-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.461
Canim biz Memorial hastanesinde Memnune hocaya gidiyoruz memnunuz İpek rota olduğunda oyle bir ilgilendi ki iyice içime sindi evinden gece bile çıkıp geldi bayramda geldi çıkıp çıkıp evinden damar yolu bulamadılar hemen geldi kendi açtı İpek ağlarken kadının gözleri doldu ağlayacaktı koynuna aldı sarıldı kıyamam ben sana bekleyelim biraz korktu baya dedi çocukları cok seviyor cok ilgili surekli bizi aradı hemşireyi aradı serum tıkanıp gitmese bile haberim olacak arayacaksınız dedk hemşirelere altını bile değiştiriyor kontrollerde açıp bakıyorlar ya kaç kere kaka yapmis vs denk geldi bez alabilir miyim annesi diyip altını değiştirdi
İnşallah canım biogia damla aldım 2 gündür kullanıyorum geceleri felaket oldu sürekli uyanıyor karnı agrıyor masaj yapıyorum bakalım ne zaman düzelecekSindirim sorunu daha yakın geliyor çünkü dört gün önceki hali kalmadı şükür birde gizemin dediği gibi yapıcam yatmasına en az bir buçuk saat kala vericem ama bazı bebeklerde de karakter oluyor ben buna da inanıyorum sonra yavaş yavaş düzeliyor ya da anneyi yormayacak seviyeye geliyor belki de tam düzelmiyor
Sizin de inşallah düzene girer
Tamam canım çok tesekkur ederimCanim biz Memorial hastanesinde Memnune hocaya gidiyoruz memnunuz İpek rota olduğunda oyle bir ilgilendi ki iyice içime sindi evinden gece bile çıkıp geldi bayramda geldi çıkıp çıkıp evinden damar yolu bulamadılar hemen geldi kendi açtı İpek ağlarken kadının gözleri doldu ağlayacaktı koynuna aldı sarıldı kıyamam ben sana bekleyelim biraz korktu baya dedi çocukları cok seviyor cok ilgili surekli bizi aradı hemşireyi aradı serum tıkanıp gitmese bile haberim olacak arayacaksınız dedk hemşirelere altını bile değiştiriyor kontrollerde açıp bakıyorlar ya kaç kere kaka yapmis vs denk geldi bez alabilir miyim annesi diyip altını değiştirdi
2 oğlu var ve oğluna yapmadığı hiçbir şeyi önermiyor biz cok memnunuz
Ücreti ne kadar biomiyorum sigortamızdan gidiyo ama arayıp sorabilirsin canım
Sen de mi vardı bebek de mi vardıCanım laktoz intoleransı vardı ama üni hastanesine gittim gastro bölümüne gitmeden önce de diyet yaptım hatta ciddi anlamda iki kez hemde ilkinde zaten çok küçüktü fayda gördüm ama ikincide fayda görmedim gastro Dr da bana anlattı güzelce ve diyeti bozdurdu bir sıkıntı da olmadı ek gıdada da yoğurtta olmadı hatta ilk günlerde üç saat bile uyuyordu ama kabak havuç dokunmuş olabilir daha doğrusu alışma sürecinde olabilir diye bakıyorum dra gidince soracağım :)
İyiyiz kuzum sen nasılsınKızlar nasılsınız ? is hayatına dönenlerden mi yogunluktan mi sessizleşti buralar özlendiniz yahu
İyi misiniz bebisler iyi mi ?
İyiyim ben de canim sagolİyiyiz kuzum sen nasılsın
Canım?İyiyim ben de canim sagol
BebekteSen de mi vardı bebek de mi vardı
Oy masallah ağzını yedigimselam kızlar ben de okula başladım yoğunluktan buraya bakamıyorum keşke gün 24 saatten fazla olsa hiç dinlenemiyorum..herkes iyidir insallah.biz de iyiyiz kızımın da düzeni oturdu karşı komşum bakıyor ek gıdayla da aramız düzeldi şimdilik yoğurt kaldı yemediği yine de deniyoruz ama uykularımız cokk fena.muhallebi yedirdigim aralarda biberon maması verdiğim zamanlarda bile 10 kere kalkiyor...Buraya kinali bir kuş birakiyor ve herkesi öpüyorum..
Ayyy masallh sana kınalı kuş yerim seniselam kızlar ben de okula başladım yoğunluktan buraya bakamıyorum keşke gün 24 saatten fazla olsa hiç dinlenemiyorum..herkes iyidir insallah.biz de iyiyiz kızımın da düzeni oturdu karşı komşum bakıyor ek gıdayla da aramız düzeldi şimdilik yoğurt kaldı yemediği yine de deniyoruz ama uykularımız cokk fena.muhallebi yedirdigim aralarda biberon maması verdiğim zamanlarda bile 10 kere kalkiyor...Buraya kinali bir kuş birakiyor ve herkesi öpüyorum..
uykusuz herkes bacııımm kolaymıKızlar nasılsınız ? is hayatına dönenlerden mi yogunluktan mi sessizleşti buralar özlendiniz yahu
İyi misiniz bebisler iyi mi ?
Biberden oluyor. Alerjidende oluyor. Antibiyotikte yapabilir. Kapya biber yine ver devam ederse artis olursa ondandir.Herkese merhaba birsey sormak istiyorum bebegime dun kapya biber corbasi icirdim dun gece ve bugun kakasinda kirmizi kirmizi noktalar vardi ayni biber gibi, basina gelen var mi acaba? Ayni zamanda suan hasta oldugu icin antibiyotik aliyor
Bende havuç verince turuncu nokta brokoli verince pütürler kabak verince de yeşillik oldu vücudunda döküntü falan yok alerji anlamına gelir mi böyle kakada çıkması acaba ben normal diye düşünmüştümBiberden oluyor. Alerjidende oluyor. Antibiyotikte yapabilir. Kapya biber yine ver devam ederse artis olursa ondandir.
Yok alerji anlamina gelmez bu. Sadece sindirememis demektir. Benim kızımda gecen gun uzum yemis butun halde. Aynis şekilde çıkarmış hic bozulmadan :) onda sikinti yok.Bende havuç verince turuncu nokta brokoli verince pütürler kabak verince de yeşillik oldu vücudunda döküntü falan yok alerji anlamına gelir mi böyle kakada çıkması acaba ben normal diye düşünmüştüm
Anladım ilk olunca işte bilmiyor insan böyle böyle öğreniyoruz:)Yok alerji anlamina gelmez bu. Sadece sindirememis demektir. Benim kızımda gecen gun uzum yemis butun halde. Aynis şekilde çıkarmış hic bozulmadan :) onda sikinti yok.