- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 39
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.221
Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
kızlar bişey sorucam ikinci yada üçüncü hamile kalanlar arkadaslar hiç ilk gebeliklerinizde lekenlenme kahve yada pembe filan oldumu yaşayan varmı ???
Evet erken döllenme olduğu için görebilirsin bebişide bence ne zaman gideceksin
canım çokkk geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın umarım kendini üzmemeye çalış olur mu kolay değil allah yardımcın olsun
kızlar hepinize sormak istiyorum dr omega 3 verdimi , yada siz istediniz mi ,
başka vitamin kullanıyormusunuz,
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah :)İnşallah canım perşembe gidicem günler geçmiyor gecen hafta perşembe gittim doktor 1 hafta sonra gel gelişimini takip edelim dedi :)
Valla bana doktor vitaminlerin içinde bulunduğu bi ilaç verdi onu içiyorum ekstradan omega 3 vermedi içinde de Yok sanırım bu içtiğiminkızlar hepinize sormak istiyorum dr omega 3 verdimi , yada siz istediniz mi ,
Bana vitamin verdi ve folik asit. Ama ben emziriyorum aynı zamanda onun için verdi. Balık yiyorsan haftada 1 kez omurgaya gerek yok dediği.kızlar hepinize sormak istiyorum dr omega 3 verdimi , yada siz istediniz mi ,
Keseyi gördük çok şükür canım bir daha 10 gün sonra gidecegiz kontrole kalp atışını da o zaman duyacagiz inşallah:))Amin :) erken daha canım evet kese görünür ben bugün 6+ 2 deyim kalp atışını duyduk sen de 1 haftaya duyarsın herhalde :)
Ne güzel canım sevindim senin adına. Kaç haftalıkmış bebişin :)Keseyi gördük çok şükür canım bir daha 10 gün sonra gidecegiz kontrole kalp atışını da o zaman duyacagiz inşallah:))
5+3 canim tesekkur ederim:))Ne güzel canım sevindim senin adına. Kaç haftalıkmış bebişin :)
Bende haftaya ilk muayneme gitcem Nesrin hanimaBen Ankara memoriala gidiyorum Nesrin fener.
İnşallah canım umidim inş görürüm bebegimiAnladım canım hadi hayırlısı inşallah :)
1 hafta sonra duyarsın bebeğinin kalp atışlarını inşallah :)5+3 canim tesekkur ederim:))
Benim 13 aylık oglum var, ondada nesrin hanımın takibinde dogum yaptım. Kendisinden çok çok memnunum.Bende haftaya ilk muayneme gitcem Nesrin hanima
Ben onu gormustum tup bebek tedavisi almis bir anne oyle yapmis cok anlamli bir fotograf gercekten ignenin lafi bile olmuyor degil mi tek saglikli olsun kavusayim diyorsun annelik bu iste
Insallah canim 10 gün sonraya randevu aldabildik ancak. Gec olsun güç olmasin :)1 hafta sonra duyarsın bebeğinin kalp atışlarını inşallah :)
Evet canım bugün doktora gittim ve başladım. 0.6 verdi bana fazla gibi geliyor çünkü benim pıhtılaşmam çok azmis genetik doktoruna sordum bugün normalde kullanmasan bile olur ama 1 gebelik kaybı varmış o yüzden kullansan iyi olur dedi iğnenin bir zararı yok zaten dedi aynı zamanda asrın de içiyorum kafam çok karışıkCanım hamile olduğunu öğrenince hemen doktora gidip başlaman gerek :)
Biraz daha gelişmiş olur minik enazından daha iyi :) ben de normalde cuma gidecektim bugün gittim en azından kalp atışlarını duydumInsallah canim 10 gün sonraya randevu aldabildik ancak. Gec olsun güç olmasin :)