- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 39
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.201
Haklısın arkadaşım. Bebiş uyudukça dinlen bari. Bizde sabah okula gidiyoruz beraber. Sağolsun orada arkadaşlar dinlendiriyor. Öğlen geliyoruz. Hanımefendinin karnını doyur duşunu aldır. Kendi karnımızı doyur evi topla yarın ki kıyafetleri hazırla derken akşm oluyor. Ağzım açık yatıyorum. Gecede maratona devam. Arada emip uyuyor hanımefendi.Yorgunluktan oluyorumm
Imdat diye bagiriyorumm yetisebilecek kimse yok
Oglen uyumuyoo bu cocukk.yatiriyorum 15dak max yarim saat.mutfaga kosup hizli hizli biseyler yapmaya calisiyorum.iyice hareketlendi tekte birakamiyorum artik.ev darmaduman.aksam gece uykusundan sonra biseyler yapayim diyorummm yokk olmuyo.aksamm pert durumda yatiyorum..Haklısın arkadaşım. Bebiş uyudukça dinlen bari. Bizde sabah okula gidiyoruz beraber. Sağolsun orada arkadaşlar dinlendiriyor. Öğlen geliyoruz. Hanımefendinin karnını doyur duşunu aldır. Kendi karnımızı doyur evi topla yarın ki kıyafetleri hazırla derken akşm oluyor. Ağzım açık yatıyorum. Gecede maratona devam. Arada emip uyuyor hanımefendi.
Karnını daha çok doyursan. Meyve yedirsen.. belki bişeyler yemek istiyordur cnm. O yüzde gündüz uyumuyor olabilirOglen uyumuyoo bu cocukk.yatiriyorum 15dak max yarim saat.mutfaga kosup hizli hizli biseyler yapmaya calisiyorum.iyice hareketlendi tekte birakamiyorum artik.ev darmaduman.aksam gece uykusundan sonra biseyler yapayim diyorummm yokk olmuyo.aksamm pert durumda yatiyorum..
Ben de aynı durumdayim canım. Çocuk çılgınlar gibi keşif peşinde o kadar heyecanlı ki uyumak sanki zaman kaybı onun için. Bazen diyorum uyku ilacı katacagim mamalarina o da dinlensin biraz ben de.. Yorgunluktan bayilacam da zaman bulamıyorumOglen uyumuyoo bu cocukk.yatiriyorum 15dak max yarim saat.mutfaga kosup hizli hizli biseyler yapmaya calisiyorum.iyice hareketlendi tekte birakamiyorum artik.ev darmaduman.aksam gece uykusundan sonra biseyler yapayim diyorummm yokk olmuyo.aksamm pert durumda yatiyorum..
Yok canim inan acliktan degil.gece uyumasa anlarim derim acliktan.ama gun icinde karnini doyurdugumdan eminim.ama yine de uyku yok.Karnını daha çok doyursan. Meyve yedirsen.. belki bişeyler yemek istiyordur cnm. O yüzde gündüz uyumuyor olabilir
Ortam nasıl? Sakin ve loş yapmaya çalışıyorum ben. Memede de mi uyumuyorYok canim inan acliktan degil.gece uyumasa anlarim derim acliktan.ama gun icinde karnini doyurdugumdan eminim.ama yine de uyku yok.
Kesif ki ne kesiff.destekli oturamiyor ama bi yerlere tutunup kalkiyor.dusecek diye gun boyu arkasindayim.oyuncaklarla oynamasi 5dak..ama banyodaki camasir sepetine.mutfaktaki sebil cop kovasi patates sogan kovasina takmis durumda...Ben de aynı durumdayim canım. Çocuk çılgınlar gibi keşif peşinde o kadar heyecanlı ki uyumak sanki zaman kaybı onun için. Bazen diyorum uyku ilacı katacagim mamalarina o da dinlensin biraz ben de.. Yorgunluktan bayilacam da zaman bulamıyorum
.abimiz evde ama gurultu yapmaz.sessiz sakinn..Ortam nasıl? Sakin ve loş yapmaya çalışıyorum ben. Memede de mi uyumuyor
Kızlar belki bu aksam haberlerde denk gelen olmustur. Etrafta cok yaygin virüsler varmis ve korunmanin en iyi yolu bagisikligi guclendirecek gıdalar. Keciboynuzu tüketin diyor uzmanlar. Bebelere verelim. Ben ununu da siparis ettim bugün
Cnm kanguruda dururmu belki seninle yemek falan yapiyom diye oyalanir belki olmazmiOglen uyumuyoo bu cocukk.yatiriyorum 15dak max yarim saat.mutfaga kosup hizli hizli biseyler yapmaya calisiyorum.iyice hareketlendi tekte birakamiyorum artik.ev darmaduman.aksam gece uykusundan sonra biseyler yapayim diyorummm yokk olmuyo.aksamm pert durumda yatiyorum..
