- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.241
Kızlar hamilelik takvimini yapamıyorum bir türlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bugün doktora gittim ve başladım. 0.6 verdi bana fazla gibi geliyor çünkü benim pıhtılaşmam çok azmis genetik doktoruna sordum bugün normalde kullanmasan bile olur ama 1 gebelik kaybı varmış o yüzden kullansan iyi olur dedi iğnenin bir zararı yok zaten dedi aynı zamanda asrın de içiyorum kafam çok karışık
Cleaxane.Yani bana da fazla geldi benim genetik tahlilerim yapılıp teşhişim konmuştu üstelik ben 0.4 kullanıyorum + corasprin içiyorum :) İlacın ismi farklıysa belki canım onun dozu öyle denk geliyordur olabilir yani
Benimde 12 subat tarihim bugun gittim ama keseyi goremedim;(
Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
Homely_angel Hangi şehirdesin sen?Ankara memorialsa hangi doktora gidiyorsun?
Ohh masallah kardeş geliyo beraber büyurlerMaşallah allah bagıslasın inşallah saglıkla kavuşalım 2015 dogumlu kızım var canım
kızlar nasılsınız ben bugun doktora gittim dün koyu kahve akıntım oldu akşam hafta sonu oldugu için tabi evde biraz iş güç yaptım hemen akıntım oldu hemen yattım zaten fitil kullanıyodum bugunde doktor baktı bişeyimiz yok iğne verdi pruluton onu oldum haftayada kontrole gidicem yada cuma giderim Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşAllah
Cleaxane.
acaba başka doktora mi gitsem
Kızlar hamilelik takvimini yapamıyorum bir türlü
hayir bakilmadi silikte olsa kese vardi zaten ama olcum alinamadi. bide ben tahmini biliyorum son adet tarihimi o yuzden cumartesiye randevu verdi. kan degerine gerek yok normal gorememiz dediBelki daha küçüktür canım, kan değerine baktılar mı bugün?
Selam ben de igne kullaniyorum 0.4luk ama kiloma göre yetersiz gelebilirmis yukseltebilirim dozunu dedi belki kilonuzla alakali olabilir.70kiloyum yetmez bu kiloya dediCleaxane.
acaba başka doktora mi gitsem
Benim oldu canim ilk gebeligimde de bunda da yerlesme kanamasi diyor benim doktorum ona.ama tabiki igne vurundum ve progestan da aliyorum.Korkma benim simdi kesildi.Bugun kesemi gördük 5+1misizkızlar bişey sorucam ikinci yada üçüncü hamile kalanlar arkadaslar hiç ilk gebeliklerinizde lekenlenme kahve yada pembe filan oldumu yaşayan varmı ???
Aynen ögle canım cok şükür istedigimizde buydu :)Ohh masallah kardeş geliyo beraber büyurler
Kaç yasinda kızınız? Benim 13 aylık oğlum var biraz tedirginiz..Aynen ögle canım cok şükür istedigimizde buydu :)
Benimde cok minikti tekrar çağırdı var yok tam belli deģil tekrar bakalım dedi.Bende bugün keseyi gördüm kızlar 5+0 dayız
Çarşamba tekrar çagırdı keseyi net görebilmek için çok minikti bugün
Kan değerin kaç çıktı benimki 1750 doktor kese haftanla uyumlu çarşamba gel daha net görelim dediBenimde cok minikti tekrar çağırdı var yok tam belli deģil tekrar bakalım dedi.