2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar nasip olursa bende Şubat annesi olacağım. Henüz bulantım yok. Genellikle solda olmak üzere arada kasıklarda ağrı var. Canım extra bişey de istemiyo. Ama normalde tatlıyı çok severken şimdi hiç yemiyorum. Günde 2 Türk Kahvesi içerdim şimdi hiç canım istemiyo. Henüz hamile olduğumu anlayamadım.

Kızlar nasip olursa bende Şubat annesi olacağım. Henüz bulantım yok. Genellikle solda olmak üzere arada kasıklarda ağrı var. Canım extra bişey de istemiyo. Ama normalde tatlıyı çok severken şimdi hiç yemiyorum. Günde 2 Türk Kahvesi içerdim şimdi hiç canım istemiyo. Henüz hamile olduğumu anlayamadım.

Seninle günümüz aynı :) bende de çok farklı değil. Sol kaşık batması oluyor ara sıra. Ben tatlıda. Hala vazgeçemedim, ama elimden geldiğince az yiyorum. Dediğin gibi Türk kahvesi hiç aklıma bile gelmiyor benim de :)

Kızlar birisi yardım edebilir mi takvimi yapamıyorum

Canım adım adım anlatmaya çalışıyım;

Yukarıdaki bordo satırda nick inin üstüne tıkla.

Orada açılan pencerede kişisel bilgileriniz e tıkla.

Açılan sayfanın ortasına doğru hamilelik takvimini göreceksin, oraya tahmini Doğum tarihini yaz.

En alta in, değişiklikleri kaydet i göreceksin,, ona tıkla.

İşte oldu :KK66:

Ev
Allah gönlüne göre versin İnşallah :) Çin takvimine göre Şubat ayı çoğunlukla kız bebek zaten ama hayırlısı bakalım.

Benim canım da çay içmek istiyor ama kısıtlıyorum kendimi. İlginç olan ise Türk kahvesini normalde çok severim, daha hiç canım istemedi :)
Evet benimde kız gözüküyor Çin takvimine göre bakalım :)
Evet bende ev yemeklerini fazla aramazdım şimdi genelde ev yemeği tarzında seyleri yemek istiyorum daha çok nutellaya bayılırım şimdi hiç aklıma bile gelmiyor :)))

Canım adım adım anlatmaya çalışıyım;

Yukarıdaki bordo satırda nick inin üstüne tıkla.

Orada açılan pencerede kişisel bilgileriniz e tıkla.

Açılan sayfanın ortasına doğru hamilelik takvimini göreceksin, oraya tahmini Doğum tarihini yaz.

En alta in, değişiklikleri kaydet i göreceksin,, ona tıkla.

İşte oldu :KK66:
Canim yapıyorum öyle Ama gerekli alanların hepsi için bir değer yazınız diyor

Ev

Evet benimde kız gözüküyor Çin takvimine göre bakalım :)
Evet bende ev yemeklerini fazla aramazdım şimdi genelde ev yemeği tarzında seyleri yemek istiyorum daha çok nutellaya bayılırım şimdi hiç aklıma bile gelmiyor :)))

Çin takvimine göre bana da kız görünüyor :halay:
Sağlıklı olsun kız erkek farketmez tabii ki ama gönlümden de kız geçiyor hani :emir_bebek:

Günaydın kızlar rüyamda adet olmuşum nasıl korktum anlatamam galiba hala hamile olduğuma inanamıyorum ve korkuyorum doktorlar o kadar imkansız tüpten başka olmaz diye konuştularki hala hamileliği kabul edemiyorum

Günaydın arkadaşlar ben de dün tekrar anne olacağımı öğrendim :anneadayı: ikinci bebeğim olacak. Oğluma hamile iken bu siteden çok faydalı bilgiler edindim ve çok güzel dostlarım oldu. İnşallah ikinci bebeğim sayesinde de güzel arkadaşlar edinirim inş :dua: hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :nazar::dua::dua:

Ben de kalp atışını sizlerden takip ediyorum hala iki çiZgiyle yetiniyorum 2.çocuk olunca böyle oluyor demek ki
İlkinde gün aşırı hastanedeydik
Siz kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra da ben giderim muhtemelen
Bi sıkıntın ya da olumsuzluk yoksa bence de bekle. Folik asite başlayabilirsin ama gidene kadar

X