- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.221
Kızlar selam
Bebeğim gece uyurken çok terliyor sırtı özellikle sizlerdede oluyormu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sağlam kilo verme işi emzirme bitince aslında. Tabi yicen, emziriyosun. Yazdığım normal insanlar için, biz normal değiliz artık :) bi de geçen sağlık ocağında geçen sene şişman olan hemşire dal gibiydi, nasıl oldu dedim, emzirme bitince oldu dedi. Yani bana da umut olduYediğim zaten zeytin ekmek. Emzirirken nerde 4 saat dayanmak bayılır kalırım
Oda kaç derece canım? Uyurken terleyebiliyorlar tabi, ama temmuz ve ağustos ayında oluyordu bizim. Şimdi yokKızlar selam
İnşallah canım, geçmiş olsun meteye.bizimde kizlar mete ishal sanirim bugun 3 kere cıvık kaka yapti. insallah normal ishaldir atlatırız hemen.
Hiç bakmadım odaya canım daha çok serinlemedi bizim ev yarın bir ölçeyimOda kaç derece canım? Uyurken terleyebiliyorlar tabi, ama temmuz ve ağustos ayında oluyordu bizim. Şimdi yok
Çok geçmiş olsun canım, ancak okuyorum Şimdi nasıl durumu? Allahım şifa versin
Cokkk gecmis olsun. Simdi durumu iyimi
Oyy, geçmişler ola.. Hadi ya, o kadar sık mı. Hem diyet yapmak gerekiyo hem de yapmamak di mi... Yaman çelişkiler ve biz, yuvarlanıp gidiyoruz :)
Hmm Allah yardimcin olsun cnm benim kizim cok sukur kanguruda duruyor evi falan oyle supuruyorum. Supururken bakiyor kafayo cevirip biraz belim meim agriyorda baskada heryeri yaladigi icin carem yok durmuyor supururkenKanguruda 5dak canim.inmek istiyo hemen..
canım yürütece neden koymuyorsunuz ?Kanguruda 5dak canim.inmek istiyo hemen..
Cok gecmis olsun canimİmdat diyorum artik biktim ben bu salginlardan alerji diyetinden dolayi vucut direncim iyice dustu zaten problemli olan bagirsak duzenim en basit seyde bozuluyor istisnasiz en gec 3 haftada bir serum igne Acil de ne varsa bi alip geliyorum. Doktora gidicem niyeti ediyorum gidemeden hoop bidaha hastalaniyorum. Dun gene hastanelik oldum bu sefer gripte eklendi ustune kisin kar yagmazsa yazın aynennboyke kiriliriz iste. Deneyim bakalim bende keciboynuzunu inaallah ise yarar
Cnm kanguruda dururmu belki seninle yemek falan yapiyom diye oyalanir belki olmazmi
Sayısına bak kuzum pirinç lapası ya da pirinçli hip kasıl maması verebilirsin muz şeftali bunlar İpek’e yaramıştıbizimde kizlar mete ishal sanirim bugun 3 kere cıvık kaka yapti. insallah normal ishaldir atlatırız hemen.
Basınız sagolsun mekanı cennet olsunKızlar selam, uzun zamandır takip edemiyorum 50/gün önce kayınpederim vefat etti, o zamandan beri her şey karmakarışık... Ek gıda olayını rutine sokamadım bir türlü. Çoğu zaman biberon maması ya da sütlü pirinçli kaşık mamasıyla geçiştiriyorum. O da verirsem günde 1 kez. Sizde durumlar nasıl? Şöyle bir mama yapıyorum şu çorbayı mutlaka dene diyeceğiniz pratik tarifleriniz var mı
Koyuyorum canim.problemim uyumamasi.uyumayinca basindan ayrilamiyorum.bu sefer dinlenemiyorum.canım yürütece neden koymuyorsunuz ?
Yok canim gecmedi henuz. Ciglik atmak sureti ile agliyor surekli dokuntulerden dolayi diye dusunuyorum.Sağolun kızlar
Enes iyi çok şükür. Ateşi çıkmıyor artık antibiyotiğe devam ediyoruz 3 günümüz kaldı.
nemesis efsunun da düşmüş ateşi çok sevindim canım döküntüler geçti mi
canım süt kaynarken içine limon tuzu at kaynarken karıştır hemen pütür pütür oluyor peynirimsi max 5 dakkada tamam o iş.sonra süzülmesi için süzgeçe koy alt suyunu atma sakın çorbalara kat kalsiyum deposu bu kadarKızlar ben bu lor yapma işini beceremedim galiba olmadı ya :) yapan bir arkadaş anlatabilir mi acaba :)
Efsunun favori 2lisini vereyim hemen.Kızlar selam, uzun zamandır takip edemiyorum 50/gün önce kayınpederim vefat etti, o zamandan beri her şey karmakarışık... Ek gıda olayını rutine sokamadım bir türlü. Çoğu zaman biberon maması ya da sütlü pirinçli kaşık mamasıyla geçiştiriyorum. O da verirsem günde 1 kez. Sizde durumlar nasıl? Şöyle bir mama yapıyorum şu çorbayı mutlaka dene diyeceğiniz pratik tarifleriniz var mı
Canım çok üzüldüm evlendiğimiz sene bizde yaşadık ama sorun kıskançlık değildi ben laporoskopi oldum hamilelik için eşim hastaneye gelmedi hiç ona dellenmiştim.çok büyük tartışmıştık aileler girdi araya özür diledi barıştırdılar 1 yıl sonra hamile kaldım iyikide ayrılmamışız diyorum şimdi çok seviyorum çünkü keşke aileler ikna etmeye çalışsalardı.Canım çok sıkkın kızlar ya erkek kardeşim boşanıyor. Daha 28 yaşında. 2 senedir ayrılar zaten. Bugün ilk mahkeme. Evlendiler 6 ay bile aynı evde kalmadılar. Üstelik hemen bebişleri oldu. Hamileyken baba evine gitti. Kardeşime çocuğunu doğumda bile göstermek istemediler. Bebişi görebilmek için 9 ay bekledi. Oğluna ağlayarak sayfalarca mektup yazdı. Neyseki 9.ayda karar çıktı. 2 haftada 1 gördü. Boşanma sebebi ne derseniz çok komik ama kıskançlık... kardeşim için "günde yarım saat -1 saat dışarı gönderiyorum. Neyine yetmiyor diyordu.. "varın gerisini siz düşünün. Tabi ki kimse %100 haklı veya haksız değildir.
Sen sağlıklı yavrun sağlıklı olsun da.. Var zayıf ol, anladım canım..alerji baya sıkıntılı bi süreç, Allah yardımcınız olsun ❤Malesef cnm biktim resmen bu durumdan su an 54 kiloyum 59,5 tum hamile oldugumda 13 kilo aldim 40 imda emzirecem sitresindrn 4 kilom kalmisti. Sonra o 4 kilo durdu taki 2,5 aylikken birden alerji diyetine baslayana kadar ibre oyle hizli indiki inanamazsin. Bilegimi kiziminkiyle kiyasliyorum nerdeyse ayni benim kizda biraz tombik. Yanyana gelince kafasi benden buyuk duruyo Ramazandan beride surekli acilligim iste. Kilo verirkende dikkatli olmak gerek yani emzirirken zaten butun hastaliklara acik oluyoruz. Ben bu diyeti yapmadan once hamurisini cok yemezdim tatli cok yemezdim ondan guzel kilo vermistim. Simdi hamurisine abanmama ragmen kilo alamiyorum.
Hmm Allah yardimcin olsun cnm benim kizim cok sukur kanguruda duruyor evi falan oyle supuruyorum. Supururken bakiyor kafayo cevirip biraz belim meim agriyorda baskada heryeri yaladigi icin carem yok durmuyor supururken