2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yani bana da fazla geldi benim genetik tahlilerim yapılıp teşhişim konmuştu üstelik ben 0.4 kullanıyorum + corasprin içiyorum :) İlacın ismi farklıysa belki canım onun dozu öyle denk geliyordur olabilir yani

Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun

Ne yazacağımı bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun canım, Allah bir daha göstermesin.

Canım hamileliklerin yarısı lekelenmeli geçiyor, sıkma canını. Rabbim e emanetler, görecek günleri varsa gelecekler dünyaya inşallah.

Merhabalar arkadaslar biz bugün ilk doktor kontrolumukontrolumuze gittik kesemiz göründü çok şükür fakat bebeği goremedik daha küçük olduğu için gorememenin normal olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi haftaya pazartesi tekrar çağırdı benim hesabima göre 4+1 fakat ultrason ciktisinda 5+2 göründü doktorda 5 haftalık dedi , bizde durumlar böyle allah hepimize kalp atislarini da duymayi nasip etsin inşallah

kızlar bişey sorucam ikinci yada üçüncü hamile kalanlar arkadaslar hiç ilk gebeliklerinizde lekenlenme kahve yada pembe filan oldumu yaşayan varmı ???
Benim oldu canim ilk gebeligimde de bunda da yerlesme kanamasi diyor benim doktorum ona.ama tabiki igne vurundum ve progestan da aliyorum.Korkma benim simdi kesildi.Bugun kesemi gördük 5+1misiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…