2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar ben daha kalp atışını duymadım gecen perşembe gittik 2 hafta sonra gel dedi.
olsa olsa 5 haftalıktır. 2 gündür midem ağzımda geziyorum bulantı ardından da ne varsa çıkarıyorum.(afedersiniz)
inşallah normaldir. akşamları bişeyim yok ama sabahtan akşama kadar böyle. canım zerre kadar bşi istemiyor yemiyorum da.... :KK43: :KK43:

amin canım. benim ilk bebeğim. mart ayında 10. haftada kürtajım var. ama onda hiçbir şey hissetmemiştim o haftaya kadar.
3 gündür sabahları hafif bulantı oluyor.
buna razıyız.. ne zaman randevun.
benim tüp bebek. dr 19 undan sonra gel dedi. çalıştığım için 24 üne aldım randevuyu. bayrama sevinçli girerim inşallah:dua:
inşallah canım, güzel haberlerini alalım inşallah :dua::nazar::nazar:

bugün yakın bir hastaneye gidip kan vereceğim, benim doktorum biraz uzakta başka doktor araştıracağım, Cumartesi gibi giderim sanırım, zaten kesesi de ancak görünür. oğlumda 6. haftada gitmiştim kesesini görmüştük.

kızlar ben daha kalp atışını duymadım gecen perşembe gittik 2 hafta sonra gel dedi.
olsa olsa 5 haftalıktır. 2 gündür midem ağzımda geziyorum bulantı ardından da ne varsa çıkarıyorum.(afedersiniz)
inşallah normaldir. akşamları bişeyim yok ama sabahtan akşama kadar böyle. canım zerre kadar bşi istemiyor yemiyorum da.... :KK43: :KK43:

5 haftalık kalp atışının duyulacağını sanmıyorum canım, ilk hamileliğimde 9-10 haftalıktı sanırım kalp atışı duyduğumda, miden bulanıyorsa korkma demek ki sorun yok herşey yolunda, zaten sabahları çok yoğun oluyor akşama doğru hafifliyor

inşallah canım, güzel haberlerini alalım inşallah :dua::nazar::nazar:

bugün yakın bir hastaneye gidip kan vereceğim, benim doktorum biraz uzakta başka doktor araştıracağım, Cumartesi gibi giderim sanırım, zaten kesesi de ancak görünür. oğlumda 6. haftada gitmiştim kesesini görmüştük.
anladım canım. bizimki tüp olduğu için döllenme zamanı belli. 9 haziranda 646 çıkmıştı kan testim. şu an gitsem görünür ama gitmek istemiyorum. Aslında değerim yüksek . 2 bebe mi diye merak ediyorum :emir_bebek::emir_bebek:
sabredicem :)

Gunaydin canim haziran bebeklerinin hepsi boyle heralde 7de ayaktayiz bizde :)
bende de tam tersi. bir uyuyorum off. resmen bağlantım kesiliyor :) iftardan sonra salonda uyuyakalmışım ne tv sesi duydum. ne başka bir şey . yatağımda devam ettim , resmen bayılmışım. sabah 6,30 da işe gitmek için kalktım işte :KK48:

Kızlar bugün gitti doktora adete göre 5+2 fakat doktor 4+4dedi kafam karıştı başka doktora gittim oda 6+0 dedi hangisine inanacaksam en azından kesem gözüktü

5 haftalık kalp atışının duyulacağını sanmıyorum canım, ilk hamileliğimde 9-10 haftalıktı sanırım kalp atışı duyduğumda, miden bulanıyorsa korkma demek ki sorun yok herşey yolunda, zaten sabahları çok yoğun oluyor akşama doğru hafifliyor

inşallah her şey yolundadır.
yardımın için tşkk. ederim canım.

canımm gözün aydın.. pıt pıt için ne zaman gidiyorsun

Sağol tatlım, darısı sizlere :) iki mi tek mi cevabını da almış olduk :) tek kesemiz var. Haftaya cuma çağırdı pıtpıtlar için :anneadayı::nazar:

