- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.421
inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin bide kafanı öyle şeylerle kurcalama boş gebelikmi şöylemi böylemi diye inan doktor benim degerimi gördü keseyede bakmaya calıstı ama tabi göremedi düşün bana haftaya tekrar test yap daha sonra keseyi görebilirsek görürüz dedi ilk gebeliğim düşük oldugu halde ilaç bile vermedi ama aklıma hiç kötü bişey getirmedim hamileyim diyede havalara uçmadım ne olur ne olmaz diye Allahım gönlüme göre ver diye dua ettim hep:)İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canım.
Ben de Pazartesi bel ve kasık ağrısı şikayetiyle tekrar gittim.
Ultrasonla baktı ama göremedi. Cuma gel görelim dedi ama çok korkuyorum şu anda.
Ya boş gebelikse, ya göremezsem diye şüphe var içimde.
Cuma günü Allah'ın izniyle görsem bebeğimi de rahatlasam...
Ya ne biliyim cnm korktum bende ağızlarından çıkan her söz bizim için önemliBenim ilk gebeliğimde 5+3 tü ama 4+2 cıkmıstı kese. Sonra bebek olusunca ve büyümeye başlayınca normal cıktı herşey. Yani şuan için normal farklı olması.
işte o sabır bende yokresmen şafak sayar gibi gün sayıyorum :)
kürtaj canım. gelişimi geriydi kalbi durdu. kan pıhtılaşması çıktı bende.Sen de mi mart ayinda dusuk yaptin canim?
Kızlar bugün gitti doktora adete göre 5+2 fakat doktor 4+4dedi kafam karıştı başka doktora gittim oda 6+0 dedi hangisine inanacaksam en azından kesem gözüktü
Anladım canım, çok teşekkür ederim.inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin bide kafanı öyle şeylerle kurcalama boş gebelikmi şöylemi böylemi diye inan doktor benim degerimi gördü keseyede bakmaya calıstı ama tabi göremedi düşün bana haftaya tekrar test yap daha sonra keseyi görebilirsek görürüz dedi ilk gebeliğim düşük oldugu halde ilaç bile vermedi ama aklıma hiç kötü bişey getirmedim hamileyim diyede havalara uçmadım ne olur ne olmaz diye Allahım gönlüme göre ver diye dua ettim hep:)
Aynen cnm allahıma şükür inş pıt pıtlarıda duyarızilk başlarda gelişimleri farklı olduğu için tutturamıyor doktorlar, bebek geliştikçe ilerleyen zamanlarda kesin hafta söylüyorlar, kese gözükmüş ya en önemlisi bu
anladım canım. bizimki tüp olduğu için döllenme zamanı belli. 9 haziranda 646 çıkmıştı kan testim. şu an gitsem görünür ama gitmek istemiyorum. Aslında değerim yüksek . 2 bebe mi diye merak ediyorum
sabredicem :)
inşallah canım hayırlısı ileAynen cnm allahıma şükür inş pıt pıtlarıda duyarız
2 senedir bekliyorum. 10 gun nedir kiAllah gönlüne göre versin canımsabretmek lazım :)
değerin güzel 2 kat artmış. öyle karışık yazmışsın ki 2 kez okudumhanımlar merhaba.. hatırlayan vardır belki ..
pazartesi bhcg değerim 115,5 çıkmıştı. doktorum çarşamba ve cuma da tekrar kan istedi. çarşamba 300 cuma 600 olmalı dedi..
bugünkü bhcg değerim 303,9 çıktı.. doktorun söylediği aralıkta. sizce normal midir?
değerin güzel 2 kat artmış. öyle karışık yazmışsın ki 2 kez okudum
sorun yok canım. şimdiden gözün aydın
değerin güzel 2 kat artmış. öyle karışık yazmışsın ki 2 kez okudum
sorun yok canım. şimdiden gözün aydın
İnşallah canım Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz:)Anladım canım, çok teşekkür ederim.
Bana da dua edin lütfen.
Cuma günü güzel bir haber almak istiyorum Allahın izniyle
ağlamaktan nasıl yazdım bilmiyorum ki
Kızlar birisi yardım edebilir mi takvimi yapamıyorum