2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
20170609_194600.jpg

Bir tabak bulgurum var yermisiniz :))

Inşallah canim seninle aramizda iki gün var hemen hemen ayniyiz bende pazartesi gidicem doktora henüz sadece kan testi yaptirdim inşallah bakalım keseyi görürüz bizde sen ne zaman gideceksin tekrar karsilastirma yapariz
Perşembe gidicem canım ben erken döllenmeyim ama reglden sonra yumurtladım doktor da onayladı

Karindan gozukmedi canim. Sonra vajinal bakti yine gozukmedi
Karindan Ultrasonda gozuksun diye idrara sikisik gitmistim. Nasil sikistiysam cocugu boguyordum demekki ultrasonda bile gozukmedi. Git cisini yap gel dedi doktor sonra gozuktu :KK70:
Hahaha banada sıkışık gel perşembe dedi karından mı göründü sonra :KK70: ay maşallah göründü ya darısı bekleyenlerin başına

Çarşamba sabahın köründe randevum, o gece uyuyamam sanırım :) daha önceki hikayemde sıkıntılar kesenin geç görünmesi ile başladığı için benim korkum. Bir görsem rahatlayacağım :)
Görünce bir hafifliyorsun ki sorma canım :)) Tabi sonra da kalp atışı stresi başlıyor bitmiyor kii :))

bayagi silik ama cizgi var gibi adetine varmiydi daha? belki erken ildugu icin deger dusuklugunden siliktir. hayirlisi olsun

Sanki hafif bi çizgi var gibi bence pozitif gibi cnm

Hayırlı olsun pozitif bence canim

Cnm cok yeni bence 10larda felandır kan ver yada bekle :)

Beklenen adet tarihim yarın ya da pazar olacak bugün meraktan negatif olacak ama yine de yapım dedim.. evet belli ki çok yeni o yüzden çok silik çıkıyor pazartesiye kadar sabretmeye çalışacağım. Pazartesi kan vereceğim. . Ne olur dua edin bana da allah herkesin dualarını kabul etsin

Beklenen adet tarihim yarın ya da pazar olacak bugün meraktan negatif olacak ama yine de yapım dedim.. evet belli ki çok yeni o yüzden çok silik çıkıyor pazartesiye kadar sabretmeye çalışacağım. Pazartesi kan vereceğim. . Ne olur dua edin bana da allah herkesin dualarını kabul etsin
İnş melegin gelmiştir bencede cok yeni ondan :) hadi hayırlısı ile gelsin inş kandada cıkar cnm amin

Anladim cnm sanırım benimde aynen senin gibi oldu reglden hemen sonra bir kez oldu sadece hamile kaldım erken yumurtladigimi düşünüyorum bende hayirlisi bakalım o zaman hayirlisiyla görme ihtimalin yüksek bence:anne:
Bencede canım sende görürsün ozaman :) ozaman sat kaç benim 12 mayıs 17 mayısta yumurtlama günüm

selamlar kızlar...ben de ayın 3ü regl görecektim ki görmedim çok şükür .yarın 5haftam dolacak.ultrasona gitmek istiyorum keseyi görürmüyüm sizce?bilgisi olan var mı?

X