2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
Geçmiş olsun canım ama nSıl oldu böyle birden bire? Çok üzüldüm gerçekten..

6. Haftadan itibaren duyulabiliyor canım ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.. gaz olması normal benimde oluyor hele aksama doğru karnım şisiyor hep.. bulantı bende daha Yok suan bakalım olacak mı

Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
Hmm hadi ya canım kesin garantimi bu durum.. hayırlısı olsun canım bi takım eksıklerı olan embriyolar kendini geliştiremeden bu duruma geliyormuş bu da Allah'ın bi lütfu sonuçta sağlıksız olmaktansa.. yine hamile kalırsın kısa zaman da inşllah sıkma canını

Korkma canım canakkale merkez üssünde olmuş ondan hissettik baya
demekki . bende yazı yazıyorum işyerindeyim. başım döndü sandım. herkes telaşlanınca anladım.
Allah beterinden korusun . çok yüksekteyim. hemen düşündüm nasıl inerim vs. inebilme fırsatı olsa tabi.
Ayyy Allahım korusun yoksa kalakalıyosun olduğun yerde

Cnm nasıl oldu ya cok üzüldüm şimdi
Beklesem bi faydasi olur muydu bilmiyorum ama gelisim durmus kalp atisi yok dedi gecen hareketini gormustuk simdi daha hizlanmaliydi dedi ama hic kipirti yoktu 2.89 mm ydi bugun 3.24 mm geldi bebek buyumus aslinda ama kalp atisi yok ve olcumlerde kucuk geldi haftayla uyumsuz uzgunum dedi doktor olmadi dedi

kaç haftalık hamileydin canım. ne bileyim henüz çok erken değil mi kalp atışını duyamadın diye hemen olmadı dmeiş doktorun. forumda kalp atışını 8. haftada duyanlar var çünkü...

çok üzücü Allah yardımcın olsun üzme kendini

Canim... Rabbim tez zamanda daha sagliklisini güzelini hayirlisini nasip eyelr insallah.. Ilk çocuğun muydu

çok üzücü canım. Allah bir daha yaşatmasın

kızlar nasılsınız ben bugun doktora gittim dün koyu kahve akıntım oldu akşam hafta sonu oldugu için tabi evde biraz iş güç yaptım hemen akıntım oldu hemen yattım zaten fitil kullanıyodum bugunde doktor baktı bişeyimiz yok iğne verdi pruluton onu oldum haftayada kontrole gidicem yada cuma giderim Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…