2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sanirim ipotekli degil cubku biz evin tamamına kredi çekmedik elden verdiğimiz oldu
Çektiğimiz kredinin 1 kira fazlasını çekmeyeceğiz ayni şekilde devam edeceğiz
Canim ev kredisi cektiysen yinede evin uzerine ipotek koyuyorlar. Az cok farketmiyor. Digerini kapatip yenisini cekmeniz gerekiyor. Cunku bankalar para kazanacak

Bu aralar bi sebepsiz Ateş var bebeler de ama çözemedim rüzgar mi yiyorlar acaba diye düşünüyorum
Benim ki braun kulaktan ölçer kuzum

Bacım okurken yoruldum allah kolaylık versin bizde evi sattık İpek’le ev bakılmıyor emlakçı gezdirirken ya emmek istiyor ya uykusu geliyor cocuk kucağımda yatırsam indir kaldır arabaya geçerken o kadar yoruldum kı sut bıraksam artık biberonu almiyor cidlirdim bir de taşınması vad bu ısın ne yapacağım ben diye karalar bağladım

Ee maaşın çoğu gidiyo ozaman. Kendim bakarım bebeme daha iyi. Ozaman en az 5000 maaş alıcan ki çalışmanın anlamı olacak
Çalışırsan sigortan yatar 3 yasta kreşe vereceksin o zaman evde boş boş oturmuş oluyorsun kreşe verecek para gerekiyor
Emeklilik var
Dünya hali her şey mükemmel olsa bile boşanma olayı olabilir o yüzden bi kadın bağımsız para kazanmalı
Şahsen benim maaşım da dusuk eşim hic istemiyor başlamamı hatta benim maaşıma ihtiyacımız bile YOk ama yukarıdaki saydığım nedenlerden ise döneceğim kesinlikle
Tabi kendi düşüncelerim
Şahsen ben İpek okula başlasın sikntiden evde patlarım
Oyle ona gideyim onda oturayım buna gideyim onda oturayım avm avm bezeyim yogaya gideyim pilates yapayım
kursa yazılayım makrome öreyim tarzı bi insan da değilim

Canim ev kredisi cektiysen yinede evin uzerine ipotek koyuyorlar. Az cok farketmiyor. Digerini kapatip yenisini cekmeniz gerekiyor. Cunku bankalar para kazanacak
Bu faizlerle ev almaya veda ettik elimizde mi ev gitti sattık ama malum 2 katlıydı ve İpek icin uygun değildi evde değildi semtte bakalim iyi bir semte umitkoye kiraya gideceğiz
Zaten 3 yıl sonra ipekin anaokulu icin oraya gidecektik daha erken oldu
Allah durum verir güç verirse nasip olur da oralardan alırız ins

Canım allah kolaylık versin,benim ablam bakacağı için bizde evimizi sattık ablamlara yakın yerde kayınvalidemin evi vardı orda oturuyoruz,evin kredisini biz ödüyoruz ama yanı kira sayılır.Herkesede evimde oturuyorlar diye hava atıyor ve sinir oluyorum sanki bedava oturuyoruz,evin parası duruyor bende evimizi alalım istiyorum,bu muhitten ev almak için üzerine kredi çekmemiz lazım çünkü boşuna başkasının ev kredisini ödeyeceğimize kendi evimizi öderiz diyorum ama eşimde şuan ülke çok karışık yatırım yapmak akıl işi değil diyor,anlayacağın bende aynı durumdayım ama ben 3 aylıkken işe başlayacağım için 2 aylıkken taşındım sağolsun annem geldi toplanma taşınma yerleşme yardım etti ama bebekle yine zor oluyor şimdi büyüdüler daha zor olur.

Kızlar yanimids çorba vs taşıyoruz ya bebek kavanozu alacağım ama e bebek masallah bi kavanoz 6 lira
Hipin kalan kavanozların kapakları adam gibi kapanmıyor netten alanınız vs var mi onere sağınız

cnm erik, incir, şeftali, kayısı, vişne, bunları attım ben. birinden görmüştüm büyük olan meyveleri doğrayıp atıor sorna çıkartıp yulaflı yogurt karışımının üstüne koyu veriyordu. ama şöyle yapıyormuş önce bir tepsiye doğrayıp koyuyor dondutan sonra poetliyor bende öyle yaptım. vişne hep atarım zaten pastaya falan güzel kullanılıyor. bu sene ek olarak kayısı incir ve şeftali denedim.

