- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 39
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.361
Kızlar birisi yardım edebilir mi takvimi yapamıyorum
Arada 7 sene olunca daha farklı oluyormuş cnm hala şaşkınımoo masallahBende acaba ilk bebekmi dedim biraz telasli olunca
Kızlar nasip olursa bende Şubat annesi olacağım. Henüz bulantım yok. Genellikle solda olmak üzere arada kasıklarda ağrı var. Canım extra bişey de istemiyo. Ama normalde tatlıyı çok severken şimdi hiç yemiyorum. Günde 2 Türk Kahvesi içerdim şimdi hiç canım istemiyo. Henüz hamile olduğumu anlayamadım.
Kızlar birisi yardım edebilir mi takvimi yapamıyorum
Evet benimde kız gözüküyor Çin takvimine göre bakalım :)Allah gönlüne göre versin İnşallah :) Çin takvimine göre Şubat ayı çoğunlukla kız bebek zaten ama hayırlısı bakalım.
Benim canım da çay içmek istiyor ama kısıtlıyorum kendimi. İlginç olan ise Türk kahvesini normalde çok severim, daha hiç canım istemedi :)
Kız mı peki çocuğunuz :)Su an henuz baslamadi ama ilk hamileligimde sekerli hicbirsey yiyemedim. Hep tuzlu ve eksi yedim. Ben yas pastayi felan cok severim normalde ama aldiklarimiz hep kuflendi : )
Canim yapıyorum öyle Ama gerekli alanların hepsi için bir değer yazınız diyorCanım adım adım anlatmaya çalışıyım;
Yukarıdaki bordo satırda nick inin üstüne tıkla.
Orada açılan pencerede kişisel bilgileriniz e tıkla.
Açılan sayfanın ortasına doğru hamilelik takvimini göreceksin, oraya tahmini Doğum tarihini yaz.
En alta in, değişiklikleri kaydet i göreceksin,, ona tıkla.
İşte oldu
insallah saglikla aliriz hepimiz kucagimiza : )Arada 7 sene olunca daha farklı oluyormuş cnm hala şaşkınım
Ev
Evet benimde kız gözüküyor Çin takvimine göre bakalım :)
Evet bende ev yemeklerini fazla aramazdım şimdi genelde ev yemeği tarzında seyleri yemek istiyorum daha çok nutellaya bayılırım şimdi hiç aklıma bile gelmiyor :)))
İnş sağlıkla alırız kucağımıza cnm annelik işte hep kaygılıyızinsallah saglikla aliriz hepimiz kucagimiza : )
Ben 3 ay once bir dusuk yasadim o yuzde bende bayagi tedirginim acikcasi bu sefer.
Nasıl olacak heyecanla bekliyorum.Zorlanir miyiz acaba?Tepkileri nasıl olur?Eminim ki kiskanacaklR ama cok kiskanmaslar bari arkadaşımın cocugu bildigin huy değiştirdi canavara dönüştü kardesi olduktan sonraHayirli olsun :) benimde 33 aylik bir kizim var :)
Bi sıkıntın ya da olumsuzluk yoksa bence de bekle. Folik asite başlayabilirsin ama gidene kadarBen de kalp atışını sizlerden takip ediyorum hala iki çiZgiyle yetiniyorum 2.çocuk olunca böyle oluyor demek ki
İlkinde gün aşırı hastanedeydik
Siz kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra da ben giderim muhtemelen