenin bi diğer hamileligi bile birbirinden farklı olabiliyormuş inşallah bu sefer rahat geçirirsinizİnş cnm benim hamileliğim zor olduğu için endişem
İnş cnmAllah yardımcınız olsun tabiki ama annenin bi diğer hamileligi bile birbirinden farklı olabiliyormuş inşallah bu sefer rahat geçirirsiniz
Dr. bşi demedi 1 hafta önce gitmiştim kaç haftalık bilemem ama 6 haftalık değil dedi.Kaç haftalık sizin bebiş
Günaydın kızlar kasık ağrılarınız varmı benim gün içinde sağ sol kasıgım sızlama şeklinde ağrıyor
Doktorum bana ilk 3 ay yasak dedi. sabret biraz bence :) en olmadı saç maskaraları var. bayramda dipleri onlarla boya geç :) yıkanınca akıyor onlar. diplerede çok gelmediğidnen zararı olmaz bence...Günaydın kızlar, hamilelikte klasikleşmiş bir soru ama saç boyatmak durumunda olanınız var mı? Oğlumda 3 Aydan sonra bitkisel boyayla boyamıştım ama bu sefer felaket saçlarım. Beyazlarım çok çıktı. Önümüz bayram. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum
hangi program :)Kalp atısını alırsinız bence haftaya bir program indirdim ona göre 5 haftadan sonra kalp oluşuyor 6.hafta sonuna dogru duyulmaya başlıyor
Hamilelik yazdım kırmızı amblemi göbekte kalp var ilk hamileliktede kullanmıştım gün gün bebek gelisimini gösteriyor. Bide sprout var onuda indir ondada bebegin hafta hafta görüntü ve gelisimi varoluyor bende de özellikle akşamları. sanırım çok ayakta kaldığım için gün içinde.
Doktorum bana ilk 3 ay yasak dedi. sabret biraz bence :) en olmadı saç maskaraları var. bayramda dipleri onlarla boya geç :) yıkanınca akıyor onlar. diplerede çok gelmediğidnen zararı olmaz bence...
hangi program :)
Tamam ilkini indirmistim zaten simdi ikinciyi indiriyorum :))Hamilelik yazdım kırmızı amblemi göbekte kalp var ilk hamileliktede kullanmıştım gün gün bebek gelisimini gösteriyor. Bide sprout var onuda indir ondada bebegin hafta hafta görüntü ve gelisimi var
Dikkat et canım ağır is yapma dinle iyice bol bol su iç. Seninle tarihlerimiz aynıymış bende cuma günü gideceğim keseye görmeye aslında doktor cumartesi dedi ama cuma gitmek zorundayım inşallah görünür
O nasil bir doktor yahu benimde kasik agrilarim var doktorum normal oldugunu soyledi. Hatta agrimasi yerine yerlestigi icinmis agrimazsa kork dedi. Ancak kivrancaksin agridan olceksin ki sorun var diyelim dedi.. sen icini ferah tut yolundadir hersey
Ben yazacaktım şimdi. Bebek düşmek istiyor diye bir durum olmaz dedi benim doktorumda. Ciddi kanama ve dayanılmaz ağrı olmadikça korkma dedi.
Benimde kasık ağrım var diye progestan verdi cnm günde 1 tane alıyorum tedbir amaçlı verdim dedi istersen 1 gün dur 1 fün al diyorbende anlamadım, oğlumda tedavi ile hamile kaldım ben onda böyle ağrılarım olmuştu ama hiç sıkıntı yaşamamıştım, yarın başka doktora gideceğim. progestan verdi günde 3 kez, yine de kullanıyorum ne olur ne olmaz. o kadar aşırı ağrım da yok aslında. inşallah canım sağol desteğin için
akşamdan beri çok moralim bozuldu, yerle bir etti psikolojimi oğlumda gittiğim doktoruma gideceğim yarın, eşimde dedi düşeceği yoksa da sen böyle üzüldüğün için düşecek dediHer brans icin anlayis onemli ama soz konusu kadin dogumsa ayri bir onem kazaniyor. Ustelik moral bozdugunuz hasta 2 kalp taşıyor, bunu dusunmeliler
Bence bu süreçte domtor çok önemli siz başk bir doktora gidin deneyin ya da eski doktorunuza gidin mutlaka.akşamdan beri çok moralim bozuldu, yerle bir etti psikolojimi oğlumda gittiğim doktoruma gideceğim yarın, eşimde dedi düşeceği yoksa da sen böyle üzüldüğün için düşecek dedi