- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.141
Aynen canim uyku ve sik idrar ilk belirtiler ozellikle idrara sik cikmayi ben daha ogrenmeden baslamisti anlam veremiyordum :).Günaydın kızlar cok uyuyorum ve wcye cıkıyorum sürekli sanki agzımla aşagısı bir oldu su içiyorum koşuyorum hemen gece sık sık wc için uyanıyorum sizde ögle misiniz?
Aman iyi olsunlarda vururuz yaa hic dert degil ben catir catir vuruyorum masallah diyeyim iki dakikami almiyor :) alistimÇok geçmiş olsun, aynı kaderi yaşıyoruz desene. Ben de sonuna kadar önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanacağım sanırım.
canım çoookk sevindim gözün aydın
bu arada hastaneler hakkında da epey bilgilendin sanırım ben de memorial e bakacağım . hala gitmedin mi diyeceksin ama gidemedim ama bu hafta mutlaka bir şekilde gideceğim artık 28. haftadayım mecbur gitmeliyim geç kalıyorum sanırım
canım sen daha öncede kullanmıştın dimi. sağlık ocağına yazdırdım ben annem yazdırdı daha doğrusu :)
1 kutu yazmışlar. daha fazla yazabiliyor mu. 10 gün de 1 onla mı uğraşıcam.
Aynen canim uyku ve sik idrar ilk belirtiler ozellikle idrara sik cikmayi ben daha ogrenmeden baslamisti anlam veremiyordum :).Bugun midemde cokGünaydın kızlar cok uyuyorum ve wcye cıkıyorum sürekli sanki agzımla aşagısı bir oldu su içiyorum koşuyorum hemen gece sık sık wc için uyanıyorum sizde ögle misiniz?
Canimm gozunaydin dinletti mi doktor kalp atislarini tam kac haftada duymus oldun bu durumda crl kac yaziyor baksana kosesine kagidin ayyy darisi basima insallahhhhKızlar ilk fotomuzu aldık kalp atışlarını da duyduk Allah'a şükür :)
koştum geldım :)
benim yine yazılması lazım bu cuma yazdırıcam.ctesı var pazara yok cunku ıgnem.Bugün ben de yazdırdım tatlım, ilk seferinde tek kutu veriyormuş. Diğer seferlerde 2 kutu yazılıyor.
hoşgeldin canım. 9 ay burda kalalımkoştum geldım :)
ayyyyy inşalah canım bebişler bizimle kalsın bizde burda kalalım ınsalah :)hoşgeldin canım. 9 ay burda kalalım
Kızlar ilk fotomuzu aldık kalp atışlarını da duyduk Allah'a şükür :)
koştum geldım :)
Ay maşallah darısı bizim başımıza :) kaç haftalık dedi doktorKızlar ilk fotomuzu aldık kalp atışlarını da duyduk Allah'a şükür :)
ınsalah ogunlerı goruruzHoşgeldin, burada toplanıyoruz :) sağlıkla doğumları konuşmak da kısmet olsun inşallah.
Ben tutmuyorum. Ki gebelikte tutulmasa daha iyi.KIZLAR SELAM ORUÇ TUTABİLİYOR MUSUNUZ?
Ben hamile oldugumu Boyle anladim ilkinde de Boyle olmustuGünaydın kızlar cok uyuyorum ve wcye cıkıyorum sürekli sanki agzımla aşagısı bir oldu su içiyorum koşuyorum hemen gece sık sık wc için uyanıyorum sizde ögle misiniz?
Gözünaydın darısı bizlerin başınaKızlar ilk fotomuzu aldık kalp atışlarını da duyduk Allah'a şükür :)
Ayyy masallah canim darisi basimiza:) ben şu am doktordayim 5+3 günlük anca kese görülür heralde. Senin kac günlük duydunuz kalp atışınıKızlar ilk fotomuzu aldık kalp atışlarını da duyduk Allah'a şükür :)
Kese görülür bence ben bugün gittim ana çoook silikti kese inşallah Cumartesi görürümAyyy masallah canim darisi basimiza:) ben şu am doktordayim 5+3 günlük anca kese görülür heralde. Senin kac günlük duydunuz kalp atışını