- 13 Şubat 2008
- 261
- 274
- 42
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.581
Benim bulanti degil de hiç tadim yok canim yaaa sanki agzimda bir kilo demir parcasi var gibi.. Ne yesem tat alamiyorum. Zaten pek bişey yedigim fe yokBenimde ilk öğrendiğim zamana göre azaldı fakat tam geçmedi mide bulantınız başladımı
arkadaşlar merhaba,
ben de dün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bu gün kan testi yaptıracağım. Bundan sonraki süreç nasıl olmalı? doktora ne zaman gidilmeli ? kese ne zaman görünür? tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kazasız, belasız gebelikler olsun inş:)
Ay bende alıcam ondan iyiki hatırlatın bacım :)Bende bir tane hamilelik gunlugu aldim onu yazacagim :)
Canim oncelikle hayırlı olsunDun saglik ocaginda kan vermistim sonucum cikmis beta 16800 kusur :) doktorum cok.yogun anca haftaya randevu ayarlayabilecem.dedi
Sabredicez beklicez bakalim.
Bide evde ustalar var
banyomdan alt kata su akiyormus usta geldi tum banyoyu soktu dusakabin lavabolar falan kirma dokme islemi var
Bir yandan da kucuk bebegim durmuyor orucumda kafamda deli sorular o banyo nasil yola gelicek ben bu halde yapamam. Annemi aradim uzakta ama dayanamadi.otobuse binip gelicek
Analik boyle birsey iste
Bende aynı dertten muzdaribim bulantı yok iştahsızlık tavanBende de aşırı iştahsızlık var hiç birşey istemiyor cnm
Bende farklı bir tat yok ama iştahsızım cnmBenim bulanti degil de hiç tadim yok canim yaaa sanki agzimda bir kilo demir parcasi var gibi.. Ne yesem tat alamiyorum. Zaten pek bişey yedigim fe yok
Aynı durumdayız cnm şimdide göğüs ağrımlarım vardı geçti şimdide niye geçti diyorumBende aynı dertten muzdaribim bulantı yok iştahsızlık tavan
Günaydın kızlar, hamilelikte klasikleşmiş bir soru ama saç boyatmak durumunda olanınız var mı? Oğlumda 3 Aydan sonra bitkisel boyayla boyamıştım ama bu sefer felaket saçlarım. Beyazlarım çok çıktı. Önümüz bayram. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum
arkadaşlar merhaba,
ben de dün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bu gün kan testi yaptıracağım. Bundan sonraki süreç nasıl olmalı? doktora ne zaman gidilmeli ? kese ne zaman görünür? tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kazasız, belasız gebelikler olsun inş:)
Hamileligin ilk 3 ayinda oruc cok zararli canim.Dun saglik ocaginda kan vermistim sonucum cikmis beta 16800 kusur :) doktorum cok.yogun anca haftaya randevu ayarlayabilecem.dedi
Bide evde ustalar var
banyomdan alt kata su akiyormus usta geldi tum banyoyu soktu dusakabin lavabolar falan kirma dokme islemi var
Bir yandan da kucuk bebegim durmuyor orucumda kafamda deli sorular o banyo nasil yola gelicek ben bu halde yapamam. Annemi aradim uzakta ama dayanamadi.otobuse binip gelicek
Analik boyle birsey iste
8. Aya kadar serbest dedi.Kızlar birde özel olacak ama doktor ilişli kısıtlaması getirdi mi size
Bize getirmedi. Ama ben ilk gebelikte kanama yaşamıştım 12 haftayı beklemiştik. Yine 12 haftayı bekleyeceğiz. Yani sorun olmazmiş ama olurda en ufak birseyde sebep olmasa bile kendimizi suçlamak istemiyoruz.Kızlar birde özel olacak ama doktor ilişli kısıtlaması getirdi mi size
Evet kan değerleri vs bir sürü içerigi olan bir tahlil verdi. Sonuçlari giderken götüreceğim.kızlar dr gittiginizde gebelık var dedikten sonra dr herhangi bir tahlil yaptımı
kan degerleri falan gibi
Dun saglik ocaginda kan vermistim sonucum cikmis beta 16800 kusur :) doktorum cok.yogun anca haftaya randevu ayarlayabilecem.dedi
Bide evde ustalar var
Analik boyle birsey iste
Bende ilk hamileliğimde doktor serbest demişti bu doktor yasak dedi şaşırdım8. Aya kadar serbest dedi.
Bende kanama varsa yasak diye duymuştum önlem amaçlı yasak dedi heralde bizeBize getirmedi. Ama ben ilk gebelikte kanama yaşamıştım 12 haftayı beklemiştik. Yine 12 haftayı bekleyeceğiz. Yani sorun olmazmiş ama olurda en ufak birseyde sebep olmasa bile kendimizi suçlamak istemiyoruz.