- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.161
Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 115.5 çıktı
Yarın da kadın doğum Dr gidicem
Sizce nasıl sonuç.. düşük değildir insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok Yen'i olduğu için böyle henüz kese görünmez ama hızla katlanacak sonuçKızlar kan tahlil sonucumu aldım 115.5 çıktı
Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 115.5 çıktı
Daha çok Yen'i olduğu için böyle henüz kese görünmez ama hızla katlanacak sonuç
amin amin inşallahGözün aydın, harika sağlıkla gelişsin ve kucağına gelsin inşallah.
Senin regl tarihin daha bu günlerdeydi değil mi? Sonucun güzel, iki günde iki katına da çıkarsa ballı lokma
Benimde 12 subat tarihim bugun gittim ama keseyi goremedim;(Gözün aydın, harika sağlıkla gelişsin ve kucağına gelsin inşallah.
Senin regl tarihin daha bu günlerdeydi değil mi? Sonucun güzel, iki günde iki katına da çıkarsa ballı lokma
Cook gecmis İhsan tedirgin oluyor haklısın ama bu sefer sağlıkla alırız inşallah hepimiz kucağımızaİlk bebeğim 10.haftada kalp atışı durdu için tedirginim erken de olsa bi gideyim
amin amin inşallah
İnşallah sağlıklı bebektir çok dua ediyorum
Benimde 12 subat tarihim bugun gittim ama keseyi goremedim;(
Cook gecmis İhsan tedirgin oluyor haklısın ama bu sefer sağlıkla alırız inşallah hepimiz kucağımıza
Doktor bana tutamayacagimi soyledi canimKIZLAR SELAM ORUÇ TUTABİLİYOR MUSUNUZ?
Kan testi yaptırmadım sadece evde test yaptım ve kadın Doğuma gittim 13 aylık oğlum var daha rahatımSizin kan sonucu kaç cikti
Hadi bakalim insallah canimKese görülür bence ben bugün gittim ana çoook silikti kese inşallah Cumartesi görürüm
6+2 miymiş miniğim :) 5 mm de boy yazıyor teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim darısı basına Evet canım duyuldu bugün 6+2iymis 5 Mm boy :)Aynen canim uyku ve sik idrar ilk belirtiler ozellikle idrara sik cikmayi ben daha ogrenmeden baslamisti anlam veremiyordum :).Bugun midemde cok
Canimm gozunaydin dinletti mi doktor kalp atislarini tam kac haftada duymus oldun bu durumda crl kac yaziyor baksana kosesine kagidin ayyy darisi basima insallahhhh
Teşekkür ederim evet darısı basınıza :) evet görünüyor o siyah boşluğun içinde alta doğru beyaz çizgi gibi şey benim miniğim teyzesi :)Ayy maşallah, gözün aydın canım. Darısı bizlere. Sanki görünüyor kösenin içinde de mi?
Amin darısı başınıza :) 6+2 miymis canimAy maşallah darısı bizim başımıza :) kaç haftalık dedi doktor
Amin şnşallah darısı basınızaGözünaydın darısı bizlerin başına
Amin :) erken daha canım evet kese görünür ben bugün 6+ 2 deyim kalp atışını duyduk sen de 1 haftaya duyarsın herhalde :)Ayyy masallah canim darisi basimiza:) ben şu am doktordayim 5+3 günlük anca kese görülür heralde. Senin kac günlük duydunuz kalp atışını