2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende tatile cikicam herkez alirken ben artik kola felan icerim sanirim :)
Valla 1 tane izin verdi ise iyimis keske bende icebilsem
Valla tatile gidiyorum sakincasi olur mu dedim.Git ama icki icme dedi. dedim doktorcum onu geccen kac aydir hayalim sahilde denize karsi bir bira icmek güldü tamam bir bira icebilirsin dedi

Günaydın kızlar dün misafirim vardı yordum kendimi butün gün sanırım akşamdan beri sağ kasigimda ve sağ bacağımda ağrı ve uyusma var.çok korkuyorum bugüne randevu alamadım ptesi gidicem doktora bişey yoktur demi yorgunluktandır insallah

Aferin minik adama, uslu uslu büyüsün hep böyle :) gözün aydın canım, bayram öncesi en büyük bayram hediyesi bizlere.

Öyle tabi canım, bebek için hangisi uygunsa ona göre karar veririz. Riske kesinlikle atmak istemem. Sadece gönlümdeki normal Doğum, inşallah nasip olur.

Ooo senin tatili kıskanacağım bu gidişle :) biz de Eylül sonuna karar verdik bakalım.
Dün kız arabayı kapatırken iki tarafından çekilen bişi var onu çekip öyle kapattı. Geldiğinde bir bak bakalım. Gerçi iki elle kapansa da çok dert değil bence.
Hp diyorum ya ortak özelliğimiz çok diye, bir tek cinsiyetleri farklı tutturduk :)

Ayakta kalınca oluyor öyle şeyler, içerden uyarı geliyo sanırım. Herk şimdi bırak benimle ilgilen diye :) bugün yatıp dinlenmene bak, geçecektir büyük ihtimalle.

evet bakacağım zaten aklıma takıldı cinsiyetleri farklı tutturdukta kimse inanmıyor bana oğlan anası tipi varmış bende

Pintereste bende bakiyorum :) ama rengarenk seylere baka baka gidip kizima bembeyaz bir oda yaptim. Ben kizimi 7 aylikken odasina ayirdim ama tek cocuk odasi oldugu icin bakalim bunda nasil yapacagim :)
bende odayı beyaz seçtim hafif pudra yada lila detayları olacak. biraz büyüdüğünde de kullanabilsin diye çok cicili seçmedim oda takımını onun yerine odasını süslerim dedim :)
6. aydan sonra oda ayırmayı bende düşünüyorum. bir sürü uyku eğitimi kitabı aldım okuyorum sen nasıl yaptın anlatta örnek olsun biraz :)

Ben de sade yapacağım ki büyüdükçe kullanabilsin odayı.. ayrıca ben de erken ayırıcam odasını

Ben de sade yapacağım ki büyüdükçe kullanabilsin odayı.. ayrıca ben de erken ayırıcam odasını
Ben en başından beri odasına yatırdım emzirmeye onun odasına gidip tekrar yatırdım.şimdi 2.çocuk olunca ablasını rahatsız edermi bilmiyorum birde ablamız 2.sınıf belki park yatagı bir kaç ay bizim odaya koyarım

masallah buyuyor pasa

b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…