2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Başınız sağ olsun kuzum ..

Yok canim gecmedi henuz. Ciglik atmak sureti ile agliyor surekli dokuntulerden dolayi diye dusunuyorum.
Kıyamam ben ona, fotoğrafta ne de büyümüş, koca kız olmuş bir yaşında bebe zannettim ilk önce, sonra anladım efsun olduğunu. Hastalık bile yıkmamış, döküntüleri de atlat. Ne peşinden koşturcan ananı sen güzel kız..

Lavanta yagi bende de var deneyim bi. Ama uyumasinda problem yok ki az uyumasinda var. Bazen onunla yatiyorum ben de hemen uykuya daliyor ben tam dalacam uyanip üzerimde gezinmeye başlıyor :)) bugün komşular kahvaltiya geldi herkes diyo ki masallah bu bebegin ağlama sesini hic duymuyoruz daha ne istiyorsun. Ama aglamayan bebek zahmetsiz bebek degil ki resmen düz duvara tırmaniyor cocuk gözümü ayirdigim an bir yerden düşüyor ya kafasını vuruyor ya ellerini sıkıştırıyor.. Bi kaza bela olmadan büyüsünler de yorgunluğu hallederiz bir şekilde.. Ve malesef en acı olanı da ileride onlar için ne zahmetlere katlandigimizi ne kadar fedakar olduğumuzu anlamayacaklar..

En sinir olduğum şey çocuğun hiç sesi soluğu yok ağlamıyor buna bakmakta ne var demiyorlar mı delleniyorum ya uyku o nerde ?

En sinir olduğum şey çocuğun hiç sesi soluğu yok ağlamıyor buna bakmakta ne var demiyorlar mı delleniyorum ya uyku o nerde ?
Aynen ya gorumcelerim ve kynvldm de öyle söylüyor sinir oluyorum. Tabi size göre hoş diyorum. Cocuk mutluyken kucaginiza alıp seviyorsunuz ama huzursuz oldugunda aciktiginda altina yaptiginda kucagima atip kaciyorsunuz. Ben de sizin yerinizde olsam benim halimden anlamazdim diyorum

aynen yemin ederim benimkilerde öyle az ağlasın hooop anası al şunu babanneysen ağlıyorkende bakman lazım sakinleştirmen lazım diyorum bende hiç çekinmiyorumvaay kızının çoçuğu hiç durmazmış markete gidemezmiş gezmeye hiç gidemezmiş benimki akıllıymış ondan geziyormuşum öyle,valla ben doğum yaptım 1 hafta küvözde yattı yavrum zaten küvözden çıktı eşim yurtdışına işe gitti kaldım annemle 10 günlük kontrolünde yan oturarak araba kullandım hastaneye gittik zaten oturamıyordum dikişlerden dikişlerim sızlaya sızlaya kimin neyden haberi varboğup atmak istiyorum şimdi öyle dediklerinde

Valla ben cok rahatim artık öyle her özledim dediklerinde gitmiyorum. Zaten hep yorgunum bir de onlarin samimiyetsizliklerini cekemem.. 9 ay boyunca doguma girene kadar bir kere aramayan insanlar şimdi cocugumun hasretinden tutuşuyor.. Hiç samimi degil. Birkac ayda bir bir gece kalır dönerim yeter.

@nemesis cok gecmis olsun. Efsun iyidir umarim
Tesekkur ederim :) efsusun Atesi dustu neyse ki. Kasindigi icin cok huysuz ama en azindan ates olmadigi icin riski yok. Ucuz atlattik. Ben atesli ve atessiz havale geciren bir cocuk oldugum icin genetik yatkinlik vardir havale gecirir diye cok endiselendim ama olmadi neyse ki.

Karistirmamistim ben sanırım ondan olmadı tesekkur ederim canım benim sanırım limon tuzu yerine yoğurt koysakta olur :)

Kizlar bu arada aman deyim bebekleriniz icin aldiginiz ne varsa tarihine bakin. Koca bebek magazasi gittim deterjan alicam nuk aliyorum alerjik bebegim zaten hassas fiyatina bakim diye altini cevrdim aon kullanma tarihi var sansa baktim oda ne uretim 2014 son kullan ma 2017 ve bunlar rafta inanabiliyormusunuz bulasik deterjanina kadar. gittim soyledim kaldirdilar butun urunlerin tarihi gecmis. ama ben farkettim farketmeyen biri olucak ve alicakti bunu. Kimbilir tarihi gecmis kimyasal ne zarar vericek bebegimize .

Gecmis olsun efsuncuga. Kiyamiyo insan onlar oyle kivranip atesler icinde olunca

Bende emzirdikten sonra 10 kilo vermiştim

kizlar ıslak mendil ne kullaniyorsunuz ekonomik, uni baby yenidoğan kullaniyorum memnunum ama oda cok pahali geliyor artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…