2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar biraz önce doktordan geldim plasenta asagidaymis yukarı çıkmasını beklicem artık mecburen ama benzer şeyler yaşayan arkadaşlar vardı burada. Yukarı çıkan oldu mu acaba? Yüzde 80 çıkar yaziyo internette ama umarım bizimki de çıkar. İlk zamanlardaki kanamalarim da bundanmış. Sonunda beni aydınlatan bir doktor buldum. Bakalım inşallah onumüzdeki günler hepimiz için daha kolay olur.

Bende bitince çekinip kontrole gitmiştim dr çok normal bu haftalarda demişti. Bi sorun olduğunu sanmam.

kizlar benim ilk gebeligimde surekli kanardi bu gebeligimdede ara ara oluyor gecen gun yolda oldu bi problem yok yanibasinctan kaynakli

Geçmiş olsun canm bnde iki hafta once grip oldum bademcik ilthapi oldum atesim cikti iki gun dogal yolla iyilesmeye calistim ama olmadi atesim cikinca hastaneye gittim antibyotik ictim cok şükür bogazim gecti ama hala gripim gecmedi bn limonlu balli su ictim balli sut tavuk suyu corba karabiber limon siktim ictim tuzlu suyla gargara yaptim bol bol sivi almaya bak bide dinlen yuksek yastikta yat burun tikanmaz

Kizlar mrb ne olur bilgisi olan yazsin bn Gyno ferro sanol kullaniyorum iki gundur cok ama cok kotu karin agrisi hafif ihsal cok cok ozur dilerim siyah dişki oluyo cok kotu agriyo karnim bu ilactan kullanan varmi ne olur bilgisi olan yazsin

Ben iki seneye yakın yanımda yatırdım ogullarımı sonra odalarına geçtiler. Emzirirken aynı odada olmak iyi okuyor bence bunda da aynı okur sanırım

Ay evet, emzirmek icin kalk git cocugu emzir gel yaptim ben. bide o aylar kisa denk geldi, ne kadar yansada kalorifer kalk git felan biraz zahmetli oluyor tabii

nemesis yani her cocuk bir degildir eminim ama zaten ilk 6 ay o kadar sik uyaniyorlar ki git gel yorulur insan yani benim kizim oyleydi. 7 ayda biraz daha normale donup insanoglunun gece gunduzune ayak uydurma karari aldi :) bana herkes karsi cikmisti cok erken diye ama ozellikle doktor simdiden ayrilinca yerlerini biliyorlar sonra sanki odadan atilmis gibi hissedebiliyorlar demisti. biz hic sorun yasamadik erken ayrildigi icin. yine soyluyorum her cocugun karakteri cok farkli buna eminim.

Kizlar mrb ne olur bilgisi olan yazsin bn Gyno ferro sanol kullaniyorum iki gundur cok ama cok kotu karin agrisi hafif ihsal cok cok ozur dilerim siyah dişki oluyo cok kotu agriyo karnim bu ilactan kullanan varmi ne olur bilgisi olan yazsin
Canim ishal degil de kabiz yapar genelde demir haplari. Ilk gunler bende de cok karin agrisi yapti sonradan azaldi. Siyah diski ilac ictigimiz surece normal. Biraktiginin ertesi gunu normale döner

Bana da oldu ama kanama degil de peceteye geldi bende de. Ama doktor bana onceden de kilcal damar kanamasi butunda olabilir demisti pek korkmadim onun icin. Bas agrisi herkeste var canim maalesef

Canim ishal degil de kabiz yapar genelde demir haplari. Ilk gunler bende de cok karin agrisi yapti sonradan azaldi. Siyah diski ilac ictigimiz surece normal. Biraktiginin ertesi gunu normale döner
Allah razi olsun canm cvb icin cok teşekkür ederim ama bu kadar şiddetli agri yaparmi cocuga zarari yokmu sabahtan beri kıvranıyorum cok kotu agrim var doktorumu aradim ilaci hmn birak dedi korktum kotu yan etkimi yapti acaba

Allah razi olsun canm cvb icin cok teşekkür ederim ama bu kadar şiddetli agri yaparmi cocuga zarari yokmu sabahtan beri kıvranıyorum cok kotu agrim var doktorumu aradim ilaci hmn birak dedi korktum kotu yan etkimi yapti acaba
Cok siddetliyse bilemiyorum canim. Biraktiysan yarina kadar gecer inşallah cok gecmis olsun

kizlar cok aklima takilan bisey var. ben soluma yatmaya dikkat ediyorum ama gece uyandigimda sirt ustu ya da saga donmus oluyorum. Sizce bunun zarari var mi? Doktor da bisey demedi, sormayi da unuttum. Bugun de gunluk bilgilendirmede sirtustu egzersizlerden kacinin falan diyo. Zaten egzersiz yaptigim yok da yatmanin bi zarari var mi?

Canım benim de aşağıdaymış. Benim doktorumda yukarı çıkabilir. Çıkmazsa sezeryan dedi. İnternetteki senaryolar çok kararttı içimi. O yüzden sen bence okuma. Benim sadece 7.haftamda açık kırmızı kanamam oldu. Senin kanamaların nasıldı? İnşallah 20.hafta civarı yukarı çıkmış olur

EVET BENDE O YÜZDEN 6. AYDAN SONRA UYGUN BULUYORUM AYIRMAYI ODAYI :) ama bakalım şartlar neleri gösterecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…