Kizlr bakiciya ne kadar veriyorsunuz ve tek bebek bakicak degilmi
ankarada bölgeden bölgeye değişiyor cnm tamamaen oturduğun evin parasıyla ilgili vereceğin bakıcı barası. ben batıkentte oturuyorum istediğin işe göre de tabi değişiyor. benim bir tanıdığım ev işi de yaptırıyor tam mesai alıyor 2000 tl veriyor kendi evinde geliyor bakıcı. bunun kendi evinde bakan versiyonları var 1000 tl den başlıyor

Kendin yapsan canım
Ben yulafı eziyorum içine tercihe göre meyve ekliyorum sevdiklerini ekle sen de
Ben bile çok sevdim tadını bebiş de sever
Hem de çok yararlı bi yemek
yulafı yoğurtlamı yumuşatıyorsun cnm??

Ben taşındım canım bildiğin reziliik paçadan aktı benim. 1 haftada karar verdik evden eve nakliyeci bulamadık esyaları toplayamadık vs. Ev bomba atmış gibiydi ama senin düzenli olursa zaten çoğunu nakliyeci hallediyo tek yoran şey ipek in durmaması olur heralde

Bende öyleyim işte. Ve benim çalışmamada ihtiyacımız var daha ev alıcaz. Evde durunca kendimi böyle vasıfsız gibi hissediyorum oda hiç uymuyo bana. Neyse ki bakıcıya ihtiyacım yok gibi şimdilik anam var ama tabi sonradan ne olur bilmem ben o karar değiştirmeden hemen 2. Yide yapıp büyütsün kreşlik etsin bebeleri istiyorum

kesinlikle bende bu sebeplerden dolayı doğum iznim biter bitmez başladım,aynen eşim çalışma gerek yok diyor ama ben 13 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum neden emeğimi elimin tersi ile iteyim diye düşündüm,dünyanın kuyruğu uzun bakarsın o emekli maaşına bile muhtaç oluruz o zaman bu yüzden yaşımız gençken çalışmak en doğrusu,bebeğimi çooook özlüyorum tabiki şimdi bide ateşi var 3 gündür hiç işe gelesim yok ama herşey ilerde onun için diyerek kendimi avutuyorum

Az suda haşlıyorum baya lapa oluyo canım yoğurtla sevmedi bizimki eklemiyorum o yüzden
Bide pütürlü alışsın diye çok da ezmiyorum

Benim kız 2aydır kilo almıyo tam 7 aylık olduk.biraz mama vermk istyorm aptamili beğenmedi hiç önerebileceğiniz bi mama varmı bebeklern sevdiği
canım aptamili beğenmeme sebebi bir diş çıakrtıyordur ondan olabilir. önceden içiyormuydu. bir de öneri istersen anne sütüne ykın bebelac gold var çok iyi bir mamadır o da.bebekler de severek içiyor bu mamayıda.

Aynen suan ne alsak elimizde patlayabilir ama herkesin dediği tek su bu durumda evi iyi satınız iyi Alici cokti yoksa bir denen beklerdiniz kimse ev almiyor diyor
Sizin de karışıkmış
Bencede onu ödeyene kadar bir ev alır onu ödersiniz falan faizler iste cok yüksek esin de haklı
Söyle dusun biz 2 yıl önce 120 cekmistik 1780 ödüyorduk
Şimdi 120 cekincd 2566 ödeyecekmişiz
Faize bak dusun
Eşimde bu şartlarda Alman ev 700 çöpe gidecek
Varsın kiraya gitsin suan en azından iyi bi semtte istediğimiz yapılı güzel evde otururuz bir müddet dedi biomiyorum valla dogru mu yanlış mi yaptık ama tek bildiğim İpek iyi bi semtte buyumeli

Cok geçmiş olsun kuzum
Haklısın benimde 4 senelik emeğim seneye 21 gun iznim olacsk işimi seviyorum istesem böyle is bulamam millet müsteşar sokuyor araya bizim ise girebilmek icin o yüzden ayrılmayacağım ama annemde gelirim dediği halde ablama ben nasıl gidixem vs demis şimdi ablam dedi yan çizecek gibi iyice sinirlerim bozuldun

Sana da kolay gele canim.ek gida ogununde kasik mamasi yiyosa daha tok tutar.birak o sekilde birilerine bi kac saat kazandirir en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…