2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin bide kafanı öyle şeylerle kurcalama boş gebelikmi şöylemi böylemi diye inan doktor benim degerimi gördü keseyede bakmaya calıstı ama tabi göremedi düşün bana haftaya tekrar test yap daha sonra keseyi görebilirsek görürüz dedi ilk gebeliğim düşük oldugu halde ilaç bile vermedi ama aklıma hiç kötü bişey getirmedim hamileyim diyede havalara uçmadım ne olur ne olmaz diye Allahım gönlüme göre ver diye dua ettim hep:)

Benim ilk gebeliğimde 5+3 tü ama 4+2 cıkmıstı kese. Sonra bebek olusunca ve büyümeye başlayınca normal cıktı herşey. Yani şuan için normal farklı olması.
Ya ne biliyim cnm korktum bende ağızlarından çıkan her söz bizim için önemli

Homely_angel ay inşallah tatlım hersey gönlümüzce olsun inşallah :) yeme konusuna gelince farkındayım ilk üç ay beslenme cokda önemli ama yiyemiyorum üf bide kız bal ve recel neden yasakmış acaba biliyonmu :)

Kızlar bugün gitti doktora adete göre 5+2 fakat doktor 4+4dedi kafam karıştı başka doktora gittim oda 6+0 dedi hangisine inanacaksam en azından kesem gözüktü

ilk başlarda gelişimleri farklı olduğu için tutturamıyor doktorlar, bebek geliştikçe ilerleyen zamanlarda kesin hafta söylüyorlar, kese gözükmüş ya en önemlisi bu

Anladım canım, çok teşekkür ederim.
Bana da dua edin lütfen.
Cuma günü güzel bir haber almak istiyorum Allahın izniyle

Allah gönlüne göre versin canım sabretmek lazım :)

hanımlar merhaba.. hatırlayan vardır belki ..

pazartesi bhcg değerim 115,5 çıkmıştı. doktorum çarşamba ve cuma da tekrar kan istedi. çarşamba 300 cuma 600 olmalı dedi..

bugünkü bhcg değerim 303,9 çıktı.. doktorun söylediği aralıkta. sizce normal midir?

değerin güzel 2 kat artmış. öyle karışık yazmışsın ki 2 kez okudum
sorun yok canım. şimdiden gözün aydın

Kızlar birisi yardım edebilir mi takvimi yapamıyorum

canım tekrar yazıyorum çocuğun var mı sorusuna da cevap vermen gerekiyor takvimi kaydetmek için maviucurtma33

bu arada kızlar sağlık ocağına gittim kan verdim tüm tahliller yapılacak gebelik kaydı açıldı 4 tane tarih verdi kontrol ve aşı için salı günü doktor randevum var yine hem tahlilleri göstericem hemde kalp sesini dinlicem inşallah

Selam kizlar keseleri görmeyen kalmadi heralde maşallah:)) çok su tüketiyor musunuz bana doktor dedi ki idrarin bembeyaz ilana kadar su iceceksin 20 bardak sıvı tuketeceksin dedi gunde. 4 litre yapiyor yahu 5 dakikada bir lavaboha gidiyorum

kızlar benım 7 ve 10. gun 1 damla acık kahve leke olmustu.bugun 15. gun yıne olmus bu leke.normalmı bu ya oyle peceteye falan sılınce gelmıyor.1 damla gelıp arkası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…