2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Olurmu canim var 0 6 yas kres var. Ben kizimi istanbulda bir ara dusunmustuum vermeyi bakici bulamayinca ama vermedim tabi o ayri. Malatyada bile var kizim 4 yasinda krese giderken 13 aylikn bebek vardi kreste hemde 3 5 tane.

30 Mart’a göre bakacaksın KuZum atak icin
Canım dün dediğin gibi yaptım yatmasına iki saat kala yedirdim yatana kadar gak guk yaptı durdu az bir şeyde kustu yoğurt gaz yapıyor sanırım birde kabak vardı içinde az bir sey gece daha iyiydi artık kötünün iyisi bile iyi benim için:) atak olayına inanmıyorum ben tesekkur ederim yinede :)

Canım ek gıdadan kaynaklı olabilir mi bizdede aynı durum var sindirimsorunu olabilir doymuyor olabilir deneme yanılma derdini anlayacaksın

Canım ek gıdadan kaynaklı olabilir mi bizdede aynı durum var sindirimsorunu olabilir doymuyor olabilir deneme yanılma derdini anlayacaksın
Sindirim sorunu daha yakın geliyor çünkü dört gün önceki hali kalmadı şükür birde gizemin dediği gibi yapıcam yatmasına en az bir buçuk saat kala vericem ama bazı bebeklerde de karakter oluyor ben buna da inanıyorum sonra yavaş yavaş düzeliyor ya da anneyi yormayacak seviyeye geliyor belki de tam düzelmiyor
Sizin de inşallah düzene girer

Siveno 'yu bende merak ediyorum roxy biterse onu alicam galiba

Kızlar yaa doğumdan önce bebek arabası almıştım civilden şimdi hiç memnun değilim bebegim içinden kayiyo oturma yeri çok dar tentesi falan çok az oldugu icin güneş oluyo hemen içerisi..oglum rahat degil diye durmuyo ağlıyo disari cikmak resmen iskence benim icin..pek arastirmadan aldım 750ye şimdi de napcağimi şaşırdım yaa offff bebek arabası cidden çok çok önemliymiş onu anladım

Hazirmsozlik cekiyor olabilir
Atak gelişim atağı olduğu icin bilimsel bir bulgu kanıtlanmış bir şey KuZum hurafe degil doktorlar da bahsediyor mesela bizim doktorumuz en zor atağın 9. Ay atağı olduğu söyledi 6 ve 9
tabi yine de sen bilirsin inanıp inanmamak sana kalmış :)

Yoğurtun laktozu etkiliyor olabilir laktoz toleransı olabilir mesela bende var sut yoğurt ayran içtiğimde midem agrir ki mide ağrıyana sut içirirler bende tam tersi midem siser rahatsız olurum sen laktozsuz sütle dene eger yoğurtsn devam ederse
Bir de bunlar olurken regli miydin
Ben regliyken şutum azalıyor ve heo İpek 1 saate tas catlasa 2 saate bir uyanıyor hatta bazen regliden 3 gun önce başlıyor değilim bitiyor 3 gun devam ediyor oyle bitiyor

Siveno 'yu bende merak ediyorum roxy biterse onu alicam galiba
Daha denemedim ama güzele benziyor en azından ecl sertifikalı ve vegan roxy inanılmaz renk attiriyor kırmızılar soldu omo almisti ablam biz hastanedeyken tüm lekeleri inanılmaz çıkarıyor fakat içerisinde acayip kimyasal var
MuhEndisin oğlu bebek bezleri de inceledi valla prima da en rezaletiymiş sleepy alırım diyordum oda kimyasalı çokmuş şimdi kara kara düşünüyorum hangi bezi kullansam diye

Olurmu canim var 0 6 yas kres var. Ben kizimi istanbulda bir ara dusunmustuum vermeyi bakici bulamayinca ama vermedim tabi o ayri. Malatyada bile var kizim 4 yasinda krese giderken 13 aylikn bebek vardi kreste hemde 3 5 tane.
Ciddimi. Alaşehirde ozamanlar yoktu. Denizliye bakayım. Bir yaştan sonra 2-3 saat veririm belki

Evet yaa bende bez konusunu düşünüyorum hepsi zararlı kimyasallar içeriyor.. bide 3 paket prima var evde daha..diğer bezler de pişik yapar diye korkuyorum

Canım laktoz intoleransı vardı ama üni hastanesine gittim gastro bölümüne gitmeden önce de diyet yaptım hatta ciddi anlamda iki kez hemde ilkinde zaten çok küçüktü fayda gördüm ama ikincide fayda görmedim gastro Dr da bana anlattı güzelce ve diyeti bozdurdu bir sıkıntı da olmadı ek gıdada da yoğurtta olmadı hatta ilk günlerde üç saat bile uyuyordu ama kabak havuç dokunmuş olabilir daha doğrusu alışma sürecinde olabilir diye bakıyorum dra gidince soracağım :)

cnm bende omo aldim deniycem ek gidaya gectik bodyleri meyva yemek lekesi oldu, baby&me leke cikarici almistim hem uzerlerine sıktim hem makineye koydum cikarmamus lekeleri napiyim cope mi gitsin kiyafetler ilk omoyla yikayim sonra bi sefer de baby&me ile bidaha yikayim diyorum

bezde de goon premium iyi diyordu. belki onu denerim bende.

Sleppy aklanmış artio sleppy alırım prima dan iyice sogudum
Omo bebek cok iyi çıkarıyor cidden ama kimyasal çok dedigin gibi arkasına doğal olanla yıkayabiliriz
Zaten leke çıkarıcılarda da kimyasal var ama leke çıkmayınca da kötü kıyafet kalmıyor artık yemek yeme kıyafetleri ayrı lekeleri kalanları giydiriyorum yiyeceği zaman

Ya kızlar benim kız arada emekleme pozisyonuna gelip omuzlarını sağa sola sallayıp oyun yapıyordu. Şimdide bazen yatarken galiba uyku geldiğinde kafasını sallıyor. 2 kere rastladım. Eşimde 1 defa görmüş. Ay o kafa sallama normal mi yaaa korktum cidden

Nasıl sallıyor hacı yatmaz gibi ileri geri mi İpek’te takmis durumda zikir ceker gibi kendini sallıyor

Nasıl sallıyor hacı yatmaz gibi ileri geri mi İpek’te takmis durumda zikir ceker gibi kendini sallıyor
Zikir çeker gibi sallıyor. Niye böyle yapıyorlar acaba. Arkadaşın oğlunu gördüm geçen 10 aylık. O da sallıyor. Önce şaşırdım noluyor kız dedim. Sonra ark.ın oğlunda da görünce heralde bebeklere özgü bir durum dedim

Aynen biz dalga geciyoruz hatta zikir cekiyor diye bizim ark bebeleri de yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…