- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.381
Hoşgeldin sağlıkla gelir insaallah benimde bir oğlum varGünaydın arkadaşlar ben de dün tekrar anne olacağımı öğrendimikinci bebeğim olacak. Oğluma hamile iken bu siteden çok faydalı bilgiler edindim ve çok güzel dostlarım oldu. İnşallah ikinci bebeğim sayesinde de güzel arkadaşlar edinirim inş hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Günaydın arkadaşlar ben de dün tekrar anne olacağımı öğrendimikinci bebeğim olacak. Oğluma hamile iken bu siteden çok faydalı bilgiler edindim ve çok güzel dostlarım oldu. İnşallah ikinci bebeğim sayesinde de güzel arkadaşlar edinirim inş hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Canim yapıyorum öyle Ama gerekli alanların hepsi için bir değer yazınız diyor
canımm gözün aydın.. pıt pıt için ne zaman gidiyorsunGünaydın kızlar, biz bugün erkenden kalktık, doktora gittik geldik bile. Çok şükür kesemizi gördük, şimdi sıra kalp pıt pıtlarında inşallah.
Günaydın inşallah bende sabırsızlanıyorum hangi gün dedi doktor sana biz 22 sinde inşallah duyacağızGünaydın kızlar, biz bugün erkenden kalktık, doktora gittik geldik bile. Çok şükür kesemizi gördük, şimdi sıra kalp pıt pıtlarında inşallah.
nabeeer :)gunaydın kızlarrrr
gözün aydın canım :)Günaydın kızlar, biz bugün erkenden kalktık, doktora gittik geldik bile. Çok şükür kesemizi gördük, şimdi sıra kalp pıt pıtlarında inşallah.
şimdi canım 197 çıkmıştı ama ben 24 günde bi regl oluyorum yani yumurtlamamdan 12 gün sonra filan beta testi yaptırmıs sanırım birde bence degerin cok iyi benide 1 hafta sonra cagırdı çünkü 2 günde bir deger arttığı için anca 1 haftada yükseliyo ve kese öle gözüküyor ben bidahaki gitmeme keseyi bi sonraki haftada çok şükür kalbini duydum bebegimin :)Canım senin değerin kaç çıkmıştı?
Benim de sat 6 Mayıs
8 Mayıs'da doktora gittim değerim 235 çıktı, Haftaya Cuma günü gel dedi ama değerlerim düşüyor mu yükseliyor mu merak ediyorum.
Seni de hemen çağırmadığı için merak ettim
YOK CANIM BENDE hıc degısıklık yok senın kacıncı haftandınabeeer :)
var mı bır degısıklık. benım sabahları midem bulanıyor. çok rahatsız etmiyor ama . huzursuz ediyor
İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canım.şimdi canım 197 çıkmıştı ama ben 24 günde bi regl oluyorum yani yumurtlamamdan 12 gün sonra filan beta testi yaptırmıs sanırım birde bence degerin cok iyi benide 1 hafta sonra cagırdı çünkü 2 günde bir deger arttığı için anca 1 haftada yükseliyo ve kese öle gözüküyor ben bidahaki gitmeme keseyi bi sonraki haftada çok şükür kalbini duydum bebegimin :)
herkese günaydın iki gündür çubuk sabahları çubuk krakerden baska bişey yiyemiyorum nolcak bu durumumbide akşamlarıda öyle herseyi yiyemiyorum Homely_angel canım doktora gidiyosun bugun sanırım hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah :) çokk güzel haberlerle dön inşallah
bugün 4+5 im canım. çok hafif var bulantım.. mart ayındaki gebeliğimde hiç yoktu. değişiyor demek.YOK CANIM BENDE hıc degısıklık yok senın kacıncı haftandı
anladım canım aynen olsunya onada razıyız :) 4+2 benım daha.bugün 4+5 im canım. çok hafif var bulantım.. mart ayındaki gebeliğimde hiç yoktu. değişiyor demek.
neyse olursada böyle olsun. fazla olmasın
Nasıl olacak heyecanla bekliyorum.Zorlanir miyiz acaba?Tepkileri nasıl olur?Eminim ki kiskanacaklR ama cok kiskanmaslar bari arkadaşımın cocugu bildigin huy değiştirdi canavara dönüştü kardesi olduktan sonra
bugün 4+5 im canım. çok hafif var bulantım.. mart ayındaki gebeliğimde hiç yoktu. değişiyor demek.
neyse olursada böyle olsun. fazla olmasın
amin canım. benim ilk bebeğim. mart ayında 10. haftada kürtajım var. ama onda hiçbir şey hissetmemiştim o haftaya kadar.benim de bugün 4+5 hafif bulantım var, oğlumda 6.haftada başlamıştı 12.haftaya kadar kabus gibi geçmiştibunda inşallah onun gibi olmaz diye dua ediyorum. böyle kalsın bulantılar , artmasın