2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
demekki . bende yazı yazıyorum işyerindeyim. başım döndü sandım. herkes telaşlanınca anladım.
Allah beterinden korusun . çok yüksekteyim. hemen düşündüm nasıl inerim vs. inebilme fırsatı olsa tabi.
Ayyy Allahım korusun :dua: yoksa kalakalıyosun olduğun yerde
Ögle canım allah hepimizi korusun evdeyim giriş kattayım hemen cıkarım diye düşündüm bende

kızlar nasılsınız ben bugun doktora gittim dün koyu kahve akıntım oldu akşam hafta sonu oldugu için tabi evde biraz iş güç yaptım hemen akıntım oldu hemen yattım zaten fitil kullanıyodum bugunde doktor baktı bişeyimiz yok iğne verdi pruluton onu oldum haftayada kontrole gidicem yada cuma giderim Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşAllah :KK43:
Bol bol yat canım iş yapma sende allahım bağışlasın bebegini inşallah saglıkla büyürler

Beklesem bi faydasi olur muydu bilmiyorum ama gelisim durmus kalp atisi yok dedi gecen hareketini gormustuk simdi daha hizlanmaliydi dedi ama hic kipirti yoktu 2.89 mm ydi bugun 3.24 mm geldi bebek buyumus aslinda ama kalp atisi yok ve olcumlerde kucuk geldi haftayla uyumsuz uzgunum dedi doktor olmadi dedi
Keşke bekleseydin aldılar mı bebegi?
Allahım sabır versin inş tez zamanda saglıklı gebelik yaşarsın kuzum ;( üzüldüm

İnşallah canım :) senin suan kaç haftalık tam olarak benim hesabıma göre 1 gün büyük çıktı minik
Canım hiçbir fikrim yok 12 mayıs sat 17 mayıs yumurtladım yani regl dün geçikti ben gecen hafta perşembe kese gördüm doktor bu tarihi baz alma dedi 12 mayısı 10.80mm di kese

Slm kızlar Rabbim aaglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Bende carsamba gidicem dr inş keseyi görebilirim
Sat 3 mayıs ama ben 26-27 mayısta yumurtladım tahmini kac haftalık oluyo bebişim

Hmm doktor
Canım hiçbir fikrim yok 12 mayıs sat 17 mayıs yumurtladım yani regl dün geçikti ben gecen hafta perşembe kese gördüm doktor bu tarihi baz alma dedi 12 mayısı 10.80mm di kese
söylemedimi haftasını 12 mayıstan baz almak lazım ama seninki erken döllenme bide belki daha büyüktür bu hesaba göre

Kalp atışı ne zamandan itibaren duyuluyor kızlar? Ben ne yersem gaz yapıyor, karnım davul gibi oluyor, birde regl sancısı gibi bir sancı var. Gaz sancısı mı tam çözemiyorumda..bulantılar ne zaman başlıyor.bugün 5+4 üm ama bulantm yok çok şükür
İlk hamilelikte 6+5 te duymuştum ben ama 8 haftaya kadar normal duymamak

Çok gecmıs olsun. Kahverengi akıntı çok korkutucu olmuyor merak etme:KK66:
canım benim öncesinde tam bu haftalarda kanamam baslıyan bi düşüğüm oldu ister istemez üzüldüm bide koyu kahve böle bi iki damla koyu kan gibi de geldi gerci çok şükür hemen fitil kullandım geçti sabahda iğnemi oldum bakalım herşey Allahdan bebeklerimiz ona emanet..

Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
Yaa çok üzüldüm allahım gönlüne göre versin sağlıklı değilmiş demek sende kendine çok iyi bak Allah tez zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla inşallah

Hmm doktor

söylemedimi haftasını 12 mayıstan baz almak lazım ama seninki erken döllenme bide belki daha büyüktür bu hesaba göre
Perşembe belli olacak canım herşey şuan kaç haftalım gebeyim bilmiyorum doktorda dedi yani daha regl geçikmemiş ana kesen göründü sen reglden sonra yumurtlamışsın diye belkide büyüktür gittiğimde bebegide görürmüşüm :) ay dünyalar benim olur

Perşembe belli olacak canım herşey şuan kaç haftalım gebeyim bilmiyorum doktorda dedi yani daha regl geçikmemiş ana kesen göründü sen reglden sonra yumurtlamışsın diye belkide büyüktür gittiğimde bebegide görürmüşüm :) ay dünyalar benim olur
Evet erken döllenme olduğu için görebilirsin bebişide bence ne zaman gideceksin

X