- 12 Mart 2012
- 160
- 221
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.181
Geçmiş olsun canım ama nSıl oldu böyle birden bire? Çok üzüldüm gerçekten..Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
Maşallah :) inşallah bende perşembe görürüm bebegi de kalbinide :)Amin darısı başınıza :) 6+2 miymis canim
evetİstanbuldayım demin deprem oldu varmı hisseden ben başım döndü sandım gebelikten avizeler oynuyor
Cnm nasıl oldu yaKizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
6. Haftadan itibaren duyulabiliyor canım ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.. gaz olması normal benimde oluyor hele aksama doğru karnım şisiyor hep.. bulantı bende daha Yok suan bakalım olacak mıKalp atışı ne zamandan itibaren duyuluyor kızlar? Ben ne yersem gaz yapıyor, karnım davul gibi oluyor, birde regl sancısı gibi bir sancı var. Gaz sancısı mı tam çözemiyorumda..bulantılar ne zaman başlıyor.bugün 5+4 üm ama bulantm yok çok şükür
Korkma canım canakkale merkez üssünde olmuş ondan hissettik bayaevethala titriyorum..
Hmm hadi ya canım kesin garantimi bu durum.. hayırlısı olsun canım bi takım eksıklerı olan embriyolar kendini geliştiremeden bu duruma geliyormuş bu da Allah'ın bi lütfu sonuçta sağlıksız olmaktansa.. yine hamile kalırsın kısa zaman da inşllah sıkma canınıKizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
demekki . bende yazı yazıyorum işyerindeyim. başım döndü sandım. herkes telaşlanınca anladım.Korkma canım canakkale merkez üssünde olmuş ondan hissettik baya
geçmiş olsun çok üzüldüm gerçektenKizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
Beklesem bi faydasi olur muydu bilmiyorum ama gelisim durmus kalp atisi yok dedi gecen hareketini gormustuk simdi daha hizlanmaliydi dedi ama hic kipirti yoktu 2.89 mm ydi bugun 3.24 mm geldi bebek buyumus aslinda ama kalp atisi yok ve olcumlerde kucuk geldi haftayla uyumsuz uzgunum dedi doktor olmadi dediCnm nasıl oldu yacok üzüldüm şimdi
Ayyy masallah canimmm darisi basimiza insallah :)) cok duygusal bir olaydir o sesi duymak :))Amin :) erken daha canım evet kese görünür ben bugün 6+ 2 deyim kalp atışını duyduk sen de 1 haftaya duyarsın herhalde :)
kaç haftalık hamileydin canım. ne bileyim henüz çok erken değil mi kalp atışını duyamadın diye hemen olmadı dmeiş doktorun. forumda kalp atışını 8. haftada duyanlar var çünkü...Beklesem bi faydasi olur muydu bilmiyorum ama gelisim durmus kalp atisi yok dedi gecen hareketini gormustuk simdi daha hizlanmaliydi dedi ama hic kipirti yoktu 2.89 mm ydi bugun 3.24 mm geldi bebek buyumus aslinda ama kalp atisi yok ve olcumlerde kucuk geldi haftayla uyumsuz uzgunum dedi doktor olmadi dedi
İnşallah canım :) senin suan kaç haftalık tam olarak benim hesabıma göre 1 gün büyük çıktı minikMaşallah :) inşallah bende perşembe görürüm bebegi de kalbinide :)
çok üzücüBeklesem bi faydasi olur muydu bilmiyorum ama gelisim durmus kalp atisi yok dedi gecen hareketini gormustuk simdi daha hizlanmaliydi dedi ama hic kipirti yoktu 2.89 mm ydi bugun 3.24 mm geldi bebek buyumus aslinda ama kalp atisi yok ve olcumlerde kucuk geldi haftayla uyumsuz uzgunum dedi doktor olmadi dedi
Ben uzun süredir memorial a devam ediyorum, Acıbadem tecrübem de var. Ben memorial ı daha çok sevdim. Doktorunu seçtin mi?
Canim...Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
Aminnnn :) zaten ilk ekranda gördüm doktor demeden önce kalp ritim hareketlerini ha dedim Kalbi de duyuluyor demek ki :) eşimle birbirimize baktık gülüştük değişik bişey tabiAyyy masallah canimmm darisi basimiza insallah :)) cok duygusal bir olaydir o sesi duymak :))
çok üzücü canım.Beklesem bi faydasi olur muydu bilmiyorum ama gelisim durmus kalp atisi yok dedi gecen hareketini gormustuk simdi daha hizlanmaliydi dedi ama hic kipirti yoktu 2.89 mm ydi bugun 3.24 mm geldi bebek buyumus aslinda ama kalp atisi yok ve olcumlerde kucuk geldi haftayla uyumsuz uzgunum dedi doktor olmadi dedi