2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben iki seneye yakın yanımda yatırdım ogullarımı sonra odalarına geçtiler. Emzirirken aynı odada olmak iyi okuyor bence bunda da aynı okur sanırım

Basarabilirsek tabi :)
Başarabilirsiniz canim sadece kararli olun ve surekli ayni yatakta yatmayin bebekle.Bir de tavsiyem bebek telsizi alin ablam kolaylikla ayirdi telsizle bebegi.Çocugun anne babayla yatmasi pedagojik olarak uygun degil zaten 8-9 yaşinda cocugu hala yaninda yatiran cok velim olur cok kizarim hep

ben açıkcası 6. aydan sonra ayırmayı düşünüyorum. en baştan ayırmak hem ona hem bana zor olur sanki.

Basarabilirsek tabi :)
Başarırız görümcem sadece birkaç ay tuttu yanında bebeğini sonra odasına alıştırdı kameralı telsiz kullanarak ben taktikleri öğrenip size de anlatırım :))
Sık sık uyanırsa belki ablasını uykusuz birakabilir canım artık bakarsın duruma göre

Evet telsiz iyi birşey bende alıcam görüntülü olanlardan

Valla tatile gidiyorum sakincasi olur mu dedim.Git ama icki icme dedi. dedim doktorcum onu geccen kac aydir hayalim sahilde denize karsi bir bira icmek güldü tamam bir bira icebilirsin dedi
Hahaha doktorun cok hosuma gitti cok samimi :)
Bende istiyorum ama doktor izin versede esim izin vermez cok disiplinli

Valla tatile gidiyorum sakincasi olur mu dedim.Git ama icki icme dedi. dedim doktorcum onu geccen kac aydir hayalim sahilde denize karsi bir bira icmek güldü tamam bir bira icebilirsin dedi
Hahaha doktorun cok hosuma gitti cok samimi :)
Bende istiyorum ama doktor izin versede esim izin vermez cok disiplinli

kamera döşetiyorum zaten eve. telsizde alacağım. telsiz önerisi olan var mı bu arada :)

Kızlar dün akşam biraz burnum kanadı.başımda ağrıyor ara ara.ama öyle durup dururken kan farketmedim burnum hep tıkalıydı silince peçeteye geldi heralde kılcal damardır diye düşündüm.geceden beride başım ağrıyor.

Aynen bende bir cok egitim yontemini okuyup iclerinden yatagina yatirip basinda beklemek, asla tepki vermemek, cok katilirsa ya da ayaga kalkarsa alip pispislayip yine yatirmayi sectim. ilk seferinde 1saat 15 dk aglama ile basladigimizi dun gibi hatirliyorum yaklasik 2 hafta surmustu ama 2.5 senedir uyku sorunumuz yok cok sukur, ama azim sart. baslarda gercekten kiyamiyo insan almak istiyo hemen

Bende oyle yaptim. hersey beyaz, sadece bir duvari pembeli kalpli ve ikea nin oyuncak dolaplari varya onlar renkli :)

Selam hanımlar. Bugün 14+6. Geçen hafta mde bulantılarım azalmaya başlamıştı. Bir kaç gündür neredeyse durdu bir sorun yoktur değil mi geçen haftaya kadar ne zaman bitecek diye soruyordum bittiğini hissedince de meraklanmaya başladım

melis343434 Canım bana da gebelik takibinden mesaj geldi. Aynı benim de burnum tıkalı ve mesajda da bundan bahsediyordu. Kan basıncı iyice arttığı icin burnunuz tikanacaktir hatta kanayabilir endiselenmeyin yazıyordu.. Ben de dün gece silince biraz kan gördüm ama korkmadim tek derdim rahat nefes alabilmek :))

Ya kızlar birsey soracagim akintisi olan var mı??? Benim sarimsi bir akinti oluyor fazla degil ve kokusuz. Enfeksiyon mu acaba

Kizlar 6 ayda oda ayirma konusu tabi herkesin kendi fikri saygi duyarim. Ama pedagojik acidan uygun olmadigina katilmiyorum. Pedagoglar bu konuda ikiye ayriliyor. Guvenli baglanma icin ayni yatak ayni oda şart diyenler var. Herkes kendine hangisi uygunsa onu tercih etmeli bence. Mesela Ben kaldiramam o kadar erken ayirmayi yanimda olsun surekli nefes alip vermesini kontrol ediyim ben:)) kizimi 3 bucuk yasinda ayirdim hic sorunsuz kendi isteyerek hem de. Kizimla guvenli baglandigimizi düşünüyorum. Ihtiyaci oldugunda yaninda olacagimi ogrendi çünkü. Gecen sene krese basladi en ufak bi sorun yasamadik. Istediginde alacagimi biliyordu. Aglatarak uyku egitimi vs kesinlikle bunu sarsar dusuncesindeyim

Ya kızlar birsey soracagim akintisi olan var mı??? Benim sarimsi bir akinti oluyor fazla degil ve kokusuz. Enfeksiyon mu acaba

Beyaz ve kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir ama sarı akıntı gebelikte herkeste görülen günün hareketliyse artan normal bir akıntı :)

Canim sarimsi akinti varsa onlem almak icin camasirlarini yuksek isida yika utule ve giy sadece pamuklu camasirlar olsun gunluk ped vs evdeyken hatta mumkunse disarda bile kullanma onun yeeine cok sık degistir. Ben disarda gunluk ped kullaniyorum ama en fazla 2 saat durduruyorum degistiriyorum. Probiyotik beslenme te cok onemli sogan sarimsak vb. İyi geliyormus. Malesef sarimsakla migdemin arasi cok kotu. Bizim hamilelik hormonlari nedeniyle vajina florasinin ph duzeni bozuluyor cok kolay. Hamilelerde cok sık olan bir sey. Dar siki kiyfetler goyme hatta etek vb giy mumkunse hava alsin hep

Merhaba kızlar,
Ben soğuk algınlığına yakalandım bugün; burnum akıyor biraz, boğazım şişti acıyor, vücudumda da halsizlik var.
Ihlamur içiyorum, tuzlu suyla gargara yapıyorum, ve yatıyorum. Başka ne yapmalıyım, benim gibi bu sıcak havalarda hasta olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…