2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kan tahlil sonucumu aldım 115.5 çıktı

Yarın da kadın doğum Dr gidicem

Sizce nasıl sonuç.. düşük değildir insallah

Gözün aydın, harika sağlıkla gelişsin ve kucağına gelsin inşallah.

Senin regl tarihin daha bu günlerdeydi değil mi? Sonucun güzel, iki günde iki katına da çıkarsa ballı lokma

Daha çok Yen'i olduğu için böyle henüz kese görünmez ama hızla katlanacak sonuç

İlk bebeğim 10.haftada kalp atışı durdu için tedirginim erken de olsa bi gideyim

Gözün aydın, harika sağlıkla gelişsin ve kucağına gelsin inşallah.

Senin regl tarihin daha bu günlerdeydi değil mi? Sonucun güzel, iki günde iki katına da çıkarsa ballı lokma
amin amin inşallah

İnşallah sağlıklı bebektir çok dua ediyorum

İlk bebeğim 10.haftada kalp atışı durdu için tedirginim erken de olsa bi gideyim

amin amin inşallah

İnşallah sağlıklı bebektir çok dua ediyorum
Cook gecmis İhsan tedirgin oluyor haklısın ama bu sefer sağlıkla alırız inşallah hepimiz kucağımıza

Kalp atışı ne zamandan itibaren duyuluyor kızlar? Ben ne yersem gaz yapıyor, karnım davul gibi oluyor, birde regl sancısı gibi bir sancı var. Gaz sancısı mı tam çözemiyorumda..bulantılar ne zaman başlıyor.bugün 5+4 üm ama bulantm yok çok şükür

Teşekkür ederim darısı basına Evet canım duyuldu bugün 6+2iymis 5 Mm boy :)

Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…