- 22 Kasım 2022
- 992
- 965
- 33
Ben de sürekli düşünüyorum iyi mi kalbi atıyor mu güzel güzel diye. her hafta kontrole gitmek istiyorum yaÖdüm patladı ya 2 gündür ağrım var kontrol de cumartesi. O güne kadar delirmez isemmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sürekli düşünüyorum iyi mi kalbi atıyor mu güzel güzel diye. her hafta kontrole gitmek istiyorum yaÖdüm patladı ya 2 gündür ağrım var kontrol de cumartesi. O güne kadar delirmez isemmm![]()
Esim diyor ki sen istiyosun seni gunluk yatirsinlar monitore baglasinlar bir 20 dk dinle kalbini ekrandan bebegi izleBen de sürekli düşünüyorum iyi mi kalbi atıyor mu güzel güzel diye. her hafta kontrole gitmek istiyorum ya![]()
çok haklısın canım ama herkesin uzun sürecek bu belirtileri diye bir kural yok öyle düşün. Bence sen 2. trimesterde toparlayacaksın. Bana annem geldi yeniden çünkü 12. hafta bitene kadar kalkmam yasak gündüz eşim okula gittiğinde yanlız kalmamam için destek kuvvet geldiAh bir gecse su zor zamanlarimizdun arkadas 6 aylik hala yemek yapamiyorum oguruyorum prilamla duruyorum diyince moralim bozuldu ya. Ev icinde organik olarak bolusulen sorumluluklar bir anda komple eslere kaldi filan ya bu durum beni hem uzuyor hem de kendimi bir engelim var gibi hissettiriyor
![]()
Ayyy sık ultrasonun zararsız olduğunu biri söylese bana hiç durmadan gezicem doktorları böyle panik atak olmaktan iyidir djjddjBen de sürekli düşünüyorum iyi mi kalbi atıyor mu güzel güzel diye. her hafta kontrole gitmek istiyorum ya![]()
9 ay bu şekilde yaşarım valla hiçte sıkılmam. Şu bebo bi doğsun o kadar çok sevip sarmalıcam ki bugünlerin acısını çıkarırcasınaEsim diyor ki sen istiyosun seni gunluk yatirsinlar monitore baglasinlar bir 20 dk dinle kalbini ekrandan bebegi izle
Dedim harika bi fikir keske bunun icin de bir paket olsa meselasiyirdik
aman yok acelen yoksa gitme bence de otur totonun üstüne :)bi bahane bulup gitmeyi bende cok düşündüm ama eşimi panikletmek istemediğim için oturdum totomun üstüne
Benimde öyle oluyor ya iki gündür hamile değilmişim gibi ama iki gün önce sol kasığımda dolgunluk seğirme falan oluyordu.Demekki normalmiş ağrılar gelip gidiyor içim rahatladı sen öyle diyince.Benim belirtilerim sürekli gidip geliyor. Bugün çok kötüyüm hem belim ağrıyor hem şiddetli midem bulanıyor. Ama iki gün önce sanki hamile bile değildim yani. Bi an önce cuma olsa da görsem artık
iyi de zaten daha çok yeni neden bukadar olumsuz konuştu memnun kalmadıysan başka doktora git istersenGünaydın arkadaşlar Sımdı kontrolden geldım ufak bı kese gözüktü dedı doktor ama sınır oldum doktora hıcbır açıklama yapmadı ulstoraon kagıdından anlayan varmı cok moral bozucu konusuyo herseferınde değerlerin yavas yükselmıs falan dedı her hafta kontrol edıcez falan dedı
ben geçen cuma gittiğimde 9+1 di normalde ama ultrasonda 9+5 göründü o bence ölçtükleri anda bebek hareket ediyorsa geriniyorsa falan ona göre değişiyor olabilir ya ilerleyen haftalarda eşitleniyor çünkü genelde. Bende de biraz ileri çıkabilir. Evet hareketleri görülebilir :)hareket ettiği görünüyormuş o haftada. benim de ultrasonda iki gün önden gittiği için 10+1 görünecek yine. hala öyleyse tabi. merakla bekliyorumm
Evet evet ben bu duruma alıştım artık ağrıların belirtilerin olmadığı gün rahat ediyorum kafaya takmıyorum.Benimde öyle oluyor ya iki gündür hamile değilmişim gibi ama iki gün önce sol kasığımda dolgunluk seğirme falan oluyordu.Demekki normalmiş ağrılar gelip gidiyor içim rahatladı sen öyle diyince.
