2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
normalde o değer kaç olmalıymış peki. yanında aralığı var mı.
sen hemen en kötüsüne yormuşsun ben de okudum. idrar yolu enfeksiyonu filanda olabilir yazıyor yüksek olunca. ama ne kadar yüksek bilmiyorum. değer vermemişler

Canım normalde negatif olmalıymış
Test bu

Sakin ol merak etme. Protein yüksek olsun istenmiyor ama önlem alınabiliyor. Özel diyet veriliyor bide. Çok gećmiş olsun

57 kiloyum canım diyet derken sağlıklı beslenmek için mi ? ,tansiyonum hep 9-10 larda olur bnm şaşırdım yani bakalım yarın doktor ne dicek

İnşallah :)
Canım tatlının her türlüsü her zaman zarar zaten, hamilelikte daha da zarar. Bir de artık kiloyu kontrol altında tutmaya çalışıyor tabi doktorlar. Öyle olunca şekere elveda :)

Gayet iyi, hiç merak edilecek bir şey yok. Gözün aydın

57 kiloyum canım diyet derken sağlıklı beslenmek için mi ? ,tansiyonum hep 9-10 larda olur bnm şaşırdım yani bakalım yarın doktor ne dicek
Kiloyla alakalı olmuyor bu diyet tansiyon ve protein degeri takip ediliyor. Birçok doğum yapan var böyle hiç merak etme canım

Tüketmeye çalışıyorum da 4 litre olmuyordur, yoksa arabaya filan lazımdık yaptırmam lazım :)

Bir rahatım ki sorma, 2.olsun rahat olacağım demiştim. Sanki hamile değilim. Ilkinde sürekli kan veriyordum hergün doktordaydım. Şimdi ne olduysa bana sakin sakin bekliyorum. Umarim tüm bebekler sağlıkla doğar.
Bu telaslar genelde ilk bebeklerfe oluyor canim ne guzel işte sakin ve rahat olman bebegin icin de iyi. Benim kan vermek bitiyo deger katlanacak mi diye bekle. Deger katlaniyo kese görülecek mi diye bekle. Kese görülüyor kalp atisi duyulacak mi....... Hep bir sonraki level stresle bekleniyor :))

Tatlım öyle azıcık lekelenmeler ciddi bir şey değildir diye biliyorum, yine de için rahat etsin kan ver bence de. Çalışırken zor bilirim izin olayları, yine de bu ilk aylarda çok gerekirse ücretsiz izin istesen.

Bende ilk hamilelikte tam böyleydim. Eve kalp sesi dinleme cihazi almıştim sonunda. Eşimden gizli sürekli doktordaydım. Şimdi kan bile vermedim daha bekliyorum cumartesiyi keseyi görürüm diye. 13 aylık oğlum zaten sagolsun düşünmeye fırsat vermiyor.

valla canım esımde bana dıyo sımdı bosver hıc verme bıseycık olmaz okdarcık lekeden gıt eve yat dıyo vermesemmı dıye dusunuyrom
yani sen rahat edicen diye verceksin. zaten dr sölerdi vermen gerekseydi tehlike görseydi.
biz zor gebelik elde ettiğimiz için aşırı evhamlıyız

canım esımde aynını dedı yanı benım 1 damla oluyoya arkası gelmıyo bısorun olmaz dıye dusunuyorum.doktor tekrarlarsa goruselım dedıde ınslh tekrarlamaz.ki olursa yıne ızın alırım canım enkotu rapor ısterım yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…