- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.481
yani sen rahat edicen diye verceksin. zaten dr sölerdi vermen gerekseydi tehlike görseydi.
biz zor gebelik elde ettiğimiz için aşırı evhamlıyız
aynen canım asırı evham var.uyusak uyansak 12 hafta bıtmıs olsa kalp atısını duymus olsak falan :)yani sen rahat edicen diye verceksin. zaten dr sölerdi vermen gerekseydi tehlike görseydi.
biz zor gebelik elde ettiğimiz için aşırı evhamlıyız
riskli dönemi geçsek daha rahatlarız.Aynen öyle canım, herkes evham yapsa da biz daha bir gergin oluyoruz. Göz kapağımız ağrısa bebeğe mi bir şey oldu diye düşüneceğiz neredeyse
ay inşallahhh. benim için şimdilik şafak 10aynen canım asırı evham var.uyusak uyansak 12 hafta bıtmıs olsa kalp atısını duymus olsak falan :)
Hissetmedim canım yanma filan olmayınca çok dikkat etmiyorum idrara inşallah öyledir de yarın gülerim şu halime :)Canım en kötüsünü aklına getirmişsin hemen, çok büyük ihtimalle klasik idrar yolları enfeksiyonu çıkacaktır. İdrarda koku hissettin mi hiç? Bol su iç olur mu?
canım esımde aynını dedı yanı benım 1 damla oluyoya arkası gelmıyo bısorun olmaz dıye dusunuyorum.doktor tekrarlarsa goruselım dedıde ınslh tekrarlamaz.ki olursa yıne ızın alırım canım enkotu rapor ısterım yanı.
Sende benim gibisin tatlıyı hiç aramıyorum artık bende ama benim sağ tarafımda çekilmelerim oluyor solumda bişey Yok :)Kızlar nasip olursa bende Şubat annesi olacağım. Henüz bulantım yok. Genellikle solda olmak üzere arada kasıklarda ağrı var. Canım extra bişey de istemiyo. Ama normalde tatlıyı çok severken şimdi hiç yemiyorum. Günde 2 Türk Kahvesi içerdim şimdi hiç canım istemiyo. Henüz hamile olduğumu anlayamadım.
Hissetmedim canım yanma filan olmayınca çok dikkat etmiyorum idrara inşallah öyledir de yarın gülerim şu halime :)
Bakalım görücez :)Çin takvimine göre bana da kız görünüyor
Sağlıklı olsun kız erkek farketmez tabii ki ama gönlümden de kız geçiyor hani
ay canım ben zaten daha öğrenmeden ekşi filan yiyorum hiç tatlı aramıyom sadece arada çok nadir şeker ihtiyacım oldugu için çikolata yiyom ay acaba ben çok kız istiyom kızımmı olcak acaba ya işaretler onu gösteriyor tabi saglıklı hayırlı olsun hiç farketmez:)içimden hep kız geçiyor mesela önceki gebeliğimde erkek geçiyordu ve tatlı filan yiyodum sürekli ama nasip tabiİnşallah :)
Canım tatlının her türlüsü her zaman zarar zaten, hamilelikte daha da zarar. Bir de artık kiloyu kontrol altında tutmaya çalışıyor tabi doktorlar. Öyle olunca şekere elveda :)
Evet canım öylemis sonunda yaptım ☺ teşekkür ederim yine deçocuğun var mı sorusunada cevap vermen lazım canım
Koyuyordum da çocuğun var mı sorusu boştu yaptım sonunda teşekkür ederim yardımın için☺Diğer alanları da bir gözden geçir bakalım, bir de tarihi aralarında tire ile yazıyorsun değil mi?
Hissetmedim canım yanma filan olmayınca çok dikkat etmiyorum idrara inşallah öyledir de yarın gülerim şu halime :)
ay kızlar bendede enfeksiyon çıktı ilaç verdi monurol şase diye kullandım valla bakalım kültür testi yaptı cuma gitcem bende ay inşallah bişey çıkmaz yaTatlım yanma olmayabiliyor, daha önce yaşadım ben de hiç yanma yanma yoktu. Aynen böyle proteinçıkmıştı, bir de bakteri. Yarın kültür ister belki. Şimdilik bol bol su en önemlisi canım.
İnşallah çıkmaz canım düzenli ilacını içersin bide bol su işteay kızlar bendede enfeksiyon çıktı ilaç verdi monurol şase diye kullandım valla bakalım kültür testi yaptı cuma gitcem bende ay inşallah bişey çıkmaz ya
Ben emziriyorum ki kesemem denedim.az biraz hiccc oralı olmadi sürekli ağladı. Doktorda emzirebilirsin dedi. Oğlum yürümüyor hala 11 kilo oda ve etegime yapısıyor alıyorum mecburen cok zor oluyor. Bide icim acıyor o.hicbir seyin farkinda değil halsızlık gibi geliyor. Kalp atısını bekleyeceğim sonra azaltarak kesecegim.memeden. simdiden kesmek istemiyorum nedense daha cok kücük.fbtl nasil geciyor senin hamilelik yaa .benim oglum devamli kucak istiyor yurumeye basladi ama daha tam degil yani hemen ayaklarima dolaniyor ee 12 kilo cocuk zorlamak istemiyrum kendimi .sanki bugun kasiklarim agriyor yaaa.
Bide sen emziriyormusun ?
Ben dun kestim memeden aksam uzeri biraz bagrindi yakama yapisti memme diye.
Ya varya cok vicdan yapiyorum yaa ins ustesinden geliriz
O ilac cok saglam bir ilac benim 2 ay gecmeyen enfeksiyonu 1 gecede gecirdi. Ama bazen doktorlar dogru kullanimini anlatmiyor. Onu icmeden idrara cikamab lazim. Sonra icince en az 8 saat idrara çıkmayacaksın. Anlattilar mi sanada bu sekilde..ay kızlar bendede enfeksiyon çıktı ilaç verdi monurol şase diye kullandım valla bakalım kültür testi yaptı cuma gitcem bende ay inşallah bişey çıkmaz ya
Canım geldim şimdi eve 337ydi p.tesi 846 olmuş.cok şükür yarabbim.insalah o lekede son oluray inşallahhh. benim için şimdilik şafak 1024 ünü beklemedeyim