keşke bunu yapsalar eve gelip bakma hizmetleri olsa mesela :) ben de en son bu talep etmiştim evrendenEsim diyor ki sen istiyosun seni gunluk yatirsinlar monitore baglasinlar bir 20 dk dinle kalbini ekrandan bebegi izle
Maşallah seninki büyümüş. Artık 13 14 üncü haftalara gelelim acilenben cuma tam 10+1 oluyorumbiraz daha şeklini şemalini görürürüz artık
ayyy inşallah o haftalar benim rahat nefes alabileceğim zamanlar olacakMaşallah seninki büyümüş. Artık 13 14 üncü haftalara gelelim acilen![]()
Özele gıttım bide sinir oldum yA en son dün degerım 5339 du hem vajınal hem karından gördü ufak bı kese var dedı degerlerın yavas artmıs dedı yanı bı doktor ınsana boyle moral bozucu konuşması carsamba günü devlet hastanesine randevu almıştım önceden gıtsemmı acaba haftaya mı gıtsem Kac haftalık olabılır onuda soylemedı kese bırınde 8.8 mm dıgerınde 7.9 mm yazıyor Kac haftalıktır acabaiyi de zaten daha çok yeni neden bukadar olumsuz konuştu memnun kalmadıysan başka doktora git istersen
Oh yine annene kavustun rahatla biraz guvende hissetçok haklısın canım ama herkesin uzun sürecek bu belirtileri diye bir kural yok öyle düşün. Bence sen 2. trimesterde toparlayacaksın. Bana annem geldi yeniden çünkü 12. hafta bitene kadar kalkmam yasak gündüz eşim okula gittiğinde yanlız kalmamam için destek kuvvet geldiyoksa eşler de çok yoruluyor bu süreçte akılları hep bizde kalıyor. Ama bu da böyle bir süreç demekki ne yapalım
![]()
Esim diyor ki sen istiyosun seni gunluk yatirsinlar monitore baglasinlar bir 20 dk dinle kalbini ekrandan bebegi izle
Bende eşime bak böyle bişey varmış dedim bunu gösterdim, aldın demi diyorkeşke bunu yapsalar eve gelip bakma hizmetleri olsa mesela :) ben de en son bu talep etmiştim evrenden![]()
Ya da ev tipi kamera gibi telefondan iceriyi izlesek mesela ahahahaha ay cok iyi fikir girisimcilere sesleniyorum9 ay bu şekilde yaşarım valla hiçte sıkılmam. Şu bebo bi doğsun o kadar çok sevip sarmalıcam ki bugünlerin acısını çıkarırcasınaaçıp açıp totosunu dişlicem haahhahaha
Esimin beni doktora ispiyonlamayacagini bilsem alirim ahdjdjdjd. Bununla ilgili vi yazi okudum, anca 6.aydan sonra bebegin kalbini isitecek hassasiyetteymis. Su an mesela tutsak kendi kalp atisimizi duyarmisiz ahahahaha of.Bende eşime bak böyle bişey varmış dedim bunu gösterdim, aldın demi diyorHayır almadım ama her an alabilirim dedim
![]()
Ah ah su teknoloji az daha ileri olsaydi biz cok daha rahat ederdik dekeşke bunu yapsalar eve gelip bakma hizmetleri olsa mesela :) ben de en son bu talep etmiştim evrenden![]()
kanka bel ağrısı var mı sendeEsimin beni doktora ispiyonlamayacagini bilsem alirim ahdjdjdjd. Bununla ilgili vi yazi okudum, anca 6.aydan sonra bebegin kalbini isitecek hassasiyetteymis. Su an mesela tutsak kendi kalp atisimizi duyarmisiz ahahahaha of.