2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayir doktor dedigin sakinlestir bu tam aksine stress yaratiyor..
Aynen öyle. Benim doktorum keseyi tam göremedi ama normal hersey tekrar gel meraklanma dedi. Ilk doğumuda onunla yapmıştim, cok yavas ilerlediği halde hep moral vermişti bana sayesinde doğurdum. Annemlere sakin olmasını sağlayın demoş hep sağolsun. Ki bence doktorlar hastanın psikolojisini düsünmeli

Aynen öyle. Benim doktorum keseyi tam göremedi ama normal hersey tekrar gel meraklanma dedi. Ilk doğumuda onunla yapmıştim, cok yavas ilerlediği halde hep moral vermişti bana sayesinde doğurdum. Annemlere sakin olmasını sağlayın demoş hep sağolsun. Ki bence doktorlar hastanın psikolojisini düsünmeli
Her brans icin anlayis onemli ama soz konusu kadin dogumsa ayri bir onem kazaniyor. Ustelik moral bozdugunuz hasta 2 kalp taşıyor, bunu dusunmeliler

Her brans icin anlayis onemli ama soz konusu kadin dogumsa ayri bir onem kazaniyor. Ustelik moral bozdugunuz hasta 2 kalp taşıyor, bunu dusunmeliler

Kesinlikle, ilk hamileligimde bir doktor (!) bana kanaman var duser bu bebek dedi. hemen baska doktora gittim. O kadin dedi ki, oyle bile olsa bu bu sekilde soylenmez. Dinlenmen lazim, ilac kullanmaya baslayalim felan denir dedi. Zaten bu moralle dusurursun dedi. Kesinlikle moral cok onemli

Kesinlikle, ilk hamileligimde bir doktor (!) bana kanaman var duser bu bebek dedi. hemen baska doktora gittim. O kadin dedi ki, oyle bile olsa bu bu sekilde soylenmez. Dinlenmen lazim, ilac kullanmaya baslayalim felan denir dedi. Zaten bu moralle dusurursun dedi. Kesinlikle moral cok onemli
Benim lekelenmem oldu, acile gittim, hamileligi erken ogrenmissin, adet gecikmesinden aonra 2 hafta bekleyip gel deyip gonderdiler. Azarliyorlar resmen. Doktor secimi coook onemli

Kalbimi duymak icin cok erken duyamazsan panikleme sakin :) bol sans dilerim sana :) bizimlede paylas sonucu lutfen :)
Evde son testim kalmıştı onuda yaptım bugün foto cektim hatıra olarak saklıycam :) bir albüm yapıcam telde kızımın testleri ve bu bebegimin testlerini depolayıycam :)

ay canım ben zaten daha öğrenmeden ekşi filan yiyorum hiç tatlı aramıyom sadece arada çok nadir şeker ihtiyacım oldugu için çikolata yiyom ay acaba ben çok kız istiyom kızımmı olcak acaba ya işaretler onu gösteriyor tabi saglıklı hayırlı olsun hiç farketmez:)içimden hep kız geçiyor mesela önceki gebeliğimde erkek geçiyordu ve tatlı filan yiyodum sürekli ama nasip tabi

Hayırlısı canım, sağlıklı olsunlar da kız erkek ikisi de olur. Allah gönlüne göre versin inşallah.

X