-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.421
Pamuk derken uni baby de ıslak mendil depoladın sanırım ben sıvı deterjanımız kastetmiştim sizin için ii olmuş ama stok yapmak:) roxy az atıyorsunuz demi mskinayaBen doğumdan önce baya almıştım unibaby onları kullanıyorum halen..ilk aylar pamuk kullandigim icin bitmediler ..roxy bennimkinin lekelerimi çıkartı şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı
malesef benKızlar bebesini bi ayağında sallayan ben miyim acep
Yatırıyom uyumuyo nası öğreticem buna ben
Bende sidefer kullanıyorumEki Görüntüle 2190975
Kızlar bu değerler nasıl kan ilacı na başlayalım dedi doktor bugün gidicem yazacak ne yazar bilmiyorum. Sizin kullandığınız katkısız kan ilaçları nelerdi kac kere yazınız ama unuttum malesef
Baby me pamuk mendiller vardı ilk aylar onu kullandım şimdi üni baby kullanıyorum.. roxy deterjan da az atıyorum valla sonuçta bebişlerin giysisi ne kadar kirli olabilir ki sık sık degistiriyoruz zatenPamuk derken uni baby de ıslak mendil depoladın sanırım ben sıvı deterjanımız kastetmiştim sizin için ii olmuş ama stok yapmak:) roxy az atıyorsunuz demi mskinaya
Gunde 1 ml veriyoruz biz 7.500 kilomuzKızlar sidefer damlayı günde kaç damla vericez
İcinde parapen va yok aralarında en doğalı yâri sut tadı gayet güzel İpek sorun çıkarmıyor leke de yapmıyorSidefer kullananlar dişlerde lekelenme yada kabızlık yaşadınız mı?
Bize de ferrosanol b yazdı doktor başlamadım henüz biraz hastayız iyilesince başla dedi . Olmadı sidefer alırım bende iyiyse .
benim çıkmıyor ya roxyle yıkadım geçen salca yaptiBaby me pamuk mendiller vardı ilk aylar onu kullandım şimdi üni baby kullanıyorum.. roxy deterjan da az atıyorum valla sonuçta bebişlerin giysisi ne kadar kirli olabilir ki sık sık degistiriyoruz zaten
Tecrübeli anneler bir sorunum var ki büyük sorun kızım 5ay üç haftalık ek gıdaya geceli üç hafta oldu yoğurt, patates, havuç ve kabak tadımı yaptık üç gün kuralı ile son iki haftadır uykusu iyice problemli oldu hele son üç gündür mahvoldum memede uyurken dahi 40dk duruyor ağlıyor koyuyorum yatağa anında ağlıyor memede duruyor tekrar bir süre sonra gene ağlıyor iki gece önce hiç uyumadı diyebilirim ek gıdaya mı başlamalıyım hazım sorunu mu yaşıyor acaba sekizde uyutuyorsam 7de veriyorum en fazla 1yemek kaşığı yiyor verdiğimi yarım saat sonrada cok cok emip uyuyor o da uyursa yani... Ek gıdaya geçişte böyle olan oldu mu ya da bu ne yani niye böyle yapıyor çok zordayım dardayımmmm
KuZum büyük ihtimal atak haftasında netten dogacak tarihe göre hesapla atak tablosuna bi bakTecrübeli anneler bir sorunum var ki büyük sorun kızım 5ay üç haftalık ek gıdaya geceli üç hafta oldu yoğurt, patates, havuç ve kabak tadımı yaptık üç gün kuralı ile son iki haftadır uykusu iyice problemli oldu hele son üç gündür mahvoldum memede uyurken dahi 40dk duruyor ağlıyor koyuyorum yatağa anında ağlıyor memede duruyor tekrar bir süre sonra gene ağlıyor iki gece önce hiç uyumadı diyebilirim ek gıdaya mı başlamalıyım hazım sorunu mu yaşıyor acaba sekizde uyutuyorsam 7de veriyorum en fazla 1yemek kaşığı yiyor verdiğimi yarım saat sonrada cok cok emip uyuyor o da uyursa yani... Ek gıdaya geçişte böyle olan oldu mu ya da bu ne yani niye böyle yapıyor çok zordayım dardayımmmm
Tesekkur ederim inşallah dönemseldirÇoğumuz benzer şeyler yaşadık. Muhtemelen 6.ay atağı içindesiniz. Ek gıdaya geçebilirsin. Tabi kakasını ve alerji durumunu hep gözleyerek
Atak olarak çok inanmıyorum canım doğduğundan beri huzursuz bebekti büyüdükçe azaldı bir kaç atak haftasına baktım o haftalarda Yıldırım gözüküyordu ama bana hiç zorluk çıkarmamıştı:) beklendiği haftada doğdu hani ileri geri de yok:) diş olsa uyanıkken de sıkıntılı olmaz mı uyku eziyet resmenn cvbın için çok teşekkür ederim ayrıca kızının da rahatsızlığını geçmişte okudum o zaman çok üzülmüştüm iyi değil mi artıkKuZum büyük ihtimal atak haftasında netten dogacak tarihe göre hesapla atak tablosuna bi bak
Belki de dis de geliyor olabilir
İyi iyi cok sukur canim cok teşekkürler doğacağı gun mu doğdu senin kuzu dis agrisi geceleri bastırır aksama doğru KuZum ek gıda hazımsızlığı olabiliyor ama bazen oluyor 2 saat öncesinde yemek yemeği kesmesi lazim ama emerek uyuyan bebeklerde o biraz imkansız o yüzden ben 5/6 gibi çorba 8:30 da emerek uykuya geçme yapıyorumTesekkur ederim inşallah dönemseldir
Atak olarak çok inanmıyorum canım doğduğundan beri huzursuz bebekti büyüdükçe azaldı bir kaç atak haftasına baktım o haftalarda Yıldırım gözüküyordu ama bana hiç zorluk çıkarmamıştı:) beklendiği haftada doğdu hani ileri geri de yok:) diş olsa uyanıkken de sıkıntılı olmaz mı uyku eziyet resmenn cvbın için çok teşekkür ederim ayrıca kızının da rahatsızlığını geçmişte okudum o zaman çok üzülmüştüm iyi değil mi artık
30mart bekleniyordu 3nisan da doğdu canım emerek uyutmak çok zorİyi iyi cok sukur canim cok teşekkürler doğacağı gun mu doğdu senin kuzu dis agrisi geceleri bastırır aksama doğru KuZum ek gıda hazımsızlığı olabiliyor ama bazen oluyor 2 saat öncesinde yemek yemeği kesmesi lazim ama emerek uyuyan bebeklerde o biraz imkansız o yüzden ben 5/6 gibi çorba 8:30 da emerek uykuya geçme yapıyorum
Atak olayı da bizde tamamen oluyor cidden bakıyorum atak haftasına girmiş oluyor yaklaşırken de huzursuzluk olabiliyor
Ayy keşke benimki de sallayarak uyusaydiKızlar bebesini bi ayağında sallayan ben miyim acep
Yatırıyom uyumuyo nası öğreticem buna ben