Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Ben 5+0 gittiğimde kese 15 mm idi. Sonraki hafta 6+0da 23 mm olmuştu, bebeği de görmüştük. Bunlara bakarken gebelik sağlıklı mı diye progesteron takibi de yapıyordu. Bide geç döllenme değil reglim biter bitmez yumurtluyorum ben bu önemli bi faktör. Herkeste farklı ölçüler çıkabiliyor o haftada
Dogru gervekren rahatladım eve nasıl geldım bılmıyorum doktorun yüzünden sagolun

Güzel düşünmeye calisiyorum ama bazen belirtileri kayboluyor yani başından beri çok belirtim olmadı aşırı kusmak gibi . 2,3 kez çok tiksimti ile olmuştur . Biraz tedirgin ediyor bu belirti mevzusu gece nasıl uyucam bakalım 😣
Bu belirtilerin belli bi dinamiği yok ya herkesin çok farklı belirtileri oluyor ya da hiç olmuyor. Ama baktığında herkes bi şekilde 9-10 haftalara geldi ve bebekleri sağlıklı. Bence gümbür gümbür duyacaksın

Güzel düşünmeye calisiyorum ama bazen belirtileri kayboluyor yani başından beri çok belirtim olmadı aşırı kusmak gibi . 2,3 kez çok tiksimti ile olmuştur . Biraz tedirgin ediyor bu belirti mevzusu gece nasıl uyucam bakalım 😣
Belirtilere çok takılma canım aşırı kusmak herkeste olan birşey değil zaten . Hiç belirtin olmayabilir bile. Her bünye kendine özel. Sevdiklerinle görüş, arkadaşların varsa dışarı çık. Kendi kendinle kalmamaya çalış. Sevdiğin şeyleri yap vakit geçsin. Zaten inşallah yarın buraya güzel şeyler yazacağına inanıyorum. Dualarım seninle

Kızlar merhabaa :)
Ben geçen hafta 9 haftalıkken dayanamadım gittim başka doktora 1 ayı bekleyemedim. Tam günüyle uyumluydu bebişimm bir sonraki kontrolüm 11.haftada önce ikili tarama testi yaptırayım duruma göre fetal dna yaptırırım diye düşünüyorum, doktorum önerdiği firmalar için broşürde verdi araştıracağım bakalım. Siz nasıl ilerleyeceksiniz?

Dogru gervekren rahatladım eve nasıl geldım bılmıyorum doktorun yüzünden sagolun
Bazı doktorlar hamileliğin daha en başından insanı sinir stres sahibi yapıyor. O yüzden onca doktor gezdim en pozitif olanında devam ediyorum :D profmuş doçentmiş umrumda değil ya uzman doktor olsun, güleryüzlü ve pozitif olsun canımı yesin

Kızlar merhabaa :)
Ben geçen hafta 9 haftalıkken dayanamadım gittim başka doktora 1 ayı bekleyemedim. Tam günüyle uyumluydu bebişimm bir sonraki kontrolüm 11.haftada önce ikili tarama testi yaptırayım duruma göre fetal dna yaptırırım diye düşünüyorum, doktorum önerdiği firmalar için broşürde verdi araştıracağım bakalım. Siz nasıl ilerleyeceksiniz?
benim cuma günü 10. hafta kontrolüm var bakalım fetal dna için konuşacağız merakla bekliyorum

kızlar kız senesi erkeğe geçiş yaptı galiba Ekim anneleri cinsiyeti öğreniyor çoğunluk erkek 🙈😂
Bende ekim annesiyim henüz cinsiyet öğrenemedim, biri kız biri erkektir inşaALLAH 🥰 etrafımdaki insanlar ikisi erkek diye tahmin ediyolar 🙄 abooo iki yamyamla ne yaparım birde koca var ahaha 3 testostoronlu bi arada iliğimi kuruturlar valla 🤣🤣🙄🙄🙄

Ay beni de çağırmadı bu hafta ve 2 hafta bana çok uzun geldi ya paranoyak oldum. Şükür cumaya az kaldı ama zaman geçmiyor :D
Benım bugün tam 2 hafta olmuş, ayyy şok oldum, birazdan hazırlanıp aile hekimine gidicem😂🤭 şimdi aklıma geldi, çok tatlı bir doktorumuz var anneme diyormuş ki gelsin çok merak ediyorum onu🥰 gideyimde bi baksın bari. Kendi doktorumu da arayacagım birazdan, o da inşallah bu hafta bir güne sıkıştırırı beni.

Günaydınlar. 6+5 teyim henüz ve doktora gitmedim perşembe ilk randevum var. sizlerin heyecanını görünce ilk gebeliğim aklıma geliyor. 12 haftalık hamileyken bayram tatiline gidip bebeği merak edip endişelenip şehirdeki tek açık muayenesi olan doktoru bulup gitmiştim. çok yaşlı olan bu doktorun cihazı da çok eskiydi :) tüplü televizyon gibi bir ekrandan bebeği görmüştüm. sonrasında rahatlamak yerine çıkınca saatlerce ağlamıştım eski cihaz olduğundan bebeğe zarar verdiğini düşünüp kendimi yiyip bitirmiştim. valla hamilelik delilik. doktor kızmasın diye başka başka doktorlara giderdim ehvam yaptıkça. neyse doğurduktan sonra o hamilelik günleri çok özleniyor ama ben bu gebeliğimde de 9 ay hemen geçsin istiyorum. sonuç olarak o kadar tatlı bir şey çıkıyor ki allah o duyguyu tekrar nasip etsin bana da isteyenlere de aminn :)

Oh yine annene kavustun rahatla biraz guvende hisset😍 esin de dinlenir biraz ahsjdjd. Benim de bugun annemler gelecek hala temizlik icin birine duzenli baglanamadik resmen bulamiyoruz ya😔 esimin de isi cok tum gun kulaginda kulaklik bir yandan bana yetmeye calisiyor allahtan evden calisiyor diyorum. Ama haftasonu annemler yaklasik bir ayligina ist disina cikacaklar, simdiden stres oldum gidiyorlar diye😭 esime dedim olmadi topla cantayi biraz da seninkilere karsiya yatili gidelim annen baksin bana ajajajaj
hahaha çok mantıklı bir çözüm bulmuşsun. Sen de evden mi çalışıyorsun? Valla annem gelince resmen güven ve emniyet hissi yüklendi bana canım yaa yaşasın annelerimiz 😍😍

Özele gıttım bide sinir oldum yA en son dün degerım 5339 du hem vajınal hem karından gördü ufak bı kese var dedı degerlerın yavas artmıs dedı yanı bı doktor ınsana boyle moral bozucu konuşması carsamba günü devlet hastanesine randevu almıştım önceden gıtsemmı acaba haftaya mı gıtsem Kac haftalık olabılır onuda soylemedı kese bırınde 8.8 mm dıgerınde 7.9 mm yazıyor Kac haftalıktır acaba
ultrasın kağıdında haftası da yazıyor normalde canım

Günaydınlar. 6+5 teyim henüz ve doktora gitmedim perşembe ilk randevum var. sizlerin heyecanını görünce ilk gebeliğim aklıma geliyor. 12 haftalık hamileyken bayram tatiline gidip bebeği merak edip endişelenip şehirdeki tek açık muayenesi olan doktoru bulup gitmiştim. çok yaşlı olan bu doktorun cihazı da çok eskiydi :) tüplü televizyon gibi bir ekrandan bebeği görmüştüm. sonrasında rahatlamak yerine çıkınca saatlerce ağlamıştım eski cihaz olduğundan bebeğe zarar verdiğini düşünüp kendimi yiyip bitirmiştim. valla hamilelik delilik. doktor kızmasın diye başka başka doktorlara giderdim ehvam yaptıkça. neyse doğurduktan sonra o hamilelik günleri çok özleniyor ama ben bu gebeliğimde de 9 ay hemen geçsin istiyorum. sonuç olarak o kadar tatlı bir şey çıkıyor ki allah o duyguyu tekrar nasip etsin bana da isteyenlere de aminn :)
tebrik ederim sizi sağlıkla ilerlesin inşallah 😊 ne kadar güzel anlatmışsınız yaa çok duygulandım o doğumdan sonra yaşanılan herşey unutuluyor dimi 🙏 Rabbim sağlıkla hepimizi bu mutlu güne kavuştursun inşallah 🙏

Kızlar akıntı durumunuz nedir ? Devam mı?
Kuzum varda tam nedir anlamıyorum ki fitiller müsaade etmiyor sürekli onun akıntısı var zaten🤭 hep günlük ped takıyorum.
kızlar biraz önce ilk çatlak kremini sürdüm vatana millete hayırlı olsun😂😂😂
bende duşlardan sonra sürüyorum canım, şimdiden yumuşacık olsun tenim, bence etkili olur erken başlamak.
Bizim bi arkadaşın da 9 haftada böyle cıktı karnı 😍🧿 ayyy hadi darısı basımaaa
ayy ben hiç karnım çıksın istemiyorum, yani çıkacak tabi mecburda inşallah minik birşey olur, inşallah içim geniştir😂😂 öyle diyorlarya minyon göbeklerde😬
Ah bir gecse su zor zamanlarimiz 🤣🙈 dun arkadas 6 aylik hala yemek yapamiyorum oguruyorum prilamla duruyorum diyince moralim bozuldu ya. Ev icinde organik olarak bolusulen sorumluluklar bir anda komple eslere kaldi filan ya bu durum beni hem uzuyor hem de kendimi bir engelim var gibi hissettiriyor 🥲
off en korktugun şey, psikolojik olarakta dayanamam gibi geliyor bu durumlar uzarsa.

IMG_7697.webp
Her sabah benim çocuk bu

Kızlar suan 8+4 deyim göbek deliğim iç taraftan ağrıyor içerden birsey çekiliyor gibi oluyor sizde de oldu mu hiç

Kızlar selam ya bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor yatış verecekti biliyorsunuz doktorum bugün yazdım probiyotik ismi verdi onu kullanıcam

Doktor moral bozmakta bır numara gerçekten 12 mm demı gordunuz kalp atısını
Bende kese ilk 4+3 günlükken 2mm olarak göründü. Ve 7+1 olana kadar da içi boştu. Yolk kesesi bile görünmemişti. Bende her hafta gittim kontrole. Muayenelerim transvajinal yapıldı. 7+1 de kalp atışı, bebek, yolk hepsi bir anda göründü. İçini ferah tut. Şuan çok küçük. 2 haftadan önce gitme bence. Boşuna strese girme. Doktor söylemediyse bile folik asit kullanmaya başla.

Kızlar suan 8+4 deyim göbek deliğim iç taraftan ağrıyor içerden birsey çekiliyor gibi oluyor sizde de oldu mu hiç
Oluyor olmaz mı ya daha dün oldu hemen kırmızı alarm verdim evde oğlum ve kocam araştırdı ajajs gaz yapıyormuş onu bazen de büyüyen rahim korkma ben araştırdım🤣

Back
X