2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bilemedim. Herkeste normal dogum fobisi bar bende sezeryan. O yuzden bebek iri olacak deyince aldi beni bir telas :/

Selam arkadaşlar. İnşallah iyisinizdir. Haftayı ben kapatacağım galiba. Yarın nasipse bebeğimi gö receğiz. Aynı zamanda doğum günüm hayırlısıyla kötü haber almam inşallah. Malum düştüm. Allaha emanetiz.
Çok aktifsiniz maşallah.yetemiyorum. Bazen sayfaları ikişerli atlayarak okuyorum. Soru soran arkadaşlara cvp verme fırsatım olmuyo. Kimse cvp yazmamışsa yazıyorum. Oğlum okula tam başlasın akyifleşirim bende.

kizlar ilk gebeligimde normal dogum yaptim
oglusum 40+1 haftalikken 56 cm 4.100 kg dogdu .
acilmam 3 cm di suni sanci aldiktan snr 12 saat snr dogum gerceklesti.
oglum dogdugunda goz bebegi cevresine kan oturmustu.gecmesi bi haftayi buldu.
. dogum esnasinda kanala girdiginde bas cevresi iri oldugu icin zorlandi biraz.
cok sukur saglicakla kucagina aldim minnosumu
2. dogumumuda normal yapmak istiyorun kismetse.
hayirli dogunlarimiz olsun insallah

Yok sezeryanden hic korkma canim. Ama insallah normal olur tabii. Bende ssvd deneyecegim :)
Sezeryandan korkma nedenim vucudumu tanimam. Sekerimde yuksek oldugu icin sanirim yaralarim cok gec iyilesir. Bundan birkac sene once kasima atilan 3 dikisin gecmesi 1.5 2 ay surdu. O yuzden sezeryan gibi bir prosedurun iyilesmesi bende cok zor olur diye dusunuyorum.

Bilemedim. Herkeste normal dogum fobisi bar bende sezeryan. O yuzden bebek iri olacak deyince aldi beni bir telas :/

Ben de normalden hiç korkmuyorum ama sezeryan daha korkutucu geliyor sanki.inşallah rahat ve normal bir Doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Kafa bi milyon da degil bir trilyon yillarin deviremedigi alkoliktim hamile kafasi gibi kafam hic olmadi

Hiç sorma kolay kolay sarhoş olmayan ben geçenlerde eşimin Doğum gününde herkes alkolleri götürürken sadece soda ve su içtim. Tüm gece öyle şeyler yaptım ki herkes sodadan sarhoş oldun diye dalga geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…