2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Fatma sen diyon ya cok huzursuz yemiyor vs diye bi de alerji oldu falan diyorsun ya acaba senin bebenin de mk gıda sut ürünlerine vs alerjisi var o heldi aklıma
Tarhana da kıpkırmızı oldu mesela. Ama domates tattırmıştım ve salçalı başka bişey verdiğimde sorun olmadı. Cici bebe verdim bi kaşık mamasının içinde alerji oldu. Suan hıpp pirinç ki ve elmalı yulaflı kaşıl mamasının içine meyve koyup veriyorum yine 4 5 kaşık yiyo açlığını bastıracak kadar. Ne yapabilir ki çözemedim ben acaba alerji doktoruna mı gitsem kesik felan atıyolsr mı ki? Alerjisi varsa huzursuz mu olur eli yüzü kızarmaz mı ki?

Bizde de ayni olay oldu İpek kaşığa ağzını kitledi red etti biraktim 3 dk sonra tekrar denedim açtı ama mama sandalyesinde cok yemiyor çıkmak istiyor arkasına dönüp mama sandalyesini issiriyor kemerini issiriyor vuruyor o yüzde. Kucağıma alıyorum mutfağa gidiyorum ağzıma bsyler atıyorum hemen onun yemeğini acıyorum bakıp el atınca kaşıkla veriyorum kucakta yiyor suan da daha cok her yer batıyor üstüm başım onun yâri bası belim kopuyor ama olsun yesin diyorum
Eger ben toksam karisisnds sakız çiğniyorum elimi ona vereceğim yemeği yer gibi yapıyorum çiğniyorum sanıyor
Mama sandalyesine bizim ki de gıcık
Bizde öyle yapıyoruz eşim ben oturuyoruz bi ona bi bana bi güneye ozaman az yiyo. Oturmak istemiyo daha çok sofraya gelip karıştırmak istiyo

Ben hamilelik kilomun hepsini vermiştim ayni kiloya inmiştim zaten 18 kilo aldıydım 50 gun sonra koşturmasan sarılık vs ve cok aç kalmıştım üzüntüden yorgunluktan 12 kilo gittiydi
Anam Ramazan bayramında İstanbul’a bi gittik
Eşimle en büyük hobimiz tatile gidip oralarda yeni seyler yemek keşfetmek Allah’ım camis gibi yiyince 3 kilo aldıydım veremedim ki zaten hamilelikten oncede kiloliydum evlenmeden önce 12 kilo verdiydim 9 ayda 12 kiloyu geri aldıydım
3 kilonun üstüne de suan kilo almışım gibiyim ve resmen herkes hala hamile misin diyor karnımın şişliği gitmedi annem çarşaf saralım dedim sana doyo :KK70: korse de alıp 1 gun giydiydim karnım delik deşik çatlaktan ve inanılmaz sarkık
Ben 58 kiloydum işe girdim stresle 52 ye düştüm evlendim. Evlendikten sonra geri 60 çıktım. Ve hamile kaldım 15 kilo aldım şimdi 62 yim. Ama yok yani heryerm cıvık cıvık böyle zayıflamak bi halta yaramıyomuş zaten 85 D olan göğüsler çok sarktı bebemin kafasındanda benim kafamdan da büyük ve cıvk. Göbek öyle sarkık cıvık. Galiba spor Sart hareket etmeyide hiç sevmem oysa :KK70: bende 3 gündür saldım öyle saldım ki her gün baklava kola yiyorum 1 kiloya yakın yedim çikolatanın haddi hesabı yok adet olcam galiba gözüm başka bişey görmüyo bende sabretmiyorum saldım çayıra mevlam kayıra :KK70: ne olursa olsun bence bi kadın cocuk doğurunca bitiyo fiziği elbet bi izi oluyo vucudunda