Günaydın inşallah bende sabırsızlanıyorum hangi gün dedi doktor sana biz 22 sinde inşallah duyacağız
Aynı demiş canım, biz de cuma günü gideceğiz inşallah. 23 ü oluyor sanırım :)
gözün aydın canım :)

Teşekkür ederim canım :)

herkese günaydın iki gündür çubuk sabahları çubuk krakerden baska bişey yiyemiyorum nolcak bu durumum:KK43:bide akşamlarıda öyle herseyi yiyemiyorum:KK43: Homely_angel Homely_angel canım doktora gidiyosun bugun sanırım hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah :) çokk güzel haberlerle dön inşallah

Biraz zorla canım kendini. Benim doktor beslenme konusunda çok sıkı, bugün hemen uyarılarımı aldım. İlk üç kilo almak yasak :) sabah peynir, domates, zeytin, salatalık, yumurta (bal, reçel asla yok), öğlen akşam et, balık, bol salata, zeytinyağlı (tavuk yasak) ara öğün yoğurt, meyve, ceviz, fındık. Mide bulantısı zor ama beslenmek de önemli canım.
Bugün çok şükür güzel haberle döndüm canım, haftaya da minik kalbinin attığını duyarsam dünyalar benim olacak :)

Sağol tatlım, darısı sizlere :) iki mi tek mi cevabını da almış olduk :) tek kesemiz var. Haftaya cuma çağırdı pıtpıtlar için :anneadayı::nazar:

Aynı demiş canım, biz de cuma günü gideceğiz inşallah. 23 ü oluyor sanırım :)

Teşekkür ederim canım :)

Biraz zorla canım kendini. Benim doktor beslenme konusunda çok sıkı, bugün hemen uyarılarımı aldım. İlk üç kilo almak yasak :) sabah peynir, domates, zeytin, salatalık, yumurta (bal, reçel asla yok), öğlen akşam et, balık, bol salata, zeytinyağlı (tavuk yasak) ara öğün yoğurt, meyve, ceviz, fındık. Mide bulantısı zor ama beslenmek de önemli canım.
Bugün çok şükür güzel haberle döndüm canım, haftaya da minik kalbinin attığını duyarsam dünyalar benim olacak :)
bende 23 ünde gideceğim kalp atışı için :) akşam 19,45 yine randevum :) günler geçmiyor resmen :KK70:

bayrama şenliklerle gireceğiz inşallah :)

bende 23 ünde gideceğim kalp atışı için :) akşam 19,45 yine randevum :) günler geçmiyor resmen :KK70:

bayrama şenliklerle gireceğiz inşallah :)

Aynı günün sabahını düşünüyorum ben de. Henüz randevu almadım. Testten beri 10 gün beklemiştim, şimdi de 9 gün sayacağız :) sağlıklı iyi olsun, o mucizevi sesi duyalım da canım sabır anneliğin ilk adımı bence :)

Günaydın arkadaşlar ben de dün tekrar anne olacağımı öğrendim :anneadayı: ikinci bebeğim olacak. Oğluma hamile iken bu siteden çok faydalı bilgiler edindim ve çok güzel dostlarım oldu. İnşallah ikinci bebeğim sayesinde de güzel arkadaşlar edinirim inş :dua: hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :nazar::dua::dua:
Hayirli olsun :))

Aynı günün sabahını düşünüyorum ben de. Henüz randevu almadım. Testten beri 10 gün beklemiştim, şimdi de 9 gün sayacağız :) sağlıklı iyi olsun, o mucizevi sesi duyalım da canım sabır anneliğin ilk adımı bence :)
işte o sabır bende yok :KK70: resmen şafak sayar gibi gün sayıyorum :)

Kızlar bugün gitti doktora adete göre 5+2 fakat doktor 4+4dedi kafam karıştı başka doktora gittim oda 6+0 dedi hangisine inanacaksam en azından kesem gözüktü
Benim ilk gebeliğimde 5+3 tü ama 4+2 cıkmıstı kese. Sonra bebek olusunca ve büyümeye başlayınca normal cıktı herşey. Yani şuan için normal farklı olması.

X