2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben doğumdan önce baya almıştım unibaby onları kullanıyorum halen..ilk aylar pamuk kullandigim icin bitmediler ..roxy bennimkinin lekelerimi çıkartı şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı
Pamuk derken uni baby de ıslak mendil depoladın sanırım ben sıvı deterjanımız kastetmiştim sizin için ii olmuş ama stok yapmak:) roxy az atıyorsunuz demi mskinaya

Grup başka bir yere mi taşındı yaa akşamları fırsat buldukça girer okurdum neler yapmış bebeler diye artık pek paylaşım yapmaz oldunuz bak başka bı yere gidip almadıysanız aranıza cokk bozulurummm haa

Kızlar bebesini bi ayağında sallayan ben miyim acep
Yatırıyom uyumuyo nası öğreticem buna ben
malesef ben ben 3 aylık olana kadar hiç sallamadım hep memede uyuyordu sonra işe başlayınca ablam mecbur sallayarak uyuttu ordan alıştı bendeyken yine memede uyuyoıda bazen sallamak zorunda kalıyorum.yatağına koyup uyutmayı denedim ama kikir kikir gülüyor bana uyku arasında :)

Kızlar bu değerler nasıl kan ilacı na başlayalım dedi doktor bugün gidicem yazacak ne yazar bilmiyorum. Sizin kullandığınız katkısız kan ilaçları nelerdi kac kere yazınız ama unuttum malesef

Sidefer kullananlar dişlerde lekelenme yada kabızlık yaşadınız mı?

Bize de ferrosanol b yazdı doktor başlamadım henüz biraz hastayız iyilesince başla dedi . Olmadı sidefer alırım bende iyiyse .

Pamuk derken uni baby de ıslak mendil depoladın sanırım ben sıvı deterjanımız kastetmiştim sizin için ii olmuş ama stok yapmak:) roxy az atıyorsunuz demi mskinaya
Baby me pamuk mendiller vardı ilk aylar onu kullandım şimdi üni baby kullanıyorum.. roxy deterjan da az atıyorum valla sonuçta bebişlerin giysisi ne kadar kirli olabilir ki sık sık degistiriyoruz zaten

Sidefer kullananlar dişlerde lekelenme yada kabızlık yaşadınız mı?

Bize de ferrosanol b yazdı doktor başlamadım henüz biraz hastayız iyilesince başla dedi . Olmadı sidefer alırım bende iyiyse .
İcinde parapen va yok aralarında en doğalı yâri sut tadı gayet güzel İpek sorun çıkarmıyor leke de yapmıyor
Ferrosanol hamileyken tabletini kullandim Onuda veriyorlar genelde doktorun onu yadıysa onu kullan bence
Distenlekelew kabızlık yasamadık
Kaka sadeve koyu yeşil oliyor o kadar

Baby me pamuk mendiller vardı ilk aylar onu kullandım şimdi üni baby kullanıyorum.. roxy deterjan da az atıyorum valla sonuçta bebişlerin giysisi ne kadar kirli olabilir ki sık sık degistiriyoruz zaten
benim çıkmıyor ya roxyle yıkadım geçen salca yapti
Artık kendi deterjanla attım şimdi bebek deterjanıyla tekrar yıkayacağım
Siveno’nun çamaşır suyunu aldim dogal olmadı onla deneyeceğim beyazdı iyi ki leke olan

Tecrübeli anneler bir sorunum var ki büyük sorun kızım 5ay üç haftalık ek gıdaya geceli üç hafta oldu yoğurt, patates, havuç ve kabak tadımı yaptık üç gün kuralı ile son iki haftadır uykusu iyice problemli oldu hele son üç gündür mahvoldum memede uyurken dahi 40dk duruyor ağlıyor koyuyorum yatağa anında ağlıyor memede duruyor tekrar bir süre sonra gene ağlıyor iki gece önce hiç uyumadı diyebilirim ek gıdaya mı başlamalıyım hazım sorunu mu yaşıyor acaba sekizde uyutuyorsam 7de veriyorum en fazla 1yemek kaşığı yiyor verdiğimi yarım saat sonrada cok cok emip uyuyor o da uyursa yani... Ek gıdaya geçişte böyle olan oldu mu ya da bu ne yani niye böyle yapıyor çok zordayım dardayımmmm

Çoğumuz benzer şeyler yaşadık. Muhtemelen 6.ay atağı içindesiniz. Ek gıdaya geçebilirsin. Tabi kakasını ve alerji durumunu hep gözleyerek

KuZum büyük ihtimal atak haftasında netten dogacak tarihe göre hesapla atak tablosuna bi bak
Belki de dis de geliyor olabilir

Çoğumuz benzer şeyler yaşadık. Muhtemelen 6.ay atağı içindesiniz. Ek gıdaya geçebilirsin. Tabi kakasını ve alerji durumunu hep gözleyerek
Tesekkur ederim inşallah dönemseldir
KuZum büyük ihtimal atak haftasında netten dogacak tarihe göre hesapla atak tablosuna bi bak
Belki de dis de geliyor olabilir
Atak olarak çok inanmıyorum canım doğduğundan beri huzursuz bebekti büyüdükçe azaldı bir kaç atak haftasına baktım o haftalarda Yıldırım gözüküyordu ama bana hiç zorluk çıkarmamıştı:) beklendiği haftada doğdu hani ileri geri de yok:) diş olsa uyanıkken de sıkıntılı olmaz mı uyku eziyet resmenn cvbın için çok teşekkür ederim ayrıca kızının da rahatsızlığını geçmişte okudum o zaman çok üzülmüştüm iyi değil mi artık

İyi iyi cok sukur canim cok teşekkürler doğacağı gun mu doğdu senin kuzu dis agrisi geceleri bastırır aksama doğru KuZum ek gıda hazımsızlığı olabiliyor ama bazen oluyor 2 saat öncesinde yemek yemeği kesmesi lazim ama emerek uyuyan bebeklerde o biraz imkansız o yüzden ben 5/6 gibi çorba 8:30 da emerek uykuya geçme yapıyorum
Atak olayı da bizde tamamen oluyor cidden bakıyorum atak haftasına girmiş oluyor yaklaşırken de huzursuzluk olabiliyor

30mart bekleniyordu 3nisan da doğdu canım emerek uyutmak çok zor

Kızlar bebesini bi ayağında sallayan ben miyim acep
Yatırıyom uyumuyo nası öğreticem buna ben
Ayy keşke benimki de sallayarak uyusaydi sadece memede uyuyo ama karnı toksa ve uykusu gelmişse bizim için tam bi çile..dün annemle battaniyede karşılıklı salliyalim dedik bize bakıp bakıp gülüyor sıpa:)) ayakta sallayınca kıyameti kopariyo 7bucuk aylık olacaz ama halen ben bu çocuğu uyutamiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…