- 28 Mart 2017
- 16.591
- 67.900
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.901
Valla tatile gidiyorum sakincasi olur mu dedim.Git ama icki icme dedi. dedim doktorcum onu geccen kac aydir hayalim sahilde denize karsi bir bira icmekBende tatile cikicam herkez alirken ben artik kola felan icerim sanirim :)
Valla 1 tane izin verdi ise iyimis keske bende icebilsem
Slm kizlar, bizde bugün muayeneye gittik yine önden gidiyoruz 16+1 usgye göre büyüyor minisim 4 lu tarama için kan verdik ayrıca kıpır kipir olmuş hiç yerinde durmuyo sipa , sağ tarafımda bi gerilme ve kramplar var unuttum sormayı onu onun dışında şükür herşey yolunda gorunuyo bidahaki kontrol 3,5 hafta sonra durumlar böyle bayram öncesi gördük oglusum rahatladik
Cnm ben normal yaparken bebişin kalp atışları zayıfladı sezeryan oldum ve hastanene 1 gün yattım normalde sezeryanlılar 3 gün yatar gerçektende iyiydim hemen kalktım yürüdüm korkma bebiş nasıl sağlıklı doğacaksa öyle gelsin
İnş gönlündeki olur cnmÖyle tabi canım, bebek için hangisi uygunsa ona göre karar veririz. Riske kesinlikle atmak istemem. Sadece gönlümdeki normal Doğum, inşallah nasip olur.
Ben doktordan bir biralik izin aldim :) tatilde soyle denize karsi 1 tane icecegim :)
Allah allah ya. Dur bakalim benimki geldinde acar bakariz olmadi. Adam sip diye 2 sn katladi koydu benimkini. Hatta kapali halde tasimana gerek yok dedi bir ipi var onla tutup cekiyorsun kapali halinde pazar arabasi gibi suruyorsun arabayi :)
Seninle boşuna dunur olmadik bacimkorkularımızda bir
Once mesaji bende mi yaDim acaba diye dusundumyaptigim her seyi isyerinde baska bir arkadasa kontrol ettiriyorum sonradan basimiz yanmasin diye
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim :) bu yolda beraberiz neticede :)
Benim annemde hem beni hem kardesimi 4 er kilo doğurmuş zaten. Belki cati genisligide genetiktir :) ne kadar genetik rahatsizlok varsa almisim aileden bunuda almisimdir belki
Günaydın canlar anneciğimdeyim kahvaltı yapıp eve geçicem kvler yolda öğlene gelirler :)))
Günaydın kızlar dün misafirim vardı yordum kendimi butün gün sanırım akşamdan beri sağ kasigimda ve sağ bacağımda ağrı ve uyusma var.çok korkuyorum bugüne randevu alamadım ptesi gidicem doktora bişey yoktur demi yorgunluktandır insallah
İnş gönlündeki olur cnm
evet bakacağım zaten aklıma takıldıOoo senin tatili kıskanacağım bu gidişle :) biz de Eylül sonuna karar verdik bakalım.
Dün kız arabayı kapatırken iki tarafından çekilen bişi var onu çekip öyle kapattı. Geldiğinde bir bak bakalım. Gerçi iki elle kapansa da çok dert değil bence.
Hp diyorum ya ortak özelliğimiz çok diye, bir tek cinsiyetleri farklı tutturduk :)
Ben çok renkli sevmiyorum beyaz gri falan ideal renkler :)Pintereste bende bakiyorum :) ama rengarenk seylere baka baka gidip kizima bembeyaz bir oda yaptim. Ben kizimi 7 aylikken odasina ayirdim ama tek cocuk odasi oldugu icin bakalim bunda nasil yapacagim :)
bende odayı beyaz seçtim hafif pudra yada lila detayları olacak. biraz büyüdüğünde de kullanabilsin diye çok cicili seçmedim oda takımını onun yerine odasını süslerim dedim :)Pintereste bende bakiyorum :) ama rengarenk seylere baka baka gidip kizima bembeyaz bir oda yaptim. Ben kizimi 7 aylikken odasina ayirdim ama tek cocuk odasi oldugu icin bakalim bunda nasil yapacagim :)
Ben de sade yapacağım ki büyüdükçe kullanabilsin odayı.. ayrıca ben de erken ayırıcam odasınıbende odayı beyaz seçtim hafif pudra yada lila detayları olacak. biraz büyüdüğünde de kullanabilsin diye çok cicili seçmedim oda takımını onun yerine odasını süslerim dedim :)
6. aydan sonra oda ayırmayı bende düşünüyorum. bir sürü uyku eğitimi kitabı aldım okuyorumsen nasıl yaptın anlatta örnek olsun biraz :)
Afiyet olsun sonra da kolay gelsin :)
Basarabilirsek tabi :)Ben de sade yapacağım ki büyüdükçe kullanabilsin odayı.. ayrıca ben de erken ayırıcam odasını
İnşallah canım hala ağrıyor ama inşallah geçer çok sağolAyakta kalınca oluyor öyle şeyler, içerden uyarı geliyo sanırım. Herk şimdi bırak benimle ilgilen diye :) bugün yatıp dinlenmene bak, geçecektir büyük ihtimalle.
Ben en başından beri odasına yatırdım emzirmeye onun odasına gidip tekrar yatırdım.şimdi 2.çocuk olunca ablasını rahatsız edermi bilmiyorum birde ablamız 2.sınıf belki park yatagı bir kaç ay bizim odaya koyarımBen de sade yapacağım ki büyüdükçe kullanabilsin odayı.. ayrıca ben de erken ayırıcam odasını
Maşallah hayirlı ugurlu olsun saglıkla kucagina al canimselam kızlar ikinci oğluma hamileyimm:)şubat annesı olucamm
masallah buyuyor pasaSlm kizlar, bizde bugün muayeneye gittik yine önden gidiyoruz 16+1 usgye göre büyüyor minisim 4 lu tarama için kan verdik ayrıca kıpır kipir olmuş hiç yerinde durmuyo sipa , sağ tarafımda bi gerilme ve kramplar var unuttum sormayı onu onun dışında şükür herşey yolunda gorunuyo bidahaki kontrol 3,5 hafta sonra durumlar böyle bayram öncesi gördük oglusum rahatladik
Ben en başından beri odasına yatırdım emzirmeye onun odasına gidip tekrar yatırdım.şimdi 2.çocuk olunca ablasını rahatsız edermi bilmiyorum birde ablamız 2.sınıf belki park yatagı bir kaç ay bizim odaya koyarım[/QUOTE
benim oglumun odasi var anaokulna baslicak bu sene o yuzden bebis bir sure yanimda kalsin biraz buyudumu odayinayirim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?