2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kan değerin kaç çıktı benimki 1750 doktor kese haftanla uyumlu çarşamba gel daha net görelim dedi
Benim haftam tam net değil biraz supriz bir gebelik oldu. Kan testine gerek yok dedi o yüzden zaten emin olamayacaktı. Keseyi görmeye gideceğiz tekrar.

canım sadece vitaminbe dair folik kullanıyorum ama gecenki tahlillerimi göstermedim ilave bugunde bisürü tahlil istedi illaki orda b12 filan yapmıstır ona göre verir aartık canım omega yı bende burda duydum sanırım 10.haftadan sonra veriliyor yada kan tahlillerinden sonra filan

dogru diyosun canım benim ama napim elimde degil insan korkuyo üzülüyo inşallah bebeklerimiz le bu yolda saglıklı bi şekilde ilerler saglıklı hayırlı bi şekilde evlatlarımızı kucagımıza alırız İnşAllahh

Allah gonlune göre versin cnm saglikla gelsin bebislerin hayırlı olsun inşallah

Allah gonlune göre versin cnm saglikla gelsin bebislerin hayırlı olsun inşallah

hayir bakilmadi silikte olsa kese vardi zaten ama olcum alinamadi. bide ben tahmini biliyorum son adet tarihimi o yuzden cumartesiye randevu verdi. kan degerine gerek yok normal gorememiz dedi

Hiç sıkıntı yok o zaman canım, Cumartesi merhaba der annesine benim de çarşamba randevu var bakalım :)

Maşallah canım allahım bekleyenlere nasip etsin :)

Ayyy canım benim ya tam bu kız ne yaptı diye araştırırken gördüm yazılarını hamilesin çok sevindim ya.Kısmete bak sen ya aşılama falan değil normal yolla kaldın
Teşekkür ederim canım bende sana haber vermek istiyordum Hayır kendiliğinden oldu çok şükür bende çok şaşkın ım

Teşekkür ederim canım bende sana haber vermek istiyordum Hayır kendiliğinden oldu çok şükür bende çok şaşkın ım
Vallla çok güzel bir sürpriz kız tamda bayram öncesiPeki iğne kullanacakmısın(sulandırıcı) Hiç aspirin falan kullanmadın dimi?Ne güzel bir haber ya insan inanamıyor.Tüp yapacam derken doğal yolla

Çok planlı bir gebelik sayılmaz açıkçası. Yani ilk bebeğime 2 yıl sonunda kavuştum bu seferde hemen olmaz korumayı bırakalım dediğim ay hamile kaldim
Ben kızıma 1 sene bekledim bunuda 1.5 sene oldu pko belasıyla boğuştum cok . Demekki vakti saati gelmiş annesi sende çok kaldırma küçük bebegini düşük riskin olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…