- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.201
Ögle canım allah hepimizi korusun evdeyim giriş kattayım hemen cıkarım diye düşündüm bendedemekki . bende yazı yazıyorum işyerindeyim. başım döndü sandım. herkes telaşlanınca anladım.
Allah beterinden korusun . çok yüksekteyim. hemen düşündüm nasıl inerim vs. inebilme fırsatı olsa tabi.
Ayyy Allahım korusunyoksa kalakalıyosun olduğun yerde
Bol bol yat canım iş yapma sende allahım bağışlasın bebegini inşallah saglıkla büyürlerkızlar nasılsınız ben bugun doktora gittim dün koyu kahve akıntım oldu akşam hafta sonu oldugu için tabi evde biraz iş güç yaptım hemen akıntım oldu hemen yattım zaten fitil kullanıyodum bugunde doktor baktı bişeyimiz yok iğne verdi pruluton onu oldum haftayada kontrole gidicem yada cuma giderim Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşAllah
Keşke bekleseydin aldılar mı bebegi?Beklesem bi faydasi olur muydu bilmiyorum ama gelisim durmus kalp atisi yok dedi gecen hareketini gormustuk simdi daha hizlanmaliydi dedi ama hic kipirti yoktu 2.89 mm ydi bugun 3.24 mm geldi bebek buyumus aslinda ama kalp atisi yok ve olcumlerde kucuk geldi haftayla uyumsuz uzgunum dedi doktor olmadi dedi
Canım hiçbir fikrim yok 12 mayıs sat 17 mayıs yumurtladım yani regl dün geçikti ben gecen hafta perşembe kese gördüm doktor bu tarihi baz alma dedi 12 mayısı 10.80mm di keseİnşallah canım :) senin suan kaç haftalık tam olarak benim hesabıma göre 1 gün büyük çıktı minik
saol canım dinleniyorum şu günleri inşAllah tez zamanda güzelce atlatırız :)Bol bol yat canım iş yapma sende allahım bağışlasın bebegini inşallah saglıkla büyürler
İnşallah canım saglıkla atlatalımsaol canım dinleniyorum şu günleri inşAllah tez zamanda güzelce atlatırız :)
Ben Ankara memoriala gidiyorum Nesrin fener.Homely_angel Hangi şehirdesin sen?Ankara memorialsa hangi doktora gidiyorsun?
Çok gecmıs olsun. Kahverengi akıntı çok korkutucu olmuyor merak etmesaol canım dinleniyorum şu günleri inşAllah tez zamanda güzelce atlatırız :)
söylemedimi haftasını 12 mayıstan baz almak lazım ama seninki erken döllenme bide belki daha büyüktür bu hesaba göreCanım hiçbir fikrim yok 12 mayıs sat 17 mayıs yumurtladım yani regl dün geçikti ben gecen hafta perşembe kese gördüm doktor bu tarihi baz alma dedi 12 mayısı 10.80mm di kese
İlk hamilelikte 6+5 te duymuştum ben ama 8 haftaya kadar normal duymamakKalp atışı ne zamandan itibaren duyuluyor kızlar? Ben ne yersem gaz yapıyor, karnım davul gibi oluyor, birde regl sancısı gibi bir sancı var. Gaz sancısı mı tam çözemiyorumda..bulantılar ne zaman başlıyor.bugün 5+4 üm ama bulantm yok çok şükür
Evet turtam bende sık gidiyorum geceGünaydın kızlar cok uyuyorum ve wcye cıkıyorum sürekli sanki agzımla aşagısı bir oldu su içiyorum koşuyorum hemen gece sık sık wc için uyanıyorum sizde ögle misiniz?
canım benim öncesinde tam bu haftalarda kanamam baslıyan bi düşüğüm oldu ister istemez üzüldüm bide koyu kahve böle bi iki damla koyu kan gibi de geldi gerci çok şükür hemen fitil kullandım geçti sabahda iğnemi oldum bakalım herşey Allahdan bebeklerimiz ona emanet..Çok gecmıs olsun. Kahverengi akıntı çok korkutucu olmuyor merak etme
Yaa çok üzüldüm allahım gönlüne göre versin sağlıklı değilmiş demek sende kendine çok iyi bak Allah tez zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla inşallahKizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun
Perşembe belli olacak canım herşey şuan kaç haftalım gebeyim bilmiyorum doktorda dedi yani daha regl geçikmemiş ana kesen göründü sen reglden sonra yumurtlamışsın diye belkide büyüktür gittiğimde bebegide görürmüşüm :) ay dünyalar benim olurHmm doktor
söylemedimi haftasını 12 mayıstan baz almak lazım ama seninki erken döllenme bide belki daha büyüktür bu hesaba göre
Kızımda lekelenme yaşadım şuan 2.ci gebeligim yok yaşamadım tatlımkızlar bişey sorucam ikinci yada üçüncü hamile kalanlar arkadaslar hiç ilk gebeliklerinizde lekenlenme kahve yada pembe filan oldumu yaşayan varmı ???
Evet erken döllenme olduğu için görebilirsin bebişide bence ne zaman gideceksinPerşembe belli olacak canım herşey şuan kaç haftalım gebeyim bilmiyorum doktorda dedi yani daha regl geçikmemiş ana kesen göründü sen reglden sonra yumurtlamışsın diye belkide büyüktür gittiğimde bebegide görürmüşüm :) ay dünyalar benim olur
Benim 2.gebeliğim bu. İlkinde 6 9 hafta arası kahverengi ve kırmızı kanama yaşamıştım ama hep yattım ve şükür sağlıklı doğdukızlar bişey sorucam ikinci yada üçüncü hamile kalanlar arkadaslar hiç ilk gebeliklerinizde lekenlenme kahve yada pembe filan oldumu yaşayan varmı ???
İnşallah canım perşembe gidicem günler geçmiyor gecen hafta perşembe gittim doktor 1 hafta sonra gel gelişimini takip edelim dedi :)Evet erken döllenme olduğu için görebilirsin bebişide bence ne zaman gideceksin