2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Meraba güzel anneler hepiniz inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
Benim sat 12 mayıs 7 haziranda bhcg 7 çıktı gebelik durumu olabilir dedi
3 haftalıkkenn normal mi bu değer.25 günde bir adet oluyorum.2gün geçti yani
7 baya düşük cnm sen geç yumurtlamışsın tahlilden 2 gün sonra baktır 2 kat artıyorsa korkma yeni demekki

Evet cnm yolk saç bencede benim ilk kızımkızımda da aynisi vardı yolk kesesi demişti doktorum

Yakınlaştırdım baya yuvarlak halka var inş yolk sactır ozaman haftaya görürüm bebegimi

Eklentiler

• IMG_1790.PNG
    IMG_1790.PNG
    227,1 KB · Görüntüleme: 77
Bana da doktor progesteron verdi fitil olarak. Herhangi bir kanamam falan yok ama daha önceden düşüğüm oldugu için verdi tedbir amaçlı. Bebege bir zararı olmaz dedi. Şişlik mi yapıyor muş?
karnım şiş geziyom 5 aylık gibi:)netten baktım bi doktor yazmıs yapar o ilaç diye filan

ben kullanıyorum canım, tüp bebekte transfer öncesi başlanıyor. en az 3 ay devam ediliyor. şişkinlik yapabiliyor evet ama takma kafana :KK66:
aynen canım takmamaya çalısıyomda göbüşüm vardı zaten şimdi hepten var dar bişey giyinemiyorum millet kaç aylık diye sorcak diye korkuyorum :) bebiş içerde büyüyünce artık 9 aylık gibi olmaz inşallah göbüş

Geçmeeez canım :KK70:
Bnm heyecandan elim ayağım titriyordu ya :))
hiç sorma. halbuki değerlerde çok güzel artıyor buna rağmen belkide hiç belirtim yok diye endişeleniyorum ufaktanda olsa :)
sonra diyorum kızım seda kafanı kırdırma bana herşey yolunda :KK70::KK70:
resmen kendi kendime konuşmayı düşünür şekilde yapıyorum delirmiş gibi :KK70:

hiç sorma. halbuki değerlerde çok güzel artıyor buna rağmen belkide hiç belirtim yok diye endişeleniyorum ufaktanda olsa :)
sonra diyorum kızım seda kafanı kırdırma bana herşey yolunda :KK70::KK70:
resmen kendi kendime konuşmayı düşünür şekilde yapıyorum delirmiş gibi :KK70:
O bendede var bacım benimde belirti yok uyku dişinda diyorum acaba mı :) sonra diyorum saçmalama elif kendine gel :KK70:

kızlar merhaba bende yeni anneyim :) allah nasıp kısmet ederse şubat annesıyım. ben adetimden bı hafta once yani 5 haziranda kan testi yaptırdım 6,31 cıktı. sonrakıi tahlili 7 hazıranda yaptırdım 27,88 cıktı. suan 4 haftalık gorunuyor. korkuyorum degerım duser dıye :KK43: adet gunum de 12 hazıran. daha gunume 3 gün var erken ogrendım dıye düşük sanırım degerlerım.o_O

kızlar merhaba bende yeni anneyim :) allah nasıp kısmet ederse şubat annesıyım. ben adetimden bı hafta once yani 5 haziranda kan testi yaptırdım 6,31 cıktı. sonrakıi tahlili 7 hazıranda yaptırdım 27,88 cıktı. suan 4 haftalık gorunuyor. korkuyorum degerım duser dıye :KK43: adet gunum de 12 hazıran. daha gunume 3 gün var erken ogrendım dıye düşük sanırım degerlerım.o_O
Düşmez inşallah canım stres yapma katlanır inş degerin gün be gün.
Yumurtlamayla ilgili o canım

ınsallah canım yaa. doktorum kan tahlılıne baktı degerı gorunce cok erken 20sınde tekrar test yapalım demıstı. ama ben bekler mıyım tabı kı bekleyemedım ya artmazsa dıye 2 gun sonra tekrar yaptırdm test:KK54: ama artış ıyı gıbı geldı bana bılemıyorum tabı. 20sinde gıdıcem bakalım tekrar. ama kasıklarımın agrısı okdar cok ki yaa sızdede oyle mı

ınsallah canım yaa. doktorum kan tahlılıne baktı degerı gorunce cok erken 20sınde tekrar test yapalım demıstı. ama ben bekler mıyım tabı kı bekleyemedım ya artmazsa dıye 2 gun sonra tekrar yaptırdm test:KK54: ama artış ıyı gıbı geldı bana bılemıyorum tabı. 20sinde gıdıcem bakalım tekrar. ama kasıklarımın agrısı okdar cok ki yaa sızdede oyle mı
İyi yapmışsın sekerim için rahat eder doktor garanti için ögle demiştir
Bende agrı yok belim ageıyor bazen okadar sen bol bol dinlen folik asit e başla başlamadıysan

İyi yapmışsın sekerim için rahat eder doktor garanti için ögle demiştir
Bende agrı yok belim ageıyor bazen okadar sen bol bol dinlen folik asit e başla başlamadıysan
nasıl dınlenım anam çalışıyorum :KK43: işyerınde hep uyukluyorum agrı da bı taraftan ıkıde bır wc. zor yani dınlenmem. folık asıt ben hamıle kalmadan once kullanmıstım ama dudak kenarlarımda kuruluk yaptı kahverengı lekeler yaptı o yuzden bıraktım. bakalım dr verırse soylıcem

X