Hmm... Bilemedim canım, dönemseldir inşallah, benimki memede uyuyor ama toksa hafif ritmik sallıyorum ayağımda, o zaman da uyuyo. Ama bu öğlen uyumadı. Ne oldu ikindi gibi uyudu, uyku saati kaydı şimdi. Belli olmuyor bu sıpalara, keyif onların çile bizim .. Kolaylıklar diliyorum sana, inşallah uyur tez zamanda.abimiz evde ama gurultu yapmaz.sessiz sakinn..
Ben de meme yok.mama iciyo-du.biraktii..ek gida aliyo.ama karni ac degil.biz ek gidaya 4aylliken gecenlerdeniz.
Oyy, geçmişler ola.. Hadi ya, o kadar sık mı. Hem diyet yapmak gerekiyo hem de yapmamak di mi... Yaman çelişkiler ve biz, yuvarlanıp gidiyoruz :)İmdat diyorum artik biktim ben bu salginlardan alerji diyetinden dolayi vucut direncim iyice dustu zaten problemli olan bagirsak duzenim en basit seyde bozuluyor istisnasiz en gec 3 haftada bir serum igne Acil de ne varsa bi alip geliyorum. Doktora gidicem niyeti ediyorum gidemeden hoop bidaha hastalaniyorum. Dun gene hastanelik oldum bu sefer gripte eklendi ustune kisin kar yagmazsa yazın aynennboyke kiriliriz iste. Deneyim bakalim bende keciboynuzunu inaallah ise yarar
Cnm kanguruda dururmu belki seninle yemek falan yapiyom diye oyalanir belki olmazmi
Kesif ki ne kesiff.destekli oturamiyor ama bi yerlere tutunup kalkiyor.dusecek diye gun boyu arkasindayim.oyuncaklarla oynamasi 5dak..ama banyodaki camasir sepetine.mutfaktaki sebil cop kovasi patates sogan kovasina takmis durumda...
Ama dayanacak gucum kalmiyo artik.aksam koca geldii.iceriye girmeden kucagina biraktim dedim al gezdir.kapiyi suratlarina kapattim..
Lavanta yagi uyku veriyomus guya..ama uyardilar bak bi kac damla diye.gittim damlattim 3damla bekliyorum bekliyorum yok.6damla yaptim yokk.
Nerdeyse pamuga dokupp burnuna dayiyacaktimm.dedim belki bayilirr.
Kanguruda 5dak canim.inmek istiyo hemen..İmdat diyorum artik biktim ben bu salginlardan alerji diyetinden dolayi vucut direncim iyice dustu zaten problemli olan bagirsak duzenim en basit seyde bozuluyor istisnasiz en gec 3 haftada bir serum igne Acil de ne varsa bi alip geliyorum. Doktora gidicem niyeti ediyorum gidemeden hoop bidaha hastalaniyorum. Dun gene hastanelik oldum bu sefer gripte eklendi ustune kisin kar yagmazsa yazın aynennboyke kiriliriz iste. Deneyim bakalim bende keciboynuzunu inaallah ise yarar
Cnm kanguruda dururmu belki seninle yemek falan yapiyom diye oyalanir belki olmazmi
Eğer az yiyorsan kilo veremezsin, doğru şeyi yersen çok da yesen verebilirsin. Mantık bubi de az az sık sık değil tam öğünde yemek lazım. Çünkü sık yiyince leptin hormonunu salgılatmıyosun, kilo verdiren hormon o. En az 4 saat olmalı iki öğün arası ki yakabilelim yağları
Ben de aynı durumdayim canım. Çocuk çılgınlar gibi keşif peşinde o kadar heyecanlı ki uyumak sanki zaman kaybı onun için. Bazen diyorum uyku ilacı katacagim mamalarina o da dinlensin biraz ben de.. Yorgunluktan bayilacam da zaman bulamıyorum
Canım arada benimkide cıvık kaka yaptı. Ama bazende katıydı. Gün içinde hem cıvık hem katı yaptı. Üstelik 4 kere yaptı bugün. Ama muz aldırdım eşime. Kakası cıvıksa muz yediriyorum. Hemen toparlıyor.bizimde kizlar mete ishal sanirim bugun 3 kere cıvık kaka yapti. insallah normal ishaldir atlatırız hemen.
Kaan 18 aylık olduğunda 2 elektrikli soba mutfak robotu fön makinesi dahil bilimum küçük ev aletleri vefat etmişti. Dayanamadılar kaana. Azcık mutfak ta iş yapayım diye kaçtığımda bi bakmışım tv yi kablosundan çekip köpek gezdirir gibi evi gezdiriyor olurdu. O çekmeceler 1-2 ay sonra kilit takılacak kızlar. Oğlanlar yamandır :)dimi cnm bizimde aynı oyuncaklar konu mankeni duruyor. bizimki de nerede olmayacak birsey var ona ulaşmaya calisiyor. bizimkinin de özel ilgi alanı terlikler, kablolar, elektronik aletler.
dedigin gibi bende aksam uykusundan sonra birseyler yapayim diyorum pertim çıktığı icin yataga zor atiyorum kendimi. süper-woman olmak lazim bu bebislere sanirim.