2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar bugun ben biraz fazla dut kurusu yedim sonradan farkettim idrar söktürücü özelliği varmış bir zararı varmıdır tüketilmesinin.

Kızlar tatildeyşm güya ama kafam hep bebekte.göğüslerim artık tamamen boşaldı sanki takmıycam güya demiştim ama gene aynıyım.
Bu kadar normale dönmesi normalmi acaba ne acı ne başka bişey yumuşacık oldu.

Peki bebegin normal dogummuydu sezeryanmiydi? Iri bebek normal doguma sikinti sanirim :/

Benim sezeryandi ama hic normal denenmedi. 40 haftam doldu 1cm bile acilmam olmadigi icin doktor beni iri, kakasini yapar felan azicik korkutunca sezeryan oldu. aslinda iriligin pek onemi yok diyorlar burda biliyormusun. ben almanyadayim ve malum bu arkadaslar hep iri ama sezeryan orani cok cok dusuk

Aynen cnm şimdilik kızım diye seviyorum erkekse bozulmaz inş

Bende ilk hamileligimde oyle oldu :) erjek dediler once, sonra ben 1 ay oglum diye sevdim, sonra hooopp kizmis :) ay insanin dili de donmuyor biliyormusun. simdi hep kizim kizim acilmisim oglum bi garip geliyor :)

Bende ilk hamileligimde oyle oldu :) erjek dediler once, sonra ben 1 ay oglum diye sevdim, sonra hooopp kizmis :) ay insanin dili de donmuyor biliyormusun. simdi hep kizim kizim acilmisim oglum bi garip geliyor :)
Kısmet 5.aya kesinleşir artık
Ben en iyisi bebişim diye seviyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…