2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sidefer kullanıyorum paraben vs yok vermesi de kolay ölçeği kullanışlı istersen bi araştır hem de sütlü gibi seviyorlar izi de kalmıyor

1/2 aydır var diyebilirim kendi kutusundan alma bunun icin daha var bence üzülmeyin her çocuğun gelişimi farklı ama oyun halisinda ki oyuncakları kasdediyorsanız 3/4 aylıkken başlamıştı diye hatırlıyorum

Canım ben 6.ayda sidefer kullandım bitti şimdi de ferromixin veriyorum toz şeklindedir meyve sebze pürelerine katip veriliyor.. içinde katkı paraben bha falan yok..ama değerler çok düşükse acaba bu ferromixin sidefer falan etkili olmuyor mu onu sormak lazım.. benim oğlum 8.ayında su an 9.ayda bende değerlerine bakicam

Fere bizde aşırı kabız yaptı ben bıraktım zaten bizim değerde ii Dr yinede kullanalım dedi nie börbu drlar

Merhaba oncelikle Allah saglikla kavuştursun cok heyecanli süreçler. Ben inglesine trilogy kullaniyorum genel olarak memnunum. Olulu tarafi tek elle acilip kapaniyor falan diye aldim ama ana kucagindan normal pusete gecince acikcasi oyle kolay kapanmadigini gördüm ve araba bagajinda cok yer kapliyor ama tum bunlara ragmen umarim oglum rahattir.Bunu almasam da maclaren alacaktim

Kizlar herkese selam. Ek gidaya gectigimizden beri ve bu sipa hareketlendiginden beri resmen nefes almiyorum. Ek gidayla hala aramiz yok o kadar emek verip hazirliyorum bir iki kasik zorla yiyor. Cok ilgisiz yemege karşı. Gece uykularimiz berbat ötesi Ahu tukel in 4-12ay uyku egitİm video serisini aldim ama hic cesaretim yok baslamaya 3ay oldu alali. 8bucuk ayligiz tutunup kalkmaya filan da basladi yanindan iki saniye ayrilamiyorum. Doktorumuz ve uzmanlar ne kadr karsi ciksa da yurutec aldik ve gunde en fazla 5er dakikadan birkac sefer koyuyorum, bu sirada onun yiyecegini vs hazırlıyorum. Ucretsiz izindeyim ve yalniz bakiyorum. Bakıcılar ucuk fiyatlar istiyor napcam bilmiyorum.

Kızlar merhaba bende uzun zaman oldu giremedim , bu tatil süreci benide düzenimide mahvetti. Uyku düzenimiz blw hayallerimiz falan ek gıda almıyor ve benim içim inanılmaz huzursuz. Doktorumuz 9 aya kadar korkma dedi ama hiç alışamamasındab kilo vermesinden korkuyorum sşzde durumlar nasıl? btlh sende benim gibisin sanırım iki kaşığı üç kaşığı zor veriyorum bende bu durumu düzene sokabilmiş olanlar SOS

Kuzum ek gıda bizimde kötü iki ağzına bsyler sokuyorsa gerisi yere gidiyor arkadasım 8:9 10, Aydan sonra oturuyor dedi beklemedeyim
Bende yurutec istememe rağmen babam zorla aldı babam gelince koyuyordu bizim ki de onu oyuncak olarak kabul etti dolanmıyor çok içinde oturup önünde duran oyuncaklarla oynuyor bende o sırada seninde yaptığın gibi ona yemek hazırlıyorum mama sandalyesinde de durmuyor şıpa dursa öyle hazırlayacağım ama nafile yanı ayni dertler bizde de mevcut
Bakıcılar cidden ucmus 2 binden asagiya gelen yok

Kuzum hepsi ayni kilo alamamasından korkma zaten asıl kiloyu emmerek alıyorlar dış de geliyor ek gıdaya hep SEK’te vuruyor sanırım 1 yasa kadar böyleyiz

İnsta da dolasmama karari aldim resmen :) ellerin bebisleri tabaklari silip süpürüyor bizde de kalmasin diye ben yiyorum :)) umarim duzelirler canim gercekten disle vs cok yıpratıcı bir surec oldu. Bakicilar oturdugun muhite ne is yaptigini vs sorup oyle fiyat cekiyorlar bir de. Canimi emanet edicem elimden gelse ne kadar isterse vericem ama butce belli bakalim nereye kadar dayanicam boyle. Bu ek gida olayi bizi mahvetti :) emzirirken ne kadar rahatmis her gun bir iki saat disari cikardim dolasirdim. Simdi uyku vakti beslenme vakti filan birbirine girmis durumda hazirlanip disari çıkacak zaman asla bulamıyorum. Allah yeni doguracak annelere guzel uyuyan bebek versin diyordum simdi ki duam istahli bebek versin . Ayina gore dua edilir :))

Puturlu asla yemiyor. Putursuz verdigimde bile ogure ogure kendini kusturdu ictigi sut de bosa gitti. Ama sabirla deniyorum bir iki kasik ne alirsa mantigiyla. Bir de ortaligin dagilmasi onluk taktirmiyor ve lekesiz kıyafetimiz hic kalmadi nerdeyse. Alt iki dis cikti bir de guzel 2 defa mememi isirdi ve yarildi. Resmen ic kismi görünüyor disimi sıka sıka emziriyorum.
Cok dertliyim cok :))

Cidden hep diyorum bir insanj özelimle bebek çocuğu beslemek çok zormuş ve görücüymüş emzirmeyince emzirmesi zor yemeyince yedirmek zor
Bende ayni düşünüyorum emzirmek dünyanın en kolay işiymiş dışarda acıktı mi emzir şimdi dışarı çıkarken ne yiyecek derdine düşüyorum 1 saate an ak çıkıyorduk evden şimdi 2 saate çıktı çorbasını koy meyvesini koy :) İpek silikon uçtan normal memeye geçerken benim mememi yardı uç emmekten hala içi gözükür acısı aylar sürdü şimdi de bazen acır bazen acımaz ama hala yarık çok fena şekilde sanırım emzirmeyi bıraktığımda düzelir ancak oda aylr sonra diye düşünüyorum.

Kızlar ek gıda bizim de coook problemli . Sürekli emme derdinde. Ağzına bisey sürmüyor diye dertleniyordum soguk alginligi diye gittik doktor rengi biraz soluk geldi dedi ve kan tahlili istedi kan değerleri Demir'i düsük çıktı .ben ondan olabilir düşüncesindeyim Demir eksikligi iştahsızlık yapıyormuş ya Şimdilik takviyeler artırıldı . Umarim sizin bebisler de de oyle bisey olmasın ama aklınızda bulunsun ihmal etmeyin

Canım ek gıda için diyecek bir deyim yok biz daha küçüğüz ama ilk başta, zorla az az yiyordu ben asıl uyku için yazmak istedim, benim kelebeğim de gece sonsuz defa uyanıyor emip geri uyuyor ben bitap düştüm artık bir buçuk ay olucak 25inde kendim deneme yaptım verimde aldım uyku eğitimi semineri vardı irlandalı anne ona gittim falan ama ondan önce başlamıştım onunla iyice rutine bağladım gündüz uyku saati yaptım zaten uyuyordu ama saati yoktu şimdi bir buçuk haftadır hep aynı saattşerde yatırıyorum memede uyuyor tabi burnu akmasa yatağına koyup yatır kaldır denicem ama ağlayınca iyice akacak diye erteledim burdan bir ark dedi ücretsiz mail gelior diye bir hafta kaydoldum bakalım onu da okucam ama çokta kafam karışsın istemiyorum gündüz nispeten daha iyi gece de az kalksa daha ne isterim sen paket aldım dedin nasıl bir şey ki o bence cesaretini topla ve başka bir yerden ben burda gurbet üyeden feyz aldım ama o devam ettiremedi inşallah ben yapıcam:)

merhaba kızlar nasılsınız.
dün bebeğim beni çok şaşırttı, daha 7.5 aylik. oturduğumuz koltuğa tutunarak ayağa kalktı, doğumgünümdu bana hediye verdi resmen çok sevindim:) oysaki diş bekliyodum ondan :)
fisher price in yürüteçleri var çok şeker ama kararsizim alan varmı acaba aranizda, faydalı olurmu?
bir de adim adım setlerinden 1 yıllık aldim, arkadaşlarım hep tavsiye etmişti, önümüzdeki ay başlamayı dusunuyorum. ocak ayında ise başlayacağım birlikte ne kadar kaliteli vakit gecirsek kar diyorum.
siz ne durumdasiniz
buarada burnu tikaliyken daha az yiyor onu farkettim, serum fizyolojik yapınca hem uykusu hem yemesi daha düzgün oluyor

Chicco liteway 3 kullanıyorum gayet memnunum baston ve kolay kapanıp az yer kaplıyor

Kızlar daha önce de sorulmuştur ams eski sayfalara bakacak zamanım yok malesef oto koltuğu bakıyoruz krafyım bir modeli var fiyat 700civarı isofix li yatmıyor bu yatma meselesi önemli mi ailelerimiz şehir içinde yarım saat uzaklıkta oturuyorlar ve kızım pusette durmuyor zaten arabayı da sevmiyor ille kucakta gidecek oturuyor ama ayakta durcak illa yani oto koltuğu alsam bile ya oturmazsa çok pahalı alamam ama yatma mevzu önemli mi dediğim gibi gidersek yılda bir kez tatile gideriz en uzak mesafe o olur yani

O yürüteci bende merak ediyorum

O yürüteci bende merak ediyorum
ben vazgeçtim yürüteç almiycam, yorumlarda güzel şeyler okumadım pek. letgo dan pilsan angel oyun alanı buldum onu aldım, dün kurduk çok eğleniyor benim de içim rahat. onu bırakıp çamaşır asabiliyorum kısa süreli işlerimi yapabiliyorum. satan kadının söylediğine göre bebekleri kenarlarına tutunup ayağa kalkmayı öğrenmis, karşıdan karşıya yürüyormuş. benimki zaten ayaga kalkmayi öğrenmişti ama bununla belki yürümeyi bile öğrenir. tavsiye ederim

e bebekten kraft in bir modelini aldim ben de, kampanya vardı onları takip edin bence. buarada ne kadar durmasa da uzak mesafe yakın mesafe bakmadan lütfen baglayın koltuğa, sonra pişman olmayın, Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…