2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yediğim zaten zeytin ekmek. Emzirirken nerde 4 saat dayanmak bayılır kalırım
Valla sağlam kilo verme işi emzirme bitince aslında. Tabi yicen, emziriyosun. Yazdığım normal insanlar için, biz normal değiliz artık :) bi de geçen sağlık ocağında geçen sene şişman olan hemşire dal gibiydi, nasıl oldu dedim, emzirme bitince oldu dedi. Yani bana da umut oldu

Kızlar selam, uzun zamandır takip edemiyorum 50/gün önce kayınpederim vefat etti, o zamandan beri her şey karmakarışık... Ek gıda olayını rutine sokamadım bir türlü. Çoğu zaman biberon maması ya da sütlü pirinçli kaşık mamasıyla geçiştiriyorum. O da verirsem günde 1 kez. Sizde durumlar nasıl? Şöyle bir mama yapıyorum şu çorbayı mutlaka dene diyeceğiniz pratik tarifleriniz var mı

Çok geçmiş olsun canım, ancak okuyorum Şimdi nasıl durumu? Allahım şifa versin

Cokkk gecmis olsun. Simdi durumu iyimi

Selam kızlar, herkes yorgun savaşçı modunda sanırım :)

katreinur dan haber var mı? Enes nasılmış?

Sağolun kızlar
Enes iyi çok şükür. Ateşi çıkmıyor artık antibiyotiğe devam ediyoruz 3 günümüz kaldı.

nemesis efsunun da düşmüş ateşi çok sevindim canım döküntüler geçti mi

Oyy, geçmişler ola.. Hadi ya, o kadar sık mı. Hem diyet yapmak gerekiyo hem de yapmamak di mi... Yaman çelişkiler ve biz, yuvarlanıp gidiyoruz :)

Malesef cnm biktim resmen bu durumdan su an 54 kiloyum 59,5 tum hamile oldugumda 13 kilo aldim 40 imda emzirecem sitresindrn 4 kilom kalmisti. Sonra o 4 kilo durdu taki 2,5 aylikken birden alerji diyetine baslayana kadar ibre oyle hizli indiki inanamazsin. Bilegimi kiziminkiyle kiyasliyorum nerdeyse ayni benim kizda biraz tombik. Yanyana gelince kafasi benden buyuk duruyo Ramazandan beride surekli acilligim iste. Kilo verirkende dikkatli olmak gerek yani emzirirken zaten butun hastaliklara acik oluyoruz. Ben bu diyeti yapmadan once hamurisini cok yemezdim tatli cok yemezdim ondan guzel kilo vermistim. Simdi hamurisine abanmama ragmen kilo alamiyorum.

Kanguruda 5dak canim.inmek istiyo hemen..
Hmm Allah yardimcin olsun cnm benim kizim cok sukur kanguruda duruyor evi falan oyle supuruyorum. Supururken bakiyor kafayo cevirip biraz belim meim agriyorda baskada heryeri yaladigi icin carem yok durmuyor supururken

Cok gecmis olsun canim

bizimde kizlar mete ishal sanirim bugun 3 kere cıvık kaka yapti. insallah normal ishaldir atlatırız hemen.
Sayısına bak kuzum pirinç lapası ya da pirinçli hip kasıl maması verebilirsin muz şeftali bunlar İpek’e yaramıştı
Geçmiş olsun

Basınız sagolsun mekanı cennet olsun

Kızlar ben bu lor yapma işini beceremedim galiba olmadı ya :) yapan bir arkadaş anlatabilir mi acaba :)
canım süt kaynarken içine limon tuzu at kaynarken karıştır hemen pütür pütür oluyor peynirimsi max 5 dakkada tamam o iş.sonra süzülmesi için süzgeçe koy alt suyunu atma sakın çorbalara kat kalsiyum deposu bu kadar

Canım çok sıkkın kızlar ya erkek kardeşim boşanıyor. Daha 28 yaşında. 2 senedir ayrılar zaten. Bugün ilk mahkeme. Evlendiler 6 ay bile aynı evde kalmadılar. Üstelik hemen bebişleri oldu. Hamileyken baba evine gitti. Kardeşime çocuğunu doğumda bile göstermek istemediler. Bebişi görebilmek için 9 ay bekledi. Oğluna ağlayarak sayfalarca mektup yazdı. Neyseki 9.ayda karar çıktı. 2 haftada 1 gördü. Boşanma sebebi ne derseniz çok komik ama kıskançlık... kardeşim için "günde yarım saat -1 saat dışarı gönderiyorum. Neyine yetmiyor diyordu.. "varın gerisini siz düşünün. Tabi ki kimse %100 haklı veya haksız değildir.

Efsunun favori 2lisini vereyim hemen.
1 cay kasigi tereyaginda 1 tatli kasigi unu kavuruyorum guzelce. Ustune kemik suyu. Kaynayinca 1 tatli kasigi sehriye. Sehriyeler pisene kadar kisik ateste pisir tamamdir.

2. Favorisi patates ve havucu kucuk kucuk dogra ama baya kucuk yemeklik sogan misali. Ustunu 2parmak gececek kadar suda hasla. Haslaninca kemik suyunu ilave et. Et suyu yerine tavuk suyuda olur henuz tavuk sulu yapamadim duzgun tavuk bulamadim. Bi ufak kasede 1 kasik yogurt 1 tatli kasik un biraz limon istege bagli 1 yumurta sarisini cirp. Corbanin suyundan azar azar koyarak kaseye yogurtlu karisimi isit. Sonrs hop hepsini karistir. Kaynayinca yine sehriye koyabilirsin. Efsun hastayken ben her gun yaptim bu corbayi iyi geldi ona. Sabah yumurta yemedigi icin koydum ben yumurta hastalik doneminde ama normalde koymuyorum. Bildigin terbiyeli tavuk suyu corba aslinda bu baska bi numarası yok. Senin sipa puturlu yemiyorsa biztt blenderdan cek. Efsun boylece yiyor.

Canım çok üzüldüm evlendiğimiz sene bizde yaşadık ama sorun kıskançlık değildi ben laporoskopi oldum hamilelik için eşim hastaneye gelmedi hiç ona dellenmiştim.çok büyük tartışmıştık aileler girdi araya özür diledi barıştırdılar 1 yıl sonra hamile kaldım iyikide ayrılmamışız diyorum şimdi çok seviyorum çünkü keşke aileler ikna etmeye çalışsalardı.

Sen sağlıklı yavrun sağlıklı olsun da.. Var zayıf ol, anladım canım..alerji baya sıkıntılı bi süreç, Allah yardımcınız olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…