2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba hanimlar,

Sanirim bende subat 2018 annesiyim. Bu sabah evde test yaptim. Yarin kan vericem kismetse. Sat emin olmamakla birlikte 4 mayis sanirim. 12 aylik bir bebegim var walla sat takip etmiyordum artik .resmen sok oldum beklemiyorduk.

tebrikler :) valla böyle sürpriz hamileliklere o kadar çok özeniyorum ki :) sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Hayırlı olsun yeni öğrenenlere. Ben de keseyi bugün gördüm ama kalp atışını duyamadık. Normal dedi doktor. Haftaya cuma çağırdı. İnsan duramıyor tabi endişeleniyor elimizde değil ama en sağlıklısı kafaya çok takıp düşünmemek. Elinden geleni yapıp Allah'a bırakmak gerek. Endişenin sonu yok çünkü.

Ben de kalp atışını sizlerden takip ediyorum hala iki çiZgiyle yetiniyorum 2.çocuk olunca böyle oluyor demek ki
İlkinde gün aşırı hastanedeydik
Siz kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra da ben giderim muhtemelen

selam kızlar
bügün yeni doktoruma gittim kalp atışını gördük ama duyamadık henüz ufak dedi haftaya gel gümbür gümbür duyalım dedi inşallah duyarız görmek bile rahatlatıyor ama... folik asit dışında birşeye gerek yok dedi aile hekiminden tüm testlerinide bu hafta yaptır dedi deniz havuz temiz olduktan sonra sorun yok ama güneşlenme sıcak tehlikeli dedi ağır işlerden kaçın dedi 12. haftadan sonra demir ekleyebiliriz dedi
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah şimdilik benden bilgiler bu kadar :)

Kızlar ben son zamanlarda hep tuzlu seyleri yer oldum hamile olmadan önce canım tatlı çekerdi arada Nutella kaçamagı falan yapardım :) ama artık hiç tatlı istemiyor canım.. sizde de böyle oluyor mu

Maşallah canım, böyle haberler almak çok güzel. İnşallah ben de yarın keseyi gördüğümü yazabilirim. Sıcak her türlü zararlıymış, sıcak banyo bile yapmayın diyorlar. Sağlıkla gelsin miniklerimiz :)

Kızlar ben son zamanlarda hep tuzlu seyleri yer oldum hamile olmadan önce canım tatlı çekerdi arada Nutella kaçamagı falan yapardım :) ama artık hiç tatlı istemiyor canım.. sizde de böyle oluyor mu

Ben de pek değişim yok sanırım, hala tatlı canavarıyım :) şimdi ramazan bi de her yer güllaç, tepsiyle koysalar önüme yiyebilirim. Ama tabi ki durduruyorum kendimi :) aşırı tuz koymadığını sürece sıkıntı yok seninkinde

Tuz oranımda artış Yok allahtan :) sadece tatlı ilgim sıfırlandı böyle olunca da aklıma halk arası laflar geliyor tuzluyu ye kız olur derler ya

Tuz oranımda artış Yok allahtan :) sadece tatlı ilgim sıfırlandı böyle olunca da aklıma halk arası laflar geliyor tuzluyu ye kız olur derler ya

Allah gönlüne göre versin İnşallah :) Çin takvimine göre Şubat ayı çoğunlukla kız bebek zaten ama hayırlısı bakalım.

Benim canım da çay içmek istiyor ama kısıtlıyorum kendimi. İlginç olan ise Türk kahvesini normalde çok severim, daha hiç canım istemedi :)

Merhaba canlar giremedim pek buralara bugün ya :)

Aklım fikrim cuma gün ki kontrolde :) Oğlumla ilgileniyorum arada :) Parktaydık tüm gün nerdeyse sadece uyku saati eve girdik o sırada da yemek yaptım uyandı tekrar parka çıktık hava güzel evde de vakit geçmiyor napak

Vallla çok güzel bir sürpriz kız tamda bayram öncesiPeki iğne kullanacakmısın(sulandırıcı) Hiç aspirin falan kullanmadın dimi?Ne güzel bir haber ya insan inanamıyor.Tüp yapacam derken doğal yolla
İğneye başladım hemen Hayır hiç bir şey kullanmadım folik asiti bile icnemistim bikmistim çünkü doktora da yaz sonuna kadar gitmeyecegim diyordum zaten kısmet ya aynen olmaz derken oldu

Bende senin gibiyim : ) 7. haftam dolmak uzere ama hala bekliyorum ve iki cizgiyle yetiniyorum. 9 haftalikken felan gitmeyi planliyorum doktora : )

Su an henuz baslamadi ama ilk hamileligimde sekerli hicbirsey yiyemedim. Hep tuzlu ve eksi yedim. Ben yas pastayi felan cok severim normalde ama aldiklarimiz hep kuflendi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…