- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.921
Ben iki seneye yakın yanımda yatırdım ogullarımı sonra odalarına geçtiler. Emzirirken aynı odada olmak iyi okuyor bence bunda da aynı okur sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarabilirsiniz canim sadece kararli olun ve surekli ayni yatakta yatmayin bebekle.Bir de tavsiyem bebek telsizi alin ablam kolaylikla ayirdi telsizle bebegi.Çocugun anne babayla yatmasi pedagojik olarak uygun degil zaten 8-9 yaşinda cocugu hala yaninda yatiran cok velim olur cok kizarim hepBasarabilirsek tabi :)
ben açıkcası 6. aydan sonra ayırmayı düşünüyorum. en baştan ayırmak hem ona hem bana zor olur sanki.Başarabilirsiniz canim sadece kararli olun ve surekli ayni yatakta yatmayin bebekle.Bir de tavsiyem bebek telsizi alin ablam kolaylikla ayirdi telsizle bebegi.Çocugun anne babayla yatmasi pedagojik olarak uygun degil zaten 8-9 yaşinda cocugu hala yaninda yatiran cok velim olur cok kizarim hep
Başarırız görümcem sadece birkaç ay tuttu yanında bebeğini sonra odasına alıştırdı kameralı telsiz kullanarak ben taktikleri öğrenip size de anlatırım :))Basarabilirsek tabi :)
Sık sık uyanırsa belki ablasını uykusuz birakabilir canım artık bakarsın duruma göreBen en başından beri odasına yatırdım emzirmeye onun odasına gidip tekrar yatırdım.şimdi 2.çocuk olunca ablasını rahatsız edermi bilmiyorum birde ablamız 2.sınıf belki park yatagı bir kaç ay bizim odaya koyarım
Evet telsiz iyi birşey bende alıcam görüntülü olanlardanBaşarabilirsiniz canim sadece kararli olun ve surekli ayni yatakta yatmayin bebekle.Bir de tavsiyem bebek telsizi alin ablam kolaylikla ayirdi telsizle bebegi.Çocugun anne babayla yatmasi pedagojik olarak uygun degil zaten 8-9 yaşinda cocugu hala yaninda yatiran cok velim olur cok kizarim hep
HahahaValla tatile gidiyorum sakincasi olur mu dedim.Git ama icki icme dedi. dedim doktorcum onu geccen kac aydir hayalim sahilde denize karsi bir bira icmekgüldü tamam bir bira icebilirsin dedi
![]()
HahahaValla tatile gidiyorum sakincasi olur mu dedim.Git ama icki icme dedi. dedim doktorcum onu geccen kac aydir hayalim sahilde denize karsi bir bira icmekgüldü tamam bir bira icebilirsin dedi
![]()
hayirli olsun cnmBir kız da benden. Ekleyiverin kızlar
kamera döşetiyorum zaten eve. telsizde alacağım. telsiz önerisi olan var mı bu arada :)Başarırız görümcem sadece birkaç ay tuttu yanında bebeğini sonra odasına alıştırdı kameralı telsiz kullanarak ben taktikleri öğrenip size de anlatırım :))
Sık sık uyanırsa belki ablasını uykusuz birakabilir canım artık bakarsın duruma göre
Evet telsiz iyi birşey bende alıcam görüntülü olanlardan
Hayirlı ugurlu olsun nadide kızlardan biri dahaBir kız da benden. Ekleyiverin kızlar
bende odayı beyaz seçtim hafif pudra yada lila detayları olacak. biraz büyüdüğünde de kullanabilsin diye çok cicili seçmedim oda takımını onun yerine odasını süslerim dedim :)
6. aydan sonra oda ayırmayı bende düşünüyorum. bir sürü uyku eğitimi kitabı aldım okuyorumsen nasıl yaptın anlatta örnek olsun biraz :)
Bende de vardi artan progestan degeri sebep oluyormus agri yanma kasinti ve koku olmadikca sorun yok dedi doktorum.Ya kızlar birsey soracagim akintisi olan var mı??? Benim sarimsi bir akinti oluyor fazla degil ve kokusuz. Enfeksiyon mu acaba
Ya kızlar birsey soracagim akintisi olan var mı??? Benim sarimsi bir akinti oluyor fazla degil ve kokusuz. Enfeksiyon mu acaba
Ya kızlar birsey soracagim akintisi olan var mı??? Benim sarimsi bir akinti oluyor fazla degil ve kokusuz. Enfeksiyon mu acaba