- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.261
Benim haftam tam net değil biraz supriz bir gebelik oldu. Kan testine gerek yok dedi o yüzden zaten emin olamayacaktı. Keseyi görmeye gideceğiz tekrar.Kan değerin kaç çıktı benimki 1750 doktor kese haftanla uyumlu çarşamba gel daha net görelim dedi
Hayırlısı olun o zaman cnm inş kalp atışlarınıda duyarızBenim haftam tam net değil biraz supriz bir gebelik oldu. Kan testine gerek yok dedi o yüzden zaten emin olamayacaktı. Keseyi görmeye gideceğiz tekrar.
Amin insaallah. İlk gebeliğim hep korkuyla geçmişti. Bunda söz verdim kendime oluruna bırakacağım. O yüzden gerek yok dedi diye kan bile vermedim.Hayırlısı olun o zaman cnm inş kalp atışlarınıda duyarız
Benimde ilk hamileliğimde hiç birşey bilmiyordum kalp atşıymış keseymiş şimdi bildikce korkuyorumAmin insaallah. İlk gebeliğim hep korkuyla geçmişti. Bunda söz verdim kendime oluruna bırakacağım. O yüzden gerek yok dedi diye kan bile vermedim.
bende tam tersi doktordaydim surekli kendimi yipratmisim bos yere. nasibi var geldi saglikla dogar insaallah.Benimde ilk hamileliğimde hiç birşey bilmiyordum kalp atşıymış keseymiş şimdi bildikce korkuyorum
Son adet tarihi degilde tahmini doğum tarihini yazmak lazım cnm ondan olabilir mi acep bi kontrol et istersenKızlar hamilelik takvimini yapamıyorum bir türlü
Allah gonlune göre versin cnm saglikla gelsin bebislerin hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar 3 yıldır evliyim 4 e girecez ağustos da .1 yıl önce bebeğim kalbi durdu bunda 2 hafta önce yine adetim gecikti ve test yaptım ve sonuç pozitif ve bugün gittik bebişimin keresini gördük yani bebişlerimin iki kese göründü Allah'ın izniyle haftaya kalp atışlarını duymaya gidecez sizden dua istiyorum inşallah sağ Salim alırım kucağıma.Allah isteyen herkese versin amin
Allah gonlune göre versin cnm saglikla gelsin bebislerin hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar 3 yıldır evliyim 4 e girecez ağustos da .1 yıl önce bebeğim kalbi durdu bunda 2 hafta önce yine adetim gecikti ve test yaptım ve sonuç pozitif ve bugün gittik bebişimin keresini gördük yani bebişlerimin iki kese göründü Allah'ın izniyle haftaya kalp atışlarını duymaya gidecez sizden dua istiyorum inşallah sağ Salim alırım kucağıma.Allah isteyen herkese versin amin
Yanlizca folik asit kullaniyorum cnm ikinci hamileliğim vitamin ve kan ilacı destegini 12 . Haftalarda falan basliyorlar geneldekızlar hepinize sormak istiyorum dr omega 3 verdimi , yada siz istediniz mi ,
başka vitamin kullanıyormusunuz,
hayir bakilmadi silikte olsa kese vardi zaten ama olcum alinamadi. bide ben tahmini biliyorum son adet tarihimi o yuzden cumartesiye randevu verdi. kan degerine gerek yok normal gorememiz dedi
Ayyy canım benim ya tam bu kız ne yaptı diye araştırırken gördüm yazılarını hamilesin çok sevindim ya.Kısmete bak sen ya aşılama falan değil normal yolla kaldınCleaxane.
acaba başka doktora mi gitsem
Cok ufakmış oğlunuz benim kızım 2 yasına giricek 1 ay kaldı.Kaç yasinda kızınız? Benim 13 aylık oğlum var biraz tedirginiz..
Maşallah canım allahım bekleyenlere nasip etsin :)Bendeee gördüm bugün keseyi :)10 gün sonra kısmetse kalp atışı için gideceğiz 5 haftalıkmış bebişkoallahım mübarek günlerde inşallah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinnnnn
Ben kendim aldim efa balik yagi beyin buhaftalarda olusmaya ve gelismeye basliyo cunku bence kullanmalisinkızlar hepinize sormak istiyorum dr omega 3 verdimi , yada siz istediniz mi ,
başka vitamin kullanıyormusunuz,
Teşekkür ederim canım bende sana haber vermek istiyordum Hayır kendiliğinden oldu çok şükür bende çok şaşkın ımAyyy canım benim ya tam bu kız ne yaptı diye araştırırken gördüm yazılarını hamilesin çok sevindim ya.Kısmete bak sen ya aşılama falan değil normal yolla kaldın
Çok planlı bir gebelik sayılmaz açıkçası. Yani ilk bebeğime 2 yıl sonunda kavuştum bu seferde hemen olmaz korumayı bırakalım dediğim ay hamile kaldimCok ufakmış oğlunuz benim kızım 2 yasına giricek 1 ay kaldı.
Vallla çok güzel bir sürpriz kız tamda bayram öncesiTeşekkür ederim canım bende sana haber vermek istiyordum Hayır kendiliğinden oldu çok şükür bende çok şaşkın ım
Ben kızıma 1 sene bekledim bunuda 1.5 sene oldu pko belasıyla boğuştum cok . Demekki vakti saati gelmiş annesi sende çok kaldırma küçük bebegini düşük riskin olmasınÇok planlı bir gebelik sayılmaz açıkçası. Yani ilk bebeğime 2 yıl sonunda kavuştum bu seferde hemen olmaz korumayı bırakalım dediğim ay hamile kaldim