Tarhana da kıpkırmızı oldu mesela. Ama domates tattırmıştım ve salçalı başka bişey verdiğimde sorun olmadı. Cici bebe verdim bi kaşık mamasının içinde alerji oldu. Suan hıpp pirinç ki ve elmalı yulaflı kaşıl mamasının içine meyve koyup veriyorum yine 4 5 kaşık yiyo açlığını bastıracak kadar. Ne yapabilir ki çözemedim ben acaba alerji doktoruna mı gitsem kesik felan atıyolsr mı ki? Alerjisi varsa huzursuz mu olur eli yüzü kızarmaz mı ki?
Huzursuzluk oluyor kaka kanlı mukuslu oluyor bildiğim kadarıyla

Ben 58 kiloydum işe girdim stresle 52 ye düştüm evlendim. Evlendikten sonra geri 60 çıktım. Ve hamile kaldım 15 kilo aldım şimdi 62 yim. Ama yok yani heryerm cıvık cıvık böyle zayıflamak bi halta yaramıyomuş zaten 85 D olan göğüsler çok sarktı bebemin kafasındanda benim kafamdan da büyük ve cıvk. Göbek öyle sarkık cıvık. Galiba spor Sart hareket etmeyide hiç sevmem oysa :KK70: bende 3 gündür saldım öyle saldım ki her gün baklava kola yiyorum 1 kiloya yakın yedim çikolatanın haddi hesabı yok adet olcam galiba gözüm başka bişey görmüyo bende sabretmiyorum saldım çayıra mevlam kayıra :KK70: ne olursa olsun bence bi kadın cocuk doğurunca bitiyo fiziği elbet bi izi oluyo vucudunda
Aynen dogumdan sonra got bas sarkıyor toparlamak icin iyi spor yapmak lazım
Bende hic sevmem sporu :KK70:

Aynen dogumdan sonra got bas sarkıyor toparlamak icin iyi spor yapmak lazım
Bende hic sevmem sporu :KK70:
Ya bulamadılar ki ben üstüne yatıcam o beni hareket ettirecek bi alet. Kaçıncı yüzyıla geldik hala yat kalk. Bi dur başlıcam spora diyorum 3 tane hareket yapıp bana göre değil diyip çekiliyorum :KK70: belki salona kayıt olsam para verdim diye yaparım ama hiç güvenmiyorum da kendime :KK70:

Kızlar belki bu aksam haberlerde denk gelen olmustur. Etrafta cok yaygin virüsler varmis ve korunmanin en iyi yolu bagisikligi guclendirecek gıdalar. Keciboynuzu tüketin diyor uzmanlar. Bebelere verelim. Ben ununu da siparis ettim bugün
Bizim doktor bana strath diye bir surup onerdi. Isvec menseili tamamen bitkisel bir bagisiklik guclendirici. Hatta bana sende ic emziriyorsun neticede sanada iyi gelir dedi. Vitamin filan icinde. O salginlardan kendi cocuklari bu surupla korunuyormus.

Bizim doktor bana strath diye bir surup onerdi. Isvec menseili tamamen bitkisel bir bagisiklik guclendirici. Hatta bana sende ic emziriyorsun neticede sanada iyi gelir dedi. Vitamin filan icinde. O salginlardan kendi cocuklari bu surupla korunuyormus.
Buyuk oglum icin okul zamaninda bagisikligi guclendirici vitamin ariyodum.ama bizim bebelerde kullanabilir mi ki??interneetten baktim 6yasin altindakilere onerilmez yaziyodu bu ilac icin.aacaba baby olanlari var midir ki??
Efsun kusa da gecmis olsun canim.atlattiniz cok sukur.allah korusun yavrularimizi

Buyuk oglum icin okul zamaninda bagisikligi guclendirici vitamin ariyodum.ama bizim bebelerde kullanabilir mi ki??interneetten baktim 6yasin altindakilere onerilmez yaziyodu bu ilac icin.aacaba baby olanlari var midir ki??
Efsun kusa da gecmis olsun canim.atlattiniz cok sukur.allah korusun yavrularimizi
Yok doktor kullanabilirsiniz dedi. Prospektusu zaten 1 yastan itibaran kullanabilirsiniz diyor. Zaten direk doktorun kendisi onerdi. 2 cocugumada yillardir kullaniyorum dedi.

Ben de huggies ı çok beğenmiştim. Prima bence de koku yapıyor gibi. Baby and me dışında tüm bebek bezlerini denedim, meraktan, en çok canbebeyi sevdim bi de komili. Geçen ikisini de bulamayınca sleepy aldım marketten, o da kullanılır bence güzel. Şimdi canbebeye devam :)
sen benden daha çok denemişsin komiliyi bende merak ediyorum :)

Ya bu arada ben de hamilelik öncesindeki kilomun altindayim. 68.7 ile hamile kaldim şimdi 66 kiloyum. Aslında benim derdim kilodan ziyade bu yumuşak göbek. Kiyagetlerimin beli karnimi ikiye bölünmüş gibi gösteriyor ya dogumdan sonra hizla kilo vermistim göbeğim icimeçökmüştü resmen. Sonradan dışarı çıktı hadsiz:kızgın:
bende 68 ile hamile kalmıştım şimdi 70 im 71 kilo arkadaşım var iş yerinde çocuğu 5 yaşında doğuralı epey oldu yani sen odan kilolu görünüyorsun diyorlar sinir oldum hızlı kilo verince sarktımmıki göbeğim yok halbuki ama toto var biraz :KK43:

bende 68 ile hamile kalmıştım şimdi 70 im 71 kilo arkadaşım var iş yerinde çocuğu 5 yaşında doğuralı epey oldu yani sen odan kilolu görünüyorsun diyorlar sinir oldum hızlı kilo verince sarktımmıki göbeğim yok halbuki ama toto var biraz :KK43:
Toto bende de var canim ama kapalı oldugum için kıyafetler kamfle ediyor. Daha önce hic göbeğim olmamisti benim de cok sinir bozucu yumusak hamur gibi

Ya işte ben bunu doktora anlatamıyorum kadın ağzıma bütün laflarımı tıktı. 2 doktora gittim ikiside kiloya bakıp kilosu iyi diyo. E kilosu iyi de 5 haftaya yakındır yemiyo çocuk. O yeni aldığı kilo değil ki. Ne tetkik yaptı ne bişey. Bizim de öyle önce tadına bakar öyle direk ağzına sokmam. 3 kere felan ısrar ederim ağzına sokarım oyalayıp felan ama hala istemiyosa zaten ağzını öyle kitliyo ki asla sokamazsın ağzına kafasını çeviriyo eliyle kaşığı itiyo bende ısrar etmiyorum. Hani arada yiyo da arada yemese tamam. Hayır hiçbişi istemiyo. Diş te bi başladı diş çıktı huyu değişti iştahsızlaştı. Ara versem acaba unuturda başlar mı?
Valla başıma gelmedi bilemicem canım. Ama insallah cocugun çocuğun ileride çok yemek seçici olmaz. Az yese de olur ama hiç yemiyor diyorsun vücudu direncsiz de kalabilir tam mevsim gecisindeyiz. Sevecegi biseyler bulmalisin mutlaka en azindan meyveyi bol yedir

Valla başıma gelmedi bilemicem canım. Ama insallah cocugun çocuğun ileride çok yemek seçici olmaz. Az yese de olur ama hiç yemiyor diyorsun vücudu direncsiz de kalabilir tam mevsim gecisindeyiz. Sevecegi biseyler bulmalisin mutlaka en azindan meyveyi bol yedir
Şimdilik öyle yapıyorum canım hiç yemiyor değil 3 4 kaşıl yiyo yada 30 cc en fazla 60 cc mama içiyo 4 saate bir. 2. Dişide kapatmış patladı patlıcak galiba dişten başımızı kaldıramıcaz bi ağır gececek

X