- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.861
Seninkide benim gibi olmuş cnm benimde 15+4 ama ultrasonda 16+6 çıkıyor ve bacaklar kapalıBana gore 15+3 gunluk doktora gore16+6 gunluk acmadi gordigum kadariyla dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkide benim gibi olmuş cnm benimde 15+4 ama ultrasonda 16+6 çıkıyor ve bacaklar kapalıBana gore 15+3 gunluk doktora gore16+6 gunluk acmadi gordigum kadariyla dedi
Bilemedim. Herkeste normal dogum fobisi bar bende sezeryan. O yuzden bebek iri olacak deyince aldi beni bir telas :/Benim sezeryandi ama hic normal denenmedi. 40 haftam doldu 1cm bile acilmam olmadigi icin doktor beni iri, kakasini yapar felan azicik korkutunca sezeryan oldu. aslinda iriligin pek onemi yok diyorlar burda biliyormusun. ben almanyadayim ve malum bu arkadaslar hep iri ama sezeryan orani cok cok dusuk
Fark ettm bozuntuya vermedim2.80 acti bacagini kizom diye diyecegime erkegim yazmisim allah mi soyletiyor nedir. Ben aldim dun bir kac sey. Oda takimida begendim. :)
Masallah kuzuyaValla bende anlamadım sata göre 15+4 cnm ama ultrasonda 16+6 çıkıyor 1 hafta önde gidiyor![]()
Kafa bi milyon da degil bir trilyonFark ettm bozuntuya vermedim
Bende alicam son kontrole gidem de tatile cikmadan once 1 hafta var daha
Bilemedim. Herkeste normal dogum fobisi bar bende sezeryan. O yuzden bebek iri olacak deyince aldi beni bir telas :/
Sezeryandan korkma nedenim vucudumu tanimam. Sekerimde yuksek oldugu icin sanirim yaralarim cok gec iyilesir. Bundan birkac sene once kasima atilan 3 dikisin gecmesi 1.5 2 ay surdu. O yuzden sezeryan gibi bir prosedurun iyilesmesi bende cok zor olur diye dusunuyorum.Yok sezeryanden hic korkma canim. Ama insallah normal olur tabii. Bende ssvd deneyecegim :)
Hahaha alkol deme canim cekiyor zaten bu ara cok icen degilim amaKafa bi milyon da degil bir trilyon![]()
yillarin deviremedigi alkoliktim hamile kafasi gibi kafam hic olmadi
![]()
Evet koyda bakalım bir ara bizde bebek arabamızı aldık![]()
Bilemedim. Herkeste normal dogum fobisi bar bende sezeryan. O yuzden bebek iri olacak deyince aldi beni bir telas :/
Kafa bi milyon da degil bir trilyon![]()
yillarin deviremedigi alkoliktim hamile kafasi gibi kafam hic olmadi
![]()
Kızlar bebişe oda yapacak olan var mı
Ben de pinterestten bakıyorum da fikirlere bütün halde bi oda begenemedim parça parça uyarlıcam orada gördüklerimi :)Ben yapacağım canım kısmetse.
Bu tonların biraz daha açığı olabilir mesela
Erkekler için pek fazla fikir yok :)Ben de gri-beyaz-turkuaz tonlarını düşünüyorum şimdilik. Pinterest e baktım biraz ama dediğin gibi tam istediğim bişi bulamadım.
Hayırlı olsun canım abla erkekde olsa sever simdi arkadaş istiyomus bellikiBende bugün doktora gittim yuzde yetmis erkek dedi.kizim kiz bekliyordu anne azda olsa kiz olma ihtimali var bu bana yeter diyor :)