2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
P Prime18 canım sen ank. Daydın sanki kızını nereye götürüyorsun kontrollere ya da ank. Da olanlar nereye götürüyorsunuz paylaşır mısınız
Canim biz Memorial hastanesinde Memnune hocaya gidiyoruz memnunuz İpek rota olduğunda oyle bir ilgilendi ki iyice içime sindi evinden gece bile çıkıp geldi bayramda geldi çıkıp çıkıp evinden damar yolu bulamadılar hemen geldi kendi açtı İpek ağlarken kadının gözleri doldu ağlayacaktı koynuna aldı sarıldı kıyamam ben sana bekleyelim biraz korktu baya dedi çocukları cok seviyor cok ilgili surekli bizi aradı hemşireyi aradı serum tıkanıp gitmese bile haberim olacak arayacaksınız dedk hemşirelere altını bile değiştiriyor kontrollerde açıp bakıyorlar ya kaç kere kaka yapmis vs denk geldi bez alabilir miyim annesi diyip altını değiştirdi
2 oğlu var ve oğluna yapmadığı hiçbir şeyi önermiyor biz cok memnunuz
Ücreti ne kadar biomiyorum sigortamızdan gidiyo ama arayıp sorabilirsin canım

İnşallah canım biogia damla aldım 2 gündür kullanıyorum geceleri felaket oldu sürekli uyanıyor karnı agrıyor masaj yapıyorum bakalım ne zaman düzelecek

Tamam canım çok tesekkur ederim

Sen de mi vardı bebek de mi vardı

Kızlar nasılsınız ? is hayatına dönenlerden mi yogunluktan mi sessizleşti buralar özlendiniz yahu
İyi misiniz bebisler iyi mi ?

selam kızlar ben de okula başladım yoğunluktan buraya bakamıyorum keşke gün 24 saatten fazla olsa hiç dinlenemiyorum..herkes iyidir insallah.biz de iyiyiz kızımın da düzeni oturdu karşı komşum bakıyor ek gıdayla da aramız düzeldi şimdilik yoğurt kaldı yemediği yine de deniyoruz ama uykularımız cokk fena.muhallebi yedirdigim aralarda biberon maması verdiğim zamanlarda bile 10 kere kalkiyor...Buraya kinali bir kuş birakiyor ve herkesi öpüyorum..

Eklentiler

• PicsArt_09-29-01.01.04.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 162
Oy masallah ağzını yedigim
Bizlerde iyiyiz uykusuzluk ataklarla uğraşıyoruz

Ayyy masallh sana kınalı kuş yerim seni

Herkese merhaba birsey sormak istiyorum bebegime dun kapya biber corbasi icirdim dun gece ve bugun kakasinda kirmizi kirmizi noktalar vardi ayni biber gibi, basina gelen var mi acaba? Ayni zamanda suan hasta oldugu icin antibiyotik aliyor

Herkese merhaba birsey sormak istiyorum bebegime dun kapya biber corbasi icirdim dun gece ve bugun kakasinda kirmizi kirmizi noktalar vardi ayni biber gibi, basina gelen var mi acaba? Ayni zamanda suan hasta oldugu icin antibiyotik aliyor
Biberden oluyor. Alerjidende oluyor. Antibiyotikte yapabilir. Kapya biber yine ver devam ederse artis olursa ondandir.

Biberden oluyor. Alerjidende oluyor. Antibiyotikte yapabilir. Kapya biber yine ver devam ederse artis olursa ondandir.
Bende havuç verince turuncu nokta brokoli verince pütürler kabak verince de yeşillik oldu vücudunda döküntü falan yok alerji anlamına gelir mi böyle kakada çıkması acaba ben normal diye düşünmüştüm

Yok alerji anlamina gelmez bu. Sadece sindirememis demektir. Benim kızımda gecen gun uzum yemis butun halde. Aynis şekilde çıkarmış hic bozulmadan :) onda sikinti yok.

Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır aranıza katılamıyorum kolik bir bebekle hayata ve buralara adapte olmak baya zorladı beni bu ara gece 40kere ıyanmasını saymazsak biraz daha iyiyiz çok şükür ,sizler nasılsınız herkez iyidir inş

Kızlar hepinize merhaba , 2018 aralık anneleri grubundayım.Çok şükür siz kucaklarınıza aldınız yavrularınızı bizde daha telaşler devam ediyor :) Bu aralar grupta konuşulan tek konu bebek arabası. Bebek arabası önerisi-şikayeti olan arkadaşlar varsa yazabilir mi ? Ya da bebek arabasında şu çok önemli şöyle özelliği olmasına çok dikkat